Rohkema info nägemiseks:

KARLSSON MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie köögid Teie jaoks: koduks ja äriks, rendiks või pärandiks. Individuaalne lähenemine,individuaalsed lahendused: projekteerimisest paigalduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on köök, mis pole ainult toiduvalmistamise koht, vaid ruum, kus luuakse mälestusi, jagatakse lugusid ja tähistatakse elu. Meie, KARLSSON MÖÖBEL OÜ-s, mõistame selle ruumi olemust ja oleme spetsialiseerunud eritellimusel ja klassikalise köögimööbli loomisele, mis pole lihtsalt taust, vaid teie kodu loo keskne tegelane.

Üle kolmekümne aasta puidu- ja karkassimööbli tootmise kogemusega oleme uhked oma missiooni üle pakkuda kvaliteetseid, eritellimusel köögilahendusi, mis jõuavad otse meie käest teie koju. Meie teekonda kütkestab kirg täiuslikkuse, jätkusuutlikkuse pühendumise ja sügava mõistmise vastu klientide vajadustest.

Meie tooted on meie loosungi, Kus Elegants Kohtub Vastupidavusega!, tunnistajaks. Iga mööbliese on valmistatud kasutades parimaid materjale ja furnituuri juhtivatelt tarnijatelt, tagades, et teie köök peab vastu ajaproovile. Meie tipptasemel tootmistehnoloogia, kombineerituna meie kõrgelt kvalifitseeritud personali ekspertiisiga, võimaldab meil pakkuda mitmekesist mudelite ja stiililahenduste valikut, mis on kohandatud teie ainulaadsetele eelistustele.

Meie VENDI köögisalongis töötavad kogenud müügi-disainerid usinalt, et optimeerida teie köögi paigutust, tagades samal ajal, et teie soovid on kasutusprotsessi jooksul täidetud. Ekspertide juhendamisel saate koostada eksklusiivse mööblikomplekti, mis peegeldab teie maitset ja elustiili. Meie mööblimeistrite pühendumus, usinus ja meisterlikkus tulemuseks on mööbel, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi.

Meie köögikarkassid on valmistatud maailmatasemel EGGER puitlaastplaadist, mis on tuntud oma erakordse kulumiskindluse poolest. Värvipalett on hoolikalt kureeritud, et saavutada optimaalne harmoonia esipaneeli, karkassi ja töötasapinna vahel. Kõik materjalid vastavad kõige rangematele Euroopa ökoloogilistele ja sanitaarstandarditele, tagades, et teie köök on mitte ainult ilus, vaid ka keskkonnasõbralik.

Astuge teekonnale koos meiega, kus teie nägemus täiuslikust köögist saab reaalsuseks. Uurige meie galeriid, et tunnistada klassikalise elegantsi ja kaasaegse funktsionaalsuse sulandumist. Loome ruumi, kus iga söögikord on pidu ja iga hetk on hinnatud. Tere tulemast KARLSSON MÖÖBEL OÜ-sse – eritellimusel köögimööbli tipptase.

Kontakt

KARLSSON MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Suurepärane teenindus ja imeline köögimööbel! Aitäh, Karlsson Mööbel!

- Mart T.

Karlsson Mööbel on usaldusväärne ja professionaalne valik. Aitäh!

- Anu P.

Kvaliteetne mööbel ja suurepärane klienditeenindus! Jäime väga rahule.

Kuidas muudavad looduslikud materjalid klassikalise köögikujunduse ajatuks?

Klassikaline köögikujundus on vanasõna 'vorm järgib funktsiooni' kehastus, millele on lisatud ajatut elegantsi. See on stiil, mis austab mineviku ilu, samal ajal kaasaegsete vajadustega kohanedes. Selles klassikalise köögikujunduse uurimises vaatleme viit trendi, mis on ajaproovile vastu pidanud, tõestades, et mõned disainielemendid on tõeliselt püsivad. Looduslikud materjalid  Puit oma loomuliku soojuse ja mitmekülgsusega on olnud sajandeid köögikujunduse nurgakiviks. Rikkalikust mahagonist kuni heleda tammepuuni võimaldab puiduliikide mitmekesisus klassikalises motiivis erinevaid

Dropdown

kõik artiklid

Kas kohandatud köögimööbel vastab täielikult teie kodu vajadustele?

Kohandatud köögimööbel on kodu isikupärastamise tipp. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on kohandatud tükid disainitud ja valmistatud vastavalt teie ruumi k
ssb.ee
Kohandatud köögimööbel on kodu isikupärastamise tipp. Erinevalt riiulilt ostetud valikutest on kohandatud tükid disainitud ja valmistatud vastavalt teie ruumi konkreetsetele vajadustele, eelistustele ja mõõtmetele. See eritellimusel lähenemine tagab, et iga toll teie köögist on kasutatud efektiivselt ja esteetiliselt. Isikupärastamine on võtmetähtsusega köögi loomisel, mis näeb mitte ainult ilus välja, vaid täidab ka teie elustiili funktsionaalseid vajadusi. Olgu te siis innukas kokk, armastate võõrustada või vajate peresõbralikke lahendusi, kohandatud köögimööbel saab kohandada vastavalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.