GLASS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6620 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komment

GLASS SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 6620 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi koodiga 45201, mis tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud sõidukite hooldusele ja remondile. OÜ Glass Service asutati 18. novembril 2011. aastal ja alustas majandustegevust samal aastal, mis näitab ettevõtte kiiret kasvu ja arengut.2022. aastal oli OÜ Glass Service müügitulu 39 827 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte tegutseb Eestis, kus on suhteliselt väike turg. See näitab, et OÜ Glass Service on oma valdkonnas konkurentsivõimeline ja suudab pakkuda kvaliteetseid teenuseid, mis on nõudlusega kooskõlas.

OÜ Glass Service tööjõukulud 2022. aastal olid 15 881 eurot. See summa koosneb kolme töötaja brutotöötasust, mis oli kokku 13 056 eurot, ning sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksudest, mis olid kokku 2 825 eurot. See näitab, et OÜ Glass Service väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolusse.

OÜ Glass Service juhatus koosneb ühest liikmest. 2022. aasta jooksul ei osutatud juhatuse liikmele erisoodustusi ega tasutud talle tasu. See võib viidata sellele, et ettevõte keskendub oma ressursside suunamisele ettevõtte kasvu ja arengu toetamisele.

Vaadates ette äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on OÜ Glass Service põhieesmärkideks jätkata aktiivset majandustegevust. See tähendab, et ettevõte plaanib jätkata oma teenuste pakkumist ja laiendada oma tegevust, et suurendada oma turuosa ja tugevdada oma positsiooni mootorsõidukite hoolduse ja remondi valdkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mis on autoklaaside kalibreerimine?

Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest,
ssb.ee
Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest, mille tähtsus aina kasvab, on sõiduki klaaside kalibreerimine. See mängib võtmepositsiooni tagades, et kõik teie auto ohutussüsteemid toimiksid optimaalselt. Autoklaaside kalibreerimine on protsess, mille käigus häälestatakse sõiduki klaasidesse integreeritud kaamerad ja andurid nii, et need oleksid täpsed ja reageeriksid õigesti juhiabi- ja ohutussüsteemidele. Need süsteemid hõlmavad: Sõidurajalt kõrvale kaldumise hoiatus (LDW) :

Tuuleklaasi parandus - väikse kahju likvideerimine

Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut \
ssb.ee
Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut \"plõksu\" ja märkate väikest kivi lendamas teie autoklaasi suunas. Kui olete õnnekombel terveks jäänud, võib teie auto tuuleklaasil olla väike kriimustus või kahjustus. See võib tunduda tühisena, kuid tuuleklaaside parandusel on palju eeliseid, mis muudavad selle väärtuslikuks lahenduseks. Kui tuuleklaasil on väike kivi- või kriimustuskahjustus, on parandus tihti oluliselt odavam kui terve tuuleklaasi väljavahetamine. See tähendab, et saate säästa oma rahakotti. Tuuleklaasi parandamine võtab tavaliselt vähem aega kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.