Rohkema info nägemiseks:

EXFUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsele mööbli valmistamisele, parandamisele ja kunstilisele viimistlemisele, tuues esile unikaalsuse ja kohandades seda vastavalt kliendi elustiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus käsitöö kohtub innovatsiooniga ja kus iga mööbliese jutustab lugu kirest ja täpsusest. EXFUR OÜ-s me ei valmista lihtsalt mööblit; me puhume puidule elu sisse, andes sellele kuju ja funktsiooni, mis resoneerib teie elustiili ja püüdlustega.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda mööbli valmistamisele, parandamisele ja kunstilisele viimistlemisele. Me usume, et mööbel ei ole lihtsalt aksessuaar, vaid keskne element, mis määratleb iga ruumi iseloomu ja hinge. See on koht, kus luuakse mälestusi, räägitakse lugusid ja hinnatakse mugavust.

Oskuslike käsitööliste meeskonnaga ja pideva püüdlusega suurepärasuse poole oleme meistrid mööbli valmistamise kunstis. Klassikaliste tükkide keerukatest disainidest kuni modernse esteetika nappide joonteni on meie portfell tunnistuseks meie mitmekülgsusele mööblitööstuses. Iga toode on meistriteos, mis on valmistatud peene tähelepanuga detailidele ja kvaliteedile, mis peab vastu ajaproovile.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe loomisega. Me mõistame teie armastatud mööbli sentimentaalset ja funktsionaalset väärtust. Seetõttu on meie parandus- ja restaureerimisteenused mõeldud teie kallite tükkidele uue elu sisse puhumiseks, taastades nende ilu ja funktsionaalsuse kunstniku puudutusega. Meie mööbli detailide viimistlus ja mööbli värvimise teenused tagavad, et iga kurv, serv ja pind peegeldab teie isiklikku stiili ja vastab meie kõrgetele standarditele.

EXFUR OÜ-s on meie loosung rohkem kui lihtsalt lööklause. See on lubadus pakkuda mitte ainult mööblit, vaid lõuendit teie loovusele ja alust teie mugavusele. Kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja kogema vormi ja funktsiooni harmooniat, mis määratleb meie tööd.

Liituge meiega ajatu disaini ja laitmatu käsitööoskuse tähistamisel. Las me kujundame teie kujutlusvõimet ja muudame teie ruumi elegantsi ja mugavuse pühakojaks.

Kontakt

EXFUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Suurepärane kogemus! Täielikult taastasid mu vana tooli sära ja mugavuse.

- Jaan K.

Nende käsitöö on imeline! Armastan uut lauda, mis sulandub suurepäraselt minu interjööriga.

- Kadi L.

Suurepärane teenindus ja tähelepanu detailidele. Minu kapp näeb välja parem kui kunagi varem!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mille järgi teada, et vanaaegne mööbel vajab taastamist?

Vanaaegne mööbel kannab endas võlu, mis ületab aja piire, sageli saades kodu keskpunktiks või armastatud pärandiks. Siiski võib aja möödudes isegi kõige paremini valmistatud esemetel ilmneda taastamise vajaduse märke. Nende märkide varajane äratundmine võib säästa teid kulukatest parandustest ja taastada mööbli endise hiilguse. Nähtav kulumine ja rebendid Üks ilmsemaid näitajaid, et teie vanaaegne mööbel võib vajada taastamist, on nähtav kulumine ja rebendid. See võib hõlmata: Igapäevane kasutamine võib jätta jälgi kriimustuste, mõlkide ja veekahjustuste näol. Kuigi väikesed iluvead võivad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas näeb välja edukas mööbli viimistlus protsess?

Mööbli viimistlus on puidutöötluse viimane etapp, mis hõlmab kaitse- ja dekoratiivkihi kandmist puidust mööbli pinnale. See protsess mitte ainult ei paranda ese
ssb.ee
Mööbli viimistlus on puidutöötluse viimane etapp, mis hõlmab kaitse- ja dekoratiivkihi kandmist puidust mööbli pinnale. See protsess mitte ainult ei paranda eseme välimust, vaid pakub ka kaitset kulumise ja keskkonnategurite eest. Viimistlus on mööbli disainis ülioluline, kuna see võib oluliselt mõjutada nii mööbli esteetilist atraktiivsust kui ka vastupidavust. Hästi peale kantud viimistlus võib esile tuua puidu loomuliku mustri, lisada värvi sügavust ja kaitsta eset niiskuse, plekkide ja kriimustuste eest. Ettevalmistus viimistluseks Enne viimistluse pealekandmist tuleb puit põhjalikult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.