PIPEDRIVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 20 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komm

PIPEDRIVE OÜ hetkeolukord

Juba 20 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2023

Pipedrive OÜ on ettevõte, mis arendab, turundab, müüb ja pakub kliendituge müügitarkvarale

Pipedrive.

Pipedrive OÜ jätkas 2023. aastal kasvu ja laienemist, keskendudes tegevusele eelkõige oma põhiturgudel Ameerika Ühendriikides, Suurbritannias, Brasiilias ja Saksamaal.

Pipedrive OÜ müügitulu kasvas 2023. aastal 17% võrreldes 2022. aastaga, ulatudes 187 506 270 euroni 2022. aastal 160 422 142 eurot).

Ettevõtte kasum oli 2023. aastal 11 128 644 eurot 2022. aastal oli kahjum 6 720 510 eurot), mis saavutati eelkõige tänu paaril viimasel aastal tehtud suuremahulistele investeeringutele turundusse ja bränditeadlikkuse tõstmisse. Samuti jätkas ettevõte konservatiivset kulustrateegiat, arvestades muutuvat ja ebakindlat majanduskeskkonda ning selle mõju väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, mis moodustavad Pipedrive’i põhilise kliendibaasi.

Pipedrive OÜ palgal oli 2023. aasta lõpu seisuga 418 töötajat 2022. aastal 472 töötajat). Töötajate arvu mõningane vähenemine oli tingitud kogu ettevõtte tööjõuvajaduste täpsemast kaardistamisest ning aasta lõpus toimunud restruktureerimisest.

Aruandeperioodi lõpu seisuga oli Pipedrive OÜ-l jätkuvalt kolm juhatuse liiget. Aasta jooksul lisandus mitmeid kriitilisi rolle, et tuua ettevõttesse globaalseks laienemiseks vajalikke teadmisi ja kogemusi ja tugevdas oluliselt turunduse-, äriarenduse- ja kliendihalduse valdkondi.

Investeeringud uue põlvkonna müügiplatvormi arendamisse

Pipedrive jätkas kliendikeskse tootestrateegia elluviimist, pannes mitmete automatiseerimise tööriistade arendamise kõrval põhirõhu uue põlvkonna tehnoloogiate rakendamisele tootes.

Aasta teises pooles hakkas Pipedrive’i toote- ja arendustiim tegema ettevalmistusi tehisintellekti võimaluste testimiseks. Selle tulemused jõudsid klientideni 2023. aasta oktoobris, kui esimesed kliendid said võimaluse proovida tehisintellektil põhinevat Müügiassistenti Sales Assistant). See tööriist annab müügiinimestele infot tehingu võitmise tõenäosuse kohta ning soovitusi järgmisteks parimateks sammudeks, suurendades seeläbi tehingute võitmise tõenäosust ning omades märkimisväärset positiivset mõju klientide müügitulemustele. Järgnevatel aastatel püsib tehisintellekti integreerimine tootesse ühe strateegilise prioriteedina, mille eesmärk on aidata

Pipedrive’i klientidel oma müügiprotsessi tõhustada.

Samuti loodi 2023. aastal integratsioonide strateegia ning tutvustati uuenenud platvormi Developer

Hub, kust tarkvaraarendajad ja partnerid leiavad kõik vajaliku Pipedrive’iga ühilduvate integratsioonide ehitamiseks ja haldamiseks.

Sarnaselt eelmistele aastatele võitis Pipedrive mitmeid mainekaid globaalseid tooteauhindu.

Muuhulgas pälvis Pipedrive parima SaaS tarkvara auhinna USAs The Cloud Award programmis ja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.