Rohkema info nägemiseks:

POLARLOG LOGISTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2035; jälgijaid - 2. Arvustusi - 13; Artikleid 1+ "Kirjuta POLARLOG LOGISTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

POLARLOG LOGISTICS OÜ hetkeolukord

Juba 2035 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Polarlog Logistics OÜ tegeleb transporditeenuse vahendamisega olles pikaajalises lepingulises koostöös erinevate Lääne-Euroopa klientidega ning pakkudes neile kilomeetri hinna põhist transporditeenust kasutades selleks peamiselt Ida-Euroopa transpordiettevõtete (alltöövõtjate) veokeid.

Meie ülesandeks on koondada kokku erinevate alltöövõtjate veokid, et tagada klientidele soovitud maht. Samas pakume alltöövõtjatele püsivat tööd aastaringselt neile sobivatel liinidel (näiteks DE/BENELUX-FR, DE/BENELUX-IT, DE/BENELUX-DK/SE jne.).

2022. aastal keskendusime maanteetranspordi vahendamisele Kesk-Euroopas, arendasime kliendisuhteid ning laiendasime alltöövõtjate baasi.

Aasta algus oli turg kütuse hinna tõusu ning autojuhtide vähesuse tõttu pigem keeruline. Sektoris valitses tööjõu puudus ning seda püüti kompenseerida kiirelt kasvavate transpordi hindadega. Aasta lõpp tõi (peamisest seoses kõrgete energia hindade, euroribori tõusu ning tarbijate ebakindlusega) turul muutuse ning raskuskese pöördus meie kasuks tuues ettevõttele märgatava kasvu. Tegevus enam kui kahekordistus mõne kuu jooksul.

31.12.2022. seisuga töötas Polarlog Logistics'il pikaajalise koostöölepinguga 40 partnerit kokku 60 veokiga.

Seadsime 2022. aasta eesmärgiks kasvatada müügitulu viiele miljonile eurole ning eesmärk õnnestus ületada.

2022. aasta eesmärgiks on positsiooni tugevdamine rahvusvahelisel turul ning müügitulu kasvatamine kümnele miljonile eurole. Tegeleme kliendibaasi laiendamisega, et ettevõtte tegevus saaks olla stabiilsem ning töö igal hetkel erinevate alternatiividega tagatud. Arendame suhteid alltöövõtjatega, et luua pikaajalisi partnerlus-koostöid pakkudes alltöövõtjatele võimalust jätta kogu autopark meie hoolde ning toetades seeläbi meie klientide tegevust.

Peamised finantssuhtarvud ja nende arvutamise metoodika 2022 ja 2021 aastal: 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse 1, 10 1,11 kattekordaja

Maksevõime kordaja 1,10 1,04

Vahetu maksevalmiduse 0,01 0,01 kordaja

Varade rentaablus ROA % 30,92 39,72

Võlakordaja 0,81 0,90

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused

Maksevõime kordaja = (Käibevara - Varud) / Lühiajalised kohustused

Vahetu maksevalmiduse kordaja = Raha + Väärtpaberid / Lühiajalised kohustused

Varade rentaablus ROA % = Puhaskasum / Keskmine vara * 10

Võlakordaja = Kohustused / Kogu passiva

POLARLOG LOGISTICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.