Rohkema info nägemiseks:

J.J MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusel köögimööbli, lükanduste ja erilahendustega garderoobide loomisega, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadsete vajadustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie nägemus täiuslikust eluruumist muutub reaalsuseks. J.J MÖÖBEL OÜ-s usume, et teie kodu süda väärib parimat käsitöölist puudutust ja isikupärastamist. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud eritellimusel köögimööbli, lükanduste ja erilahendustega garderoobide loomisele, mis on kohandatud iga kliendi ainulaadsete vajadustega.

Meie teekond algas kirglikkusest tipptaseme ja kvaliteedi vastu. Mõistame, et igal inimesel on oma lugu, oma stiil ja oma unistused. Seetõttu me ei valmista ainult mööblit; me loome suhteid. Me kuulame teie soove ja muudame need käegakatsutavateks esemeteks, mis mitte ainult ei täida teie ruumi, vaid ka rikastavad teie elustiili.

Alates meie eritellimusel valmistatud köögimööbli elegantsetest joontest, mis lubavad muuta teie kulinaarsed kogemused nauditavamaks, kuni meie lükanduste sujuva funktsionaalsuseni, mis lisavad teie tubadele elegantsi ja tõhusust, ning meie erilahendustega garderoobide leidliku disainini, mis korraldavad ja stiilivad teie isiklikku ruumi - iga meie loodud toode on tunnistus meie pühendumusest teie mugavusele ja rõõmule.

Meie materjalid on hoolikalt valitud, tagades vastupidavuse ja jätkusuutlikkuse. Melamiinplaatide täpsus ja saagimise oskusteave tulevad kokku, et pakkuda tooteid, mis on mitte ainult kaunid, vaid ka kestvad. Oleme valvsad oma klientide ja meie planeedi tervise suhtes, mistõttu hoiame praktikaid, mis on ohutud ja keskkonnasõbralikud, hoides eemal muresid nagu vähk.

J.J MÖÖBEL OÜ-s on teie unistuste ruum vaid vestluse kaugusel. Võtke meiega ühendust ja asugem koos sellele loovale teekonnale. Sest kui tegemist on teie koduga, siis väärivad teie unistused ainult parimat - Teie ruumi kujundamine, unistuste rätsepatöö!

Kontakt

J.J MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika M.

Suurepärane teenindus ja tulemus!

- Karl S.

Uskumatult mugav ja funktsionaalne köögimööbel!

- Marko T.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik meeskond!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks eelistada eritellimusel tehtud mööblit?

Kui tegemist on köögi renoveerimise või ehitamisega, on valitud mööbel oluline nii selle funktsionaalsuse kui ka stiili jaoks. Eritellimusel valmistatud köögimööbel pakub hulgaliselt eeliseid, mida masstoodang lihtsalt ei suuda pakkuda. Siin on viis veenvat põhjust, miks kaaluda eritellimusel mööbli valimist oma köögiruumi jaoks. Teie täpsetele spetsifikatsioonidele vastav Igal köögil on oma unikaalsed mõõtmed ja paigutuse väljakutsed. Eritellimusel valmistatud mööbel on disainitud sobima täpselt teie kindlasse köögiruumi, kõrvaldades tavalised probleemid nagu kasutamata alad või halvasti

Dropdown

kõik artiklid

Milline liuguste tüüp sobib teie sisustusega kõige paremini?

Tänapäeva linnakeskkonnas on ruum kõrgelt hinnatud. Nii koduomanikud kui ka ettevõtted seisavad sageli silmitsi väljakutsega maksimeerida piiratud ruutmeetrite
ssb.ee
Tänapäeva linnakeskkonnas on ruum kõrgelt hinnatud. Nii koduomanikud kui ka ettevõtted seisavad sageli silmitsi väljakutsega maksimeerida piiratud ruutmeetrite kasutust säilitades samal ajal funktsionaalse ja esteetiliselt meeldiva keskkonna. Siin tulevad mängu nutikad mööblilahendused, pakkudes uuenduslikke viise ruumiefektiivsuse tõstmiseks. Liuguste lahendused on mänguvahetajad, kui räägime ruumi säästmisest. Nad kõrvaldavad vajaduse traditsiooniliste hingedega uste avanemiseks vajaliku vaba ruumi järele, vabastades väärtuslikku kinnisvara muudeks kasutusteks. Peale selle võivad liuguksed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.