GLASS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut

Tuuleklaasi parandus - väikse kahju likvideerimine

Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut "plõksu" ja märkate väikest kivi lendamas teie autoklaasi suunas. Kui olete õnnekombel terveks jäänud, võib teie auto tuuleklaasil olla väike kriimustus või kahjustus. See võib tunduda tühisena, kuid tuuleklaaside parandusel on palju eeliseid, mis muudavad selle väärtuslikuks lahenduseks.

Kui tuuleklaasil on väike kivi- või kriimustuskahjustus, on parandus tihti oluliselt odavam kui terve tuuleklaasi väljavahetamine. See tähendab, et saate säästa oma rahakotti.

Tuuleklaasi parandamine võtab tavaliselt vähem aega kui terve klaasi väljavahetamine. Te ei pea ootama mitu tundi või isegi päevi, et sõiduk taas teele saada.

Parandusprotsess ei mõjuta teie auto originaalklaasi, säilitades seeläbi selle algse tugevuse ja ohutuse.

Klaasi parandamine loob vähem jäätmeid kui klaasi täielik vahetus, mis on parem valik keskkonna seisukohast.

Tuuleklaasi parandusprotsess hõlmab kahjustatud piirkonna täitmist spetsiaalse vaiguga. Selle vaigu kõvenemisel jääb kriimustus või väike mõra tuuleklaasile vaevumärgatavaks. Parandus ei muuda klaasi tugevust ega läbipaistvust. Tulemuseks on puhas, sile ja selge tuuleklaas.

Kui tuuleklaasil on väike kriimustus või kahjustus, saab seda tihti parandada, kui:

  • Kahjustus on väike (väiksem kui 5 mm diameetriga).
  • Kahjustus ei asu otsejuhi vaateväljas.
  • Kriimustus või mõra pole liiga sügav.
  • Kriimustus ei ulatu klaasi mõlemale poolele.

Siiski on oluline mõista, et mõned kahjustused võivad olla liiga suured või sügavad, et neid parandada, ning sel juhul võib olla vajalik tuuleklaasi vahetus.

Tuuleklaaside parandus on tõhus ja rahakotisõbralik viis hoida oma sõiduki klaasid korras. Kui satute kivi või muu objekti tabamuse tulemusel klaasikahjustusega, kaaluge kindlasti paranduse võimalust enne terve tuuleklaasi väljavahetamist. See mitte ainult ei säästa teie raha ja aega, vaid aitab ka säilitada teie auto originaalklaasi tugevust ja selgust.

Võta meiega ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

gservice.eesti@gmail.com
+372 564 2369

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GLASS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi
ssb.ee
OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi koodiga 45201, mis tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud sõidukite hooldusele ja remondile. OÜ Glass Service asutati 18. novembril 2011. aastal ja alustas majandustegevust samal aastal, mis näitab ettevõtte kiiret kasvu ja arengut.2022. aastal oli OÜ Glass Service müügitulu 39 827 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte tegutseb Eestis, kus on suhteliselt väike turg. See näitab, et OÜ Glass Service on oma

Mis on autoklaaside kalibreerimine?

Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest,
ssb.ee
Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest, mille tähtsus aina kasvab, on sõiduki klaaside kalibreerimine. See mängib võtmepositsiooni tagades, et kõik teie auto ohutussüsteemid toimiksid optimaalselt. Autoklaaside kalibreerimine on protsess, mille käigus häälestatakse sõiduki klaasidesse integreeritud kaamerad ja andurid nii, et need oleksid täpsed ja reageeriksid õigesti juhiabi- ja ohutussüsteemidele. Need süsteemid hõlmavad: Sõidurajalt kõrvale kaldumise hoiatus (LDW) :

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.