KARLSSON MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kohandatud köögimööbel on kodu isikupärastamise tipp. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on kohandatud tükid disainitud ja valmistatud vastavalt teie ruumi k

Kas kohandatud köögimööbel vastab täielikult teie kodu vajadustele?

Kohandatud köögimööbel on kodu isikupärastamise tipp. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on kohandatud tükid disainitud ja valmistatud vastavalt teie ruumi konkreetsetele vajadustele, eelistustele ja mõõtmetele. See eritellimusel lähenemine tagab, et iga toll teie köögist on kasutatud efektiivselt ja esteetiliselt.

Isikupärastamine on võtmetähtsusega köögi loomisel, mis näeb mitte ainult ilus välja, vaid täidab ka teie elustiili funktsionaalseid vajadusi. Olgu te siis innukas kokk, armastate võõrustada või vajate peresõbralikke lahendusi, kohandatud köögimööbel saab kohandada vastavalt teie igapäevaelule.

Miks valida kohandatud köögimööbel?

KARLSSON MÖÖBEL OÜ-s oleme uhked oma kohandatud köögimööbli erakordse kvaliteedi ja meisterlikkuse üle. Meie osavad käsitöölised kasutavad ainult parimaid materjale, et luua tükke, mis on nii vastupidavad kui ajatud.

Iga koduomanik on unikaalne ja nii on ka nende elustiil. Kohandatud köögimööbel võimaldab isikupärastamise taset, mis peegeldab teie individuaalset stiili ja vastab teie konkreetsetele vajadustele.

Meie disainiprotsess keskendub teie köögi funktsionaalsuse maksimeerimisele, tagades, et iga element töötab harmooniliselt, et luua ruum, mis on nii ilus kui praktiline.

Oma kohandatud köögi loomise protsess KARLSSON MÖÖBEL OÜ-ga

Teekond teie unistuste köögini algab isikliku konsultatsiooniga. Meie disainieksperdid töötavad teiega tihedalt koos, et mõista teie visiooni ja nõudmisi, luues disaini, mis on ainulaadselt teie oma.

Pakume laia valikut kvaliteetseid materjale, klassikalistest kõvapuidust kuni kaasaegsete komposiitmaterjalideni, võimaldades teil valida oma disaini esteetika ja elustiili vajadustele ideaalselt sobiva.

Meie tipptasemel tootmisvõimalused ja osavad käsitöölised tagavad, et iga mööblitükk on valmistatud kõrgeimate kvaliteedi- ja täpsusstandardite järgi.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale teie mööbli loomisest. Pakume professionaalset paigaldust ja pühendunud järelhooldust, et tagada teie köögi täiuslikkus aastateks.

Kohandatud köögimööbli disaini kaalutlused

Efektiivne ruumiplaneerimine ja paigutus on kohandatud köögis üliolulised. Meie disainerid tagavad, et ruumi voog sobib teie kokkamisharjumustele ja sotsiaalsetele suhtlemistele köögis.

Teie köögimööbli jaoks valitud materjalid mõjutavad mitte ainult ruumi välimust ja tunnet, vaid ka selle pikaealisust ja hooldusnõudeid. Me juhendame teid valikuprotsessis, et leida teie kodule parimad võimalused.

Kaasaegsed köögid on varustatud viimase tehnoloogiaga seadmetega. Meie kohandatud disainid integreerivad need elemendid sujuvalt, säilitades teie köögi esteetilise terviklikkuse ja pakkudes kõiki kaasaegseid mugavusi.

Valgustus ja aksessuaarid mängivad köögi funktsionaalsuses ja õhkkonnas olulist rolli. Aitame teil valida täiuslikud valgustuslahendused ja aksessuaarid, mis täiendavad teie kohandatud mööblit ja tõstavad esile kogu disaini.

Kohandatud köögimööbli investeeringu eelised

Kohandatud köögimööbli investeerimine lisab teie kodule pikaajalist väärtust. Need tükid on ehitatud kestma, tagades, et teie köök jääb kodu keskseks, armastatud osaks aastakümneteks.

