EXFUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mööbli viimistlus on puidutöötluse viimane etapp, mis hõlmab kaitse- ja dekoratiivkihi kandmist puidust mööbli pinnale. See protsess mitte ainult ei paranda ese

Kuidas näeb välja edukas mööbli viimistlus protsess?

Mööbli viimistlus on puidutöötluse viimane etapp, mis hõlmab kaitse- ja dekoratiivkihi kandmist puidust mööbli pinnale. See protsess mitte ainult ei paranda eseme välimust, vaid pakub ka kaitset kulumise ja keskkonnategurite eest.

Viimistlus on mööbli disainis ülioluline, kuna see võib oluliselt mõjutada nii mööbli esteetilist atraktiivsust kui ka vastupidavust. Hästi peale kantud viimistlus võib esile tuua puidu loomuliku mustri, lisada värvi sügavust ja kaitsta eset niiskuse, plekkide ja kriimustuste eest.

Ettevalmistus viimistluseks

Enne viimistluse pealekandmist tuleb puit põhjalikult puhastada ja lihvida. See tagab, et viimistlus kinnitub korralikult ja et pind on sile ning vaba vigadest.

Enne viimistlemist tuleb parandada kõik praod, lohud või muud kahjustused. See võib hõlmata defektide täitmist puidupahtliga või teiste restaureerimistehnikate kasutamist, et tagada ühtlane pind.

Puidu pitseerimine on oluline samm, mis aitab vältida viimistluse ebaühtlast imendumist puitu, mis võib põhjustada laigulisust ja ebaühtlast välimust.

Õige viimistluse valimine

On saadaval mitmesuguseid viimistlusi, sealhulgas lakki, laki, šellaki, õli ja veepõhiseid viimistlusi. Igal tüübil on oma omaduste komplekt ja parimad kasutusstsenaariumid.

Viimistlust valides tuleks arvestada eseme ettenähtud kasutust, soovitud esteetikat ja vajalikku vastupidavust. Arvesse tuleks võtta ka selliseid tegureid nagu kokkupuude päikesevalguse ja niiskusega.

Pealekandmise tehnikad

Pintsliga kandmine on levinud viimistluse pealekandmise tehnika, mis sobib mitmesuguste toodete jaoks. See nõuab kindlat kätt ja oskust vältida pintslitõmbeid ja tilkumist.

Pühkimine on lihtsam tehnika, mida saab kasutada teatud tüüpi viimistluste puhul. See tulemusena tekib õhem kiht, kuid võib olla väga efektiivne läbitungivate õlide ja plekkide puhul.

Pihustamine on tehnika, mis tagab sileda, ühtlase katte ja on ideaalne suurtele või keerukatele esemetele. See nõuab spetsialiseeritud seadmeid ja kontrollitud keskkonda, et vältida ülepihustamist ja tolmu.

Spetsialiseeritud viimistlustehnikad

Vanutamine on tehnika, mida kasutatakse mööblile vananenud või antiikse välimuse andmiseks. See hõlmab viimistluse tahtlikku pealekandmist viisil, mis simuleerib kulumist ja kulumisjälgi.

Glaseerimine hõlmab läbipaistva kihi kandmist alusviimistluse peale, et lisada sügavust ja rõhutada detaile. Seda saab kasutada mitmesuguste efektide loomiseks, alates antiiksest kuni kaasaegseni.

Intarsia ja marketri on keerukad tehnikad, mis hõlmavad erinevate materjalide puitu sisse töötamist, et luua mustreid või pilte. Need tehnikad nõuavad kõrgetasemelist oskust ja täpsust.

Hooldus ja korrashoid

Regulaarne puhastamine sobivate toodetega on hädavajalik, et säilitada mööbli viimistlus ja välimus. Vältida tuleks karmide kemikaalide kasutamist, mis võivad viimistlust kahjustada.

Aja jooksul võib mööbel vajada viimistluse parandusi või täiendusi. Teadmine, kuidas neid probleeme korrektselt lahendada, võib pikendada mööbli eluiga.

Korralik hooldus ja korrashoid võivad oluliselt pikendada viimistletud eseme eluiga. See hõlmab selle kaitsmist liigse päikesevalguse, niiskuse eest ja hoolikat käsitsemist.

Otsid ainulaadset mööbli viimistlust, mis peegeldaks sinu isiklikku stiili? Võta ühendust EXFUR OÜ-ga eksperttöö jaoks, mis on kohandatud sinu esteetilistele ja vastupidavusvajadustele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi teada, et vanaaegne mööbel vajab taastamist?

Vanaaegne mööbel kannab endas võlu, mis ületab aja piire, sageli saades kodu keskpunktiks või armastatud pärandiks. Siiski võib aja möödudes isegi kõige paremin
ssb.ee
Vanaaegne mööbel kannab endas võlu, mis ületab aja piire, sageli saades kodu keskpunktiks või armastatud pärandiks. Siiski võib aja möödudes isegi kõige paremini valmistatud esemetel ilmneda taastamise vajaduse märke. Nende märkide varajane äratundmine võib säästa teid kulukatest parandustest ja taastada mööbli endise hiilguse. Nähtav kulumine ja rebendid Üks ilmsemaid näitajaid, et teie vanaaegne mööbel võib vajada taastamist, on nähtav kulumine ja rebendid. See võib hõlmata: Igapäevane kasutamine võib jätta jälgi kriimustuste, mõlkide ja veekahjustuste näol. Kuigi väikesed iluvead võivad

Kas erilahendustega mööbel võimaldab sul oma unistuste mööblit luua?

Erilahendustega mööbli disain on kunstivorm, mis muudab kliendi visiooni käegakatsutavaks mööbliesemeks. Erinevalt masstoodangust on eritellimusel valminud esem
ssb.ee
Erilahendustega mööbli disain on kunstivorm, mis muudab kliendi visiooni käegakatsutavaks mööbliesemeks. Erinevalt masstoodangust on eritellimusel valminud esemed kohandatud vastavalt üksikisiku või sisekujundaja konkreetsetele vajadustele ja stiilieelistustele. Neile, kes otsivad ainulaadsust ja isiklikku puudutust, pakub erilahendustega mööbel võrreldamatut kohandamisvõimalust ja kvaliteeti. Kontseptsioonist valmimiseni kulgev teekond hõlmab mitmeid võtmesamme, mis on kriitilise tähtsusega, et saavutada eset, mis näeb mitte ainult suurepärane välja, vaid peab ka ajaproovile vastu. See

EXFUR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ EXFUR oli asutatud 10.12.2012 ilma rahalise sissemakseta. 2013. aastal maksti osakapital sisse. Ettevõtte põhitegevusala on mööbli viimistlemine ja valmistam
ssb.ee
OÜ EXFUR oli asutatud 10.12.2012 ilma rahalise sissemakseta. 2013. aastal maksti osakapital sisse. Ettevõtte põhitegevusala on mööbli viimistlemine ja valmistamine (EMTAK kood 31091 - mujal liigitamata mööbli tootmine). See tegevusvaldkond moodustab 100% kogukäibest. Exfur OÜ põhieesmärkideks järgneval majandusaastal on turuosa säilitamine, positsiooni tugevdamine ja uute klientide leidmine. Juhatuse tegevus ei olnud tasustatud. 2022.a. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamise perioodil olulisi sündmusi ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.