J.J MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette garderoobi, mis on kohandatud teie igale vajadusele, kus iga rõivaese ja aksessuaar on omal kohal ning disain täiendab teie kodu esteetikat ideaal

Mil moel suurendavad teile kohandatud garderoobid eluruumi funktsionaalsust?

Kujutage ette garderoobi, mis on kohandatud teie igale vajadusele, kus iga rõivaese ja aksessuaar on omal kohal ning disain täiendab teie kodu esteetikat ideaalselt. Isikupärastatud garderoobisüsteemid on funktsionaalse luksuse kehastus, ühendades stiili, efektiivsuse ja kohandamise, et luua ideaalne hoiustamislahendus teie riietele ja aksessuaaridele.

Oma ruumi ja vajaduste mõistmine

Isikupärastatud garderoobi loomise esimene samm on saadaoleva ruumi hindamine. See hõlmab toa mõõtmete mõõtmist, paigutuse kaalumist ja mõistmist, kuidas garderoob olemasolevasse ruumi sobib. Oluline pole ainult suurus, vaid ka kuju ja võimalikud takistused, mis võivad disaini mõjutada.

Järgmisena on oluline tuvastada teie hoiustamisvajadused. Kui palju riputamisruumi vajate kleitidele, ülikondadele ja mantlitele? Kas vajate lisariiuleid kokkuvolditud esemetele või sahtleid väiksemate rõivaste jaoks? Teie elustiili ja garderoobi harjumuste mõistmine juhendab disainiprotsessi, et tagada teie uue garderoobisüsteemi vastavus teie igapäevastele nõudmistele.

Isikupärastatud garderoobide disainielemendid

Materjalid mängivad olulist rolli teie garderoobi vastupidavuses ja välimuses. Tugevatest puidust kuni insenertehniliste valikuteni mõjutab materjali valik nii mööbli esteetikat kui ka pikaealisust. J.J MÖÖBEL OÜ pakub erinevatele maitsetele ja eelarvetele sobivaid kvaliteetseid materjale.

Teie garderoobi värv ja viimistlus on olulised, et see sulanduks õmblusteta teie kodu dekooriga. Olgu teie eelistuseks loodusliku puidu viimistlus, kaasaegne matt välimus või läikiv läige, õige valik tõstab esile teie magamistoa või riietusala üldist stiili.

Furnituur on viimistluspuudutus, mis võib oluliselt mõjutada teie garderoobi funktsionaalsust ja välimust. Alates peentest käepidemetest kuni pehme sulgumisega hingedeni, detailid on olulised isikupärastatud garderoobisüsteemis.

Kohandatud garderoobi funktsionaalsed komponendid

Kohandatud riiulid ja sektsioonid võimaldavad teil oma esemeid tõhusalt korraldada. Reguleeritavad riiulid suudavad mahutada hooajalisi muutusi teie garderoobis, samas kui spetsiaalsed sektsioonid hoiavad aksessuaare korras ja kättesaadavas.

Rohke riputamisruum on hädavajalik riiete kortsuvabana hoidmiseks. Kaaluge erinevaid kõrgusi pikkade kleitide või mantlite jaoks ning lühemaid sektsioone särkide ja pluuside jaoks.

Sahtlid ja korvid on ideaalsed väiksemate esemete hoiustamiseks ja teie garderoobi korras hoidmiseks. Pehme sulgumisega sahtlisüsteemid lisavad luksust ja kaitsevad teie rõivaid.

Erifunktsioonid nagu sisseehitatud valgustus, peeglid ja väljatõmmatavad riiulid võivad suurendada teie isikupärastatud garderoobi funktsionaalsust ja kasutuskogemust.

Tehnoloogia integreerimine oma garderoobi

Kaasaegses kodus mängib tehnoloogia keskset rolli. Funktsioonide, nagu LED-valgustus, USB-pordid ja nutikad hoiustamislahendused, integreerimine võib tuua teie garderoobi 21. sajandisse.

