FRAGRANCE GALLERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette, et astute tuppa ja teid tervitab lõhn, mis paneb kõiki kohe teid meenutama. See on allkirjalõhna jõud. See on enamat kui lihtsalt lõhn; see on is

Kuidas mõista oma eelistusi ja isiksust lõhnaõli valides?

Kujutage ette, et astute tuppa ja teid tervitab lõhn, mis paneb kõiki kohe teid meenutama. See on allkirjalõhna jõud. See on enamat kui lihtsalt lõhn; see on isiklik avaldus, meeleline visiitkaart, mis jääb õhku ja nende inimeste mällu, kellega kohtute.

Teie valitud lõhn võib palju öelda teie isiksuse, stiili ja eelistuste kohta. See on teie identiteedi lahutamatu osa, nagu teie garderoob või soeng. Allkirjalõhn võib tõsta enesekindlust, esile kutsuda mälestusi ja jätta püsiva mulje.

Oma lõhnaprofiili avastamine

Enne allkirjalõhna otsimise teekonnale asumist on oluline mõista, mis teid köidab. Kas eelistate värsket, tsitruselist aroomi või olete lummatud sügavatest, vürtsikatest nootidest? Oma eelistuste äratundmine on esimene samm leidmaks lõhna, mis resoneerib teie olemusega.

Lõhnad koosnevad nootidest, mis aja jooksul arenevad. Tippnoodid on esimene lõhnapahvak, millele järgnevad süda- ehk keskmised noodid ja lõpuks põhinoodid, mis annavad sügavust ja püsivust. Erinevate lõhnaperekondadega - lillelised, idamaised, puidused ja värsked - tutvumine võib juhendada teid valikuprotsessis.

Valikuprotsess

Lõhna valimisel on oluline proovida ja testida seda oma nahal. Sama parfüüm võib iga inimese peal lõhnata erinevalt, kuna keha keemilised omadused on unikaalsed. Võtke aega, et kogeda, kuidas lõhn päeva jooksul areneb, enne kui teete otsuse.

Teie allkirjalõhn võib varieeruda sõltuvalt olukorrast ja aastaajast. Kergemad lõhnad võivad olla sobivamad päevaseks ajaks või soojemateks kuudeks, samas kui rikkalikumad aroomid võivad täiendada õhtut või külmemat ilma.

Mõistete 'püsivus' ja 'jälg' tundmine on oluline, kui valite parfüümi. Püsivus viitab sellele, kui kaua lõhn teie nahal püsib, samas kui jälg on lõhnajälg, mis jääb maha. Need tegurid võivad mõjutada teie lõhna kohalolu ja meeldejäävust.

Lõhna garderoobi kureerimine

Kuigi allkirjalõhna omamine on eriline, võimaldab väike kollektsioon paindlikkust. Saate valida erinevaid lõhnu, et sobituda erinevate meeleolude, riietuste või sündmustega, andes teile vabaduse väljendada oma isiksuse erinevaid tahke.

Erinevate lõhnade kombineerimine võib luua ainulaadse aroomi, mis on täiesti teie oma. Katsetage erinevate parfüümide kombineerimist samast lõhnaperekonnast või täiendavate nootidega, et avastada segu, mis on ainult teie oma.

Oma allkirjalõhna hoidmine

Oma lõhnade terviklikkuse säilitamiseks hoidke neid jahedas, pimedas kohas eemal otsesest päikesevalgusest ja temperatuurikõikumistest. See aitab säilitada nende potentsi ja ennetada lagunemist.

Kuna te arenete, võib ka teie maitse lõhnade osas muutuda. On loomulik, et kasvate lõhnast välja või otsite muutust. Oma allkirjalõhna ülevaatamine iga paari aasta tagant võib olla värskendav viis oma lõhna praeguse minaga kooskõlla viimiseks.

Alustage teekonda, et avastada oma ainulaadne lõhnaidentiteet FRAGRANCE GALLERY OÜ-s, kus luksus kohtub individuaalsusega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FRAGRANCE GALLERY OÜ tegevusaruanne 2023

Fragrance Gallery OÜ asutatud 15.10.2013.  Peamine põhitevusala - (cid:127) Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük spetsialiseeritud kauplustes (47751).  2023 aas
ssb.ee
Fragrance Gallery OÜ asutatud 15.10.2013. Peamine põhitevusala - (cid:127) Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük spetsialiseeritud kauplustes (47751). 2023 aasta käive moodustas 87 948 eur (2022 aastal 88 302,55 eur), müük toimus nii Eestis, kui ka e-poodi kaudu Europa Liitu ja nö kolmandatele riikidele.. Töötasu fond koos maksudega moodustas 11 848 eur (2022 aastal 10 370 eur). Põhivahenditesse investeeriti 1 274 eur ( 2022 aastal 0 eur). 2024 aasta plaanideks on suurendada käive ja laiendada klientide ringi.

Millised on hädavajalikud lõhnad igaks hooajaks?

Kui Maa tiirleb ümber päikese, tuues kaasa muutuvad aastaajad, peaksid ka meie lõhnade valikud arenema, et peegeldada muutuvaid meeleolusid ja atmosfääre. Igal
ssb.ee
Kui Maa tiirleb ümber päikese, tuues kaasa muutuvad aastaajad, peaksid ka meie lõhnade valikud arenema, et peegeldada muutuvaid meeleolusid ja atmosfääre. Igal aastaajal on oma iseloom, oma värvipalett ja tõepoolest, oma allkirjalõhnad. Nõudliku inimese jaoks on iga hooaja jaoks täiusliku lõhna valimine kunstivorm, viis tõsta sensoorset kogemust pidevalt muutuvas maailmas meie ümber. Kevad Kevad on sünonüüm õidepuhkevatele lilledele ja uute alguste magusale aroomile. Lõhn, mis püüab kevade olemust, on kerge, õhuline ja lilleline. Jasmiini, roosi ja pojengi noodid on sel ajal aastast

Milline on olnud lõhnaõlide teekond muinasajast tänapäevani?

Lõhnaõli on olnud inimkultuuri lahutamatu osa, olles staatuse sümbol, rituaalide vahend ja isikliku väljendusviisi vahend. Selle teekond muinasajast tänapäeva l
ssb.ee
Lõhnaõli on olnud inimkultuuri lahutamatu osa, olles staatuse sümbol, rituaalide vahend ja isikliku väljendusviisi vahend. Selle teekond muinasajast tänapäeva lõhnadeni on tsivilisatsioonide leidlikkuse ja loovuse tunnistus läbi ajaloo. Lõhnaõli päritolu Varaseimad lõhnaõli kirjed pärinevad Vana-Mesopotaamiast ja Egiptusest, kus aromaatseid vaikusid ja õlisid kasutati religioossetes tseremooniates ja isiklikuks ehtimiseks. Egiptlased, kes on tuntud oma keerukate matuserituaalide poolest, panid sageli hauakambritesse lõhnastatud palsameid, uskudes, et lõhnad juhatavad vaimud teispoolsusesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.