VKL EXPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6923 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komme

VKL EXPERT OÜ hetkeolukord

Juba 6923 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

VKL Expert OÜ tegeles majandusaastal 01.01.2023 - 31.12.2023 peamiselt laoteenuste osutamisega Eestis. Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevusega samas valdkonnas.

Ettevõttes oli keskmiselt 12 töötajat, kelle töötasu kokku moodustas 173 516 eurot. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on temperatuuri kontroll ja monitooring oluline jahutatud toidukaupade hoiustamisel?

Jahutatud toidukaupade hoiustamisel on oluline temperatuuri kontroll ja monitooring, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Jahutatud toidukaupade hoiustamise o
ssb.ee
Jahutatud toidukaupade hoiustamisel on oluline temperatuuri kontroll ja monitooring, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Jahutatud toidukaupade hoiustamise optimaalne temperatuur on tavaliselt vahemikus +2 kuni +8 kraadi Celsiuse järgi. Temperatuuri kõikumised võivad mõjutada toidukaupade kvaliteeti ja säilivusaega. Temperatuuri kõikumised võivad põhjustada jahutatud toidukaupade riknemist, mille tagajärjeks võivad olla halvenenud maitse, lõhn ja välimus. Kui temperatuur on liiga madal, võib toode külmutada ja tekivad struktuurimuutused, mis võivad mõjutada toote kvaliteeti. Kui

Jahutatud kondiitritoodete hoiustamine: millised on olulised tegurid, et säilitada toodete maitse ja välimus?

Jahutatud kondiitritooted on delikatessid, mis nõuavad erilist hoolt ja tähelepanu hoiustamisel. Kondiitritoodete maitse ja välimuse säilitamiseks on oluline jä
ssb.ee
Jahutatud kondiitritooted on delikatessid, mis nõuavad erilist hoolt ja tähelepanu hoiustamisel. Kondiitritoodete maitse ja välimuse säilitamiseks on oluline järgida mõningaid põhilisi juhiseid. Esimene oluline tegur on jahutamistemperatuur. Jahutatud kondiitritooted peaksid olema hoiustatud vahemikus +2 kuni +8 kraadi Celsiuse järgi. Liiga kõrge temperatuur võib põhjustada toote kuivamist ja struktuurimuutusi, samas kui liiga madal temperatuur võib muuta toote konsistentsi. Teine oluline tegur on õhuniiskus. Kondiitritooted peaksid olema hoiustatud kuivas kohas, sest liigne niiskus võib

Kuidas tagada turvaline ja kiire kaupade käitlemine jahutatud ja külmutatud toidukaupade transpordil?

Jahutatud ja külmutatud toidukaupade transport on eriti tundlik ja nõuab spetsiaalset käitlemist, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Turvaline ja kiire kaup
ssb.ee
Jahutatud ja külmutatud toidukaupade transport on eriti tundlik ja nõuab spetsiaalset käitlemist, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Turvaline ja kiire kaupade käitlemine on oluline, et vältida toodete kahjustumist ja tagada nende õigeaegne tarnimine. Esimene samm turvalise ja kiire kaupade käitlemise tagamiseks on sobivate transpordivahendite kasutamine. Jahutatud ja külmutatud toidukaupu tuleb transportida spetsiaalsetes temperatuuri kontrolliga sõidukites, mis võimaldavad säilitada toodete temperatuuri nõutavates piirides. Teine oluline tegur on korrektne kaupade paigutamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.