Koostöö professionaalse disaineriga

Koostöö professionaalse disaineriga J.J MÖÖBEL OÜ-st tagab, et teie garderoob vastab täiuslikult teie vajadustele. Disainiprotsess hõlmab konsultatsiooni, mõõtmisi, 3D-jooniseid ja materjalide valikut, kõik kohandatud vastavalt teie spetsifikatsioonidele.

Koostöö on võtmetähtsusega garderoobi saavutamisel, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja vastab teie korralduslikele vajadustele. Kohandamisvõimalused on praktiliselt piiramatud, alates paigutusest kuni viimistluseni.

Isikupärastatud garderoobi hooldamine

Isikupärastatud garderoobi hooldamine on lihtne õigete materjalide ja disainiga. Regulaarne puhastamine ja aeg-ajalt väikeste paranduste tegemine hoiab seda aastaid heas seisukorras.

Avastage teile mõeldud garderoobi elegants ja efektiivsus. Võtke ühendust J.J MÖÖBEL OÜ-ga täna, et luua oma unistuste isikupärastatud garderoobisüsteem.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada eritellimusel tehtud mööblit?

Kui tegemist on köögi renoveerimise või ehitamisega, on valitud mööbel oluline nii selle funktsionaalsuse kui ka stiili jaoks. Eritellimusel valmistatud köögimö
ssb.ee
Kui tegemist on köögi renoveerimise või ehitamisega, on valitud mööbel oluline nii selle funktsionaalsuse kui ka stiili jaoks. Eritellimusel valmistatud köögimööbel pakub hulgaliselt eeliseid, mida masstoodang lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis veenvat põhjust, miks kaaluda eritellimusel mööbli valimist oma köögiruumi jaoks. Teie täpsetele spetsifikatsioonidele vastav Igal köögil on oma unikaalsed mõõtmed ja paigutuse väljakutsed. Eritellimusel valmistatud mööbel on disainitud sobima täpselt teie kindlasse köögiruumi, kõrvaldades tavalised probleemid nagu kasutamata alad või halvasti

Milline liuguste tüüp sobib teie sisustusega kõige paremini?

Tänapäeva linnakeskkonnas on ruum kõrgelt hinnatud. Nii koduomanikud kui ka ettevõtted seisavad sageli silmitsi väljakutsega maksimeerida piiratud ruutmeetrite
ssb.ee
Tänapäeva linnakeskkonnas on ruum kõrgelt hinnatud. Nii koduomanikud kui ka ettevõtted seisavad sageli silmitsi väljakutsega maksimeerida piiratud ruutmeetrite kasutust säilitades samal ajal funktsionaalse ja esteetiliselt meeldiva keskkonna. Siin tulevad mängu nutikad mööblilahendused, pakkudes uuenduslikke viise ruumiefektiivsuse tõstmiseks. Liuguste lahendused on mänguvahetajad, kui räägime ruumi säästmisest. Nad kõrvaldavad vajaduse traditsiooniliste hingedega uste avanemiseks vajaliku vaba ruumi järele, vabastades väärtuslikku kinnisvara muudeks kasutusteks. Peale selle võivad liuguksed

J.J MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  J. J. Mööbel põhitegevuseks on melamiinplaadist mööbli tootmine nii koju kui kontorisse. Valmistatakse kõike alates apteegi- ja köögmööblist, lüka
ssb.ee
Sissejuhatus J. J. Mööbel põhitegevuseks on melamiinplaadist mööbli tootmine nii koju kui kontorisse. Valmistatakse kõike alates apteegi- ja köögmööblist, lükandustest kuni vannitoamööblini välja. Samuti valmistatakse mööblidetaile. Tulud, kulud, kasum Ettevõtte müügitulu 2022.a. oli 155,7 tuh. eurot, mis on võrreldes 2021.aastaga 34% võrra suurem. Kasumit saadi 18,4 tuh.eur. Toodang müüdi Eestis. Investeeringud 2022.a. põhivarasse olulisi investeeringuid ei tehtud. Personal Osaühingu juhatus on 1-liikmeline. Keskmine töötajate arv oli 1, tööjõukulud kokku olid 9,2 tuh. eurot. Eesmärgid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.