Kohandatud mööbliga jääb teie köök silma unikaalse disainiga, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja tõstab teie kodu esteetilist veetlust.

KARLSSON MÖÖBEL OÜ on pühendunud jätkusuutlikkusele. Pakume keskkonnasõbralikke materjale ja tavasid, mis vähendavad keskkonnamõju ilma kvaliteedi või disaini ohverdamata.

Avastage eritellimusel köögikujunduse kunsti KARLSSON MÖÖBEL OÜ-ga ja muutke oma ruum oma elustiili peegelduseks. Võtke meiega ühendust, et hakata täna oma kohandatud köögimööblit looma.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudavad looduslikud materjalid klassikalise köögikujunduse ajatuks?

Klassikaline köögikujundus on vanasõna 'vorm järgib funktsiooni' kehastus, millele on lisatud ajatut elegantsi. See on stiil, mis austab mineviku ilu, samal aja
ssb.ee
Klassikaline köögikujundus on vanasõna 'vorm järgib funktsiooni' kehastus, millele on lisatud ajatut elegantsi. See on stiil, mis austab mineviku ilu, samal ajal kaasaegsete vajadustega kohanedes. Selles klassikalise köögikujunduse uurimises vaatleme viit trendi, mis on ajaproovile vastu pidanud, tõestades, et mõned disainielemendid on tõeliselt püsivad. Looduslikud materjalid  Puit oma loomuliku soojuse ja mitmekülgsusega on olnud sajandeid köögikujunduse nurgakiviks. Rikkalikust mahagonist kuni heleda tammepuuni võimaldab puiduliikide mitmekesisus klassikalises motiivis erinevaid

Kuidas integreerida klassikalise elegantsi põhielemente kaasaegsesse köögimööblisse?

Sisustusdisaini valdkonnas seisneb väljakutse sageli ideaalse tasakaalu leidmises traditsiooni soojuse ja kaasaegse tehnoloogia mugavuse vahel. See delikaatne t
ssb.ee
Sisustusdisaini valdkonnas seisneb väljakutse sageli ideaalse tasakaalu leidmises traditsiooni soojuse ja kaasaegse tehnoloogia mugavuse vahel. See delikaatne tasakaal on koht, kus klassikaline elegants kohtub kaasaegse innovatsiooniga, luues ruume, mis on nii funktsionaalsed kui ka ajatult kaunid. Mööblidisaini kaasaegse elegantsi filosoofia Klassikaline elegants mööblidisainis iseloomustab jooni, mis on puhtad, kuid keerukad, materjale, mis on vastupidavad, kuid luksuslikud, ja üldist esteetikat, mis peab vastu aja proovile. See on loomaks püsivust maailmas, mis pidevalt muutub. Kaasaegne

KARLSSON MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Karlsson Mööbelpeamisteks tegevusliikideks 2022 aastal oli köögimööbli tootmine.  2022. aastal moodustas OÜ Karlsson Mööbelmüügitulu 215 173 €, mis on 48% ro
ssb.ee
OÜ Karlsson Mööbelpeamisteks tegevusliikideks 2022 aastal oli köögimööbli tootmine. 2022. aastal moodustas OÜ Karlsson Mööbelmüügitulu 215 173 €, mis on 48% rohem kui eelmisel aastal. Müügitulust moodustas 100% müük Eestis. OÜ Karlsson Mööbel aruandeaastal oli kasum 6 140 €. Majandustegevust iseloomustavad suhtarvud 2022 2021 Müügitulu 215,173 145,637 Tulu kasv 48% 40% Brutokasumi määr % 3% 3% Puhaskasum 6140 4374 Kasumi kasv 40% 28% Puhasrentaablus 3% 3% Lühiajaliste kohustuste 7.56 7.01 kattekordaja ROA 15% 13% ROE 17% 15% Aruandeperioodil ei olnud investeeringuid põhivarasse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.