GLASS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest,

Mis on autoklaaside kalibreerimine?

Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest, mille tähtsus aina kasvab, on sõiduki klaaside kalibreerimine. See mängib võtmepositsiooni tagades, et kõik teie auto ohutussüsteemid toimiksid optimaalselt.

Autoklaaside kalibreerimine on protsess, mille käigus häälestatakse sõiduki klaasidesse integreeritud kaamerad ja andurid nii, et need oleksid täpsed ja reageeriksid õigesti juhiabi- ja ohutussüsteemidele. Need süsteemid hõlmavad:

  1. Sõidurajalt kõrvale kaldumise hoiatus (LDW): See süsteem jälgib, kas sõiduk hakkab sõidurajalt kõrvale kalduma ja annab juhile hoiatuse.

  2. Püsikiirushoidja (ACC): Püsikiirushoidja kasutab kaameraid ja andureid, et jälgida liikluses olevaid sõidukeid ja kohandada kiirust vastavalt liiklusoludele.

  3. Autonoomne hädapidurdussüsteem (AEB): See süsteem võib autonoomselt pidurdada sõidukit, kui tuvastatakse ees olev takistus.

  4. Kaugtuled: Kaugtulede automaatika vähendab tulede sätteid, kui vastutulevad autod tuvastatakse.

Kõik need süsteemid tuginevad täpsetele andmetele, mida nad koguvad sõiduki klaaside kaudu. Kui klaasides olevad kaamerad ja andurid pole korralikult kalibreeritud, võivad need süsteemid ebaõnnestuda või töötada vähem efektiivselt, pannes ohtu nii juhi kui ka teiste teel liiklejate ohutuse.

Autoklaaside kalibreerimine on ohutuse seisukohast kriitilise tähtsusega. Õigesti kalibreeritud süsteemid suurendavad teie sõiduki võimet vältida kokkupõrkeid ja tagavad, et teie sõit oleks sujuv ja turvaline. Kahjustatud või valesti kalibreeritud klaasid võivad ohutussüsteeme eksitada ja põhjustada ootamatuid probleeme.

Klaaside kalibreerimine nõuab spetsiaalseid seadmeid ja ekspertteadmisi. Sõiduki klaasid tuleb paigaldada nii, et kaamerad ja andurid oleksid täpselt positsioneeritud vastavalt tootja juhistele. Seejärel viiakse läbi tarkvara kalibreerimine, et tagada, et kõik süsteemid reageeriksid korrektselt.

Autoklaaside kalibreerimine ei ole mitte ainult tehnoloogiliseks mugavuseks, vaid ka ohutusnõudeks tänapäeva autode juures. Õigesti kalibreeritud klaasid tagavad, et teie sõiduk reageerib õigesti ohtudele teel, aidates vältida kokkupõrkeid ja tagades teie ja teiste liiklejate turvalisuse. Kui teil on vaja klaaside kalibreerimist või hooldust, võtke ühendust spetsialistidega, kes tagavad, et teie sõiduk jääb turvaliseks ja töökindlaks. Ohutus peaks alati olema kõige tähtsam, kui olete teel.

Võta meiega ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

gservice.eesti@gmail.com
+372 564 2369

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GLASS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi
ssb.ee
OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi koodiga 45201, mis tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud sõidukite hooldusele ja remondile. OÜ Glass Service asutati 18. novembril 2011. aastal ja alustas majandustegevust samal aastal, mis näitab ettevõtte kiiret kasvu ja arengut.2022. aastal oli OÜ Glass Service müügitulu 39 827 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte tegutseb Eestis, kus on suhteliselt väike turg. See näitab, et OÜ Glass Service on oma

Tuuleklaasi parandus - väikse kahju likvideerimine

Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut \
ssb.ee
Kujutage ette järgmist olukorda: olete maanteel, kui kuulete ootamatut \"plõksu\" ja märkate väikest kivi lendamas teie autoklaasi suunas. Kui olete õnnekombel terveks jäänud, võib teie auto tuuleklaasil olla väike kriimustus või kahjustus. See võib tunduda tühisena, kuid tuuleklaaside parandusel on palju eeliseid, mis muudavad selle väärtuslikuks lahenduseks. Kui tuuleklaasil on väike kivi- või kriimustuskahjustus, on parandus tihti oluliselt odavam kui terve tuuleklaasi väljavahetamine. See tähendab, et saate säästa oma rahakotti. Tuuleklaasi parandamine võtab tavaliselt vähem aega kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.