POLARLOG LOGISTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,9 punktiga ja komment

POLARLOG LOGISTICS OÜ hetkeolukord

Juba 2193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,9 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2023

Polarlog Logistics OÜ tegevusalaks on logistikateenuse osutamine ja maanteetranspordi vahendamine Lääne- ja Kesk-Euroopas. Ettevõte kasutab tööde teostamiseks peamiselt alltöövõtjaid.

Aastal 2022. keskenduti peamiselt uute kliendikontaktide leidmisele ning pakkumiste valiku laiendamisele. Tehtud töö hakkas esimesi tulemusi andma 2022. aasta teises pooles ning aasta lõpus alustati mitmeid uusi koostöid erinevatel liinidel Euroopas. Samuti liitus ettevõttega arvukalt uusi alltöövõtjaid, kellega sõlmiti kokkuleppeid järgmiseks aastaks.

2023. aastal jätkas Polarlog Logistics OÜ oma tegevusulatuse laiendamist, tuginedes 2022. aastal tehtud ettevalmistustele. Tänu järjepidevale tööle ja strateegilisele planeerimisele saavutas ettevõte märkimisväärse kasvu.

2023. majandusaastal oli müügitulu 10 595 955 eurot. Tänu suurepärasele meeskonnatööle ja koostööle alltöövõtjatega suutsime oma eesmärgid täita ja ületada.

Aastal 2024. plaanib Polarlog Logistics OÜ jätkata kasvustrateegia elluviimist, keskendudes uutele turgudele sisenemisele ja olemasolevate teenuste täiustamisele.

2023 2022

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 1.18 1.10

Maksevõime kordaja 1.18 1.10

Vahetu maksevalmiduse kordaja 0.004 0.008

Varade puhasrentaablus (ROA) % 16 18

Võlakordaja 0.75 0.81

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustised

Maksevõime kordaja = (Käibevara - Varud) / Lühiajalised kohustised

Vahetu maksevalmiduse kordaja = Raha + Väärtpaberid / Lühiajalised kohustised

Varade puhasrentaablus (ROA) % = Puhaskasum / Varad * 100

Võlakordaja = Kohustised kokku/ Varad kokku

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.