RAMUDDEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 707 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komm

RAMUDDEN OÜ hetkeolukord

Juba 11 707 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ramudden OÜ (edaspidi: ettevõte) asutati Rootsis asuva emaettevõtte Ramudden AB poolt 29.12.2015. Ettevõtte tegevusalaks on liikluskorraldusvahendite ning töömaaohutusvahendite rentimine, ajutise liikluskorralduse ning töömaaohutuslahenduste täisteenuse pakkumine, s.h liikluskorraldusprojektide ning liiklusskeemide koostamine.

2023 aasta on järgemööda kolmas aasta, mil ettevõte tegutses kriisitingimustes. Inflatsioon küll langes võrreldes 2022 aastaga, kuid kuludesse ümberkandumist tunti enim just 2023 aastal. Lisaks kulude kasvule langesid ka teedeehitusmahud ja sellega seoses ka ettevõtte jaoks saadaolevate projektide ja tellimuste maht. Eriti andis tunda pikemate, üle talve kestvate projektide üleüldine vähesus turul, mille mõju ulatub ka 2024 aasta esimesse kvartalisse. Olenemata turumahtude kokkukuivamisest suutis ettevõte endiselt näidata 5%-list tulude kasvu ning täitis ka ärikasumiks seatud eesmärgid, 9% käibest ning 32% parem tulemus eelnevast majandusaastast.

Endiselt on Ramudden OÜ prioriteetseimaks eesmärgiks turvaliseimate töömaade ja töökeskkondade loomine ning propageerimine Eestis, et jõuda lähemale ettevõtte visioonile – et kõik jõuaksid päeva lõpuks tervetena koju. Seda nii ettevõtte enda meeskonna, klientide kui ka laiema üldsuse ja liiklejate vaatenurgast lähtudes ja vaadatuna. Rõõm on tõdeda, et Eestis on palju kvaliteetset teenust ja turvalisi töökeskkondi hindavaid kliente, kuid endiselt on üheks fookuseks laiemale üldsusele, ehitusvaldkonnale ja avalikele asutustele teavitustöö tegemine. Oleme endiselt faasis, kus liikluskorraldust ja töömaade ohutust seostatakse ja teostatakse minimaalsete vahendite ning ressurssidega. Ettevõte näeb suurt potensiaali Eestis ja kindlasti jätkab oma eesmärkide poole püüdlemist peaasjalikult läbi innovatsiooni, digitaliseerimise, kvaliteetseima teenuse ning turvaliseimate ja uute toodete turule toomisega ning avalike asutuste, klientide ja laiema avalikkuse kaasamisega.

Järjest olulisemaks ja Ramudden OÜ jaoks juba igapäevaseks on muutunud jätkusuutlikkuse aspekt tegevuse tõhustamisel.

Panustatakse ressursse enda jalajälje vähendamiseks ja tegevuse tõhustamiseks läbi andmete kogumise ja analüüsimisega, veelgi efektiivsema tööde planeerimise, digitaliseerimise ning päikeseenergia kasutusele võtmisega oma toodete töös hoidmisel.

Aastalt 2024 ootab Ramudden OÜ äärmiselt tagasihoidlikku müügitulu kasvu ning peamiseks eesmärgiks on efektiivsuse kasvatamine kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Turule tullakse ka uute toodetega, millega soovitakse vähendada kergesti haavatavatel teetöömaade positsioonidel töötavate isikute arvu ja kohaloleku vajadust, misläbi väheneb tööõnnetuste tekkimise ohu võimalus. Lisaks antakse uute toodetega omapoolne tugev panus ka töötundide ja läbitud kilomeetrite vähendamisele ning panustatakse seeläbi ettevõtte ja oma klientide jalajälje vähendamisse. Lisaks on plaanides ka päikeseenergia tootmisvõimekuse suurendamine – nii oma tegevuskohtades kui ka pakutavatel toodetel.

2023. aastal oli ettevõtte müügitulu 3 959 963 (2022. a 3 773 256) eurot. Põhivarasid soetati 593 583 (2022. a 523 642) euro eest ning aruandeperiood lõpetati 148 130 (2022. a 265 910) eurose kahjumiga. Töötajate palgakulu koos sotsiaalmaksudega oli 1 909 573 (2022. a 1 707 683) eurot, s.h tegev- ja kõrgemale juhtkonnale makstud tasud koos sotsiaalmaksudega 101 648 (2022. a 94 084) eurot. Keskmine täiskohale taandatud töötajate arv majandusaasta jooksul oli 50 (2022. a 48), juhatuse liikmeid oli 3 (2022. a 3).

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Puhaskasumi marginaal % -0,04 -0,07

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,19 0,21 (kordades)

Võlakordaja 0,93 0,88

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhaskasumi marginaal = Puhaskasum/müügitulu * 100

Lühiajaliste kohtustuste kattekordaja (kordades) = Käibevarad/lühiajalised kohustised

Võlakordaja = Kohustised/koguvarad

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ramuddeni uuendatud visuaalne identiteet

Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed
ssb.ee
Turvalisus ja hoolivus on meie DNA-s Iga päev käib ehitustöö tuhandetel töömaadel, üldehitusobjektidel, tänavatel ja teedel ning raudteedel. Need on riskantsed ja samal ajal ajutised töökeskkonnad, mis vajavad hoolikalt läbimõeldud turvalisus- ja ohutuslahendusi. Meie missiooniks on aidata omavalitsustel, ametiasutustel, töövõtjatel ja ehitusettevõtetel luua teedel ja üldehitusobjektidel ning nende ümbruses tagada ohutud keskkonnad, mis vastavad kõikidele töömaadele ning teetöödele kehtestatud nõuetele.   Meie hoolitseme selle eest, et Teie saaksite liikluskorraldus- ja turvalisustooted alati

Ramudden ja Work Zone Safety Group omandavad Halleskog & Hansson AB

“Meile avaldab muljet Halleskog & Hanssoni kasvuteekond ning nende tänane positsioon turul. Aktsiate omandamine ei anna meile mitte ainult võimalust tugevda
ssb.ee
“Meile avaldab muljet Halleskog & Hanssoni kasvuteekond ning nende tänane positsioon turul. Aktsiate omandamine ei anna meile mitte ainult võimalust tugevdada oma positsiooni Stockholmi piirkonnas, vaid lisab meie meeskonda ka väärt teadmisi ja kvaliteeti üle kogu riigi. Ettevõte on tuntud professionaalse teeninduse ja pädevuse poolest liikluskorralduse ja liiklusskeemide koostamise osas, \"- ütleb Hans-Olov Blom, Ramudden kontserni asutaja ja tegevjuht.   Käesoleva tehingu mõjul laiendab Ramudden oma kohalolekut kokku 9 rendipunktini Stockholmi piirkonnas ja 44 rendipunktini Rootsis.

Ramudden ja Work Zone Safety Group omandavad Trafino Oy

\
ssb.ee
\"Oleme Trafinot tähelepanelikult jälginud alates 2012. aastast. Meeskond on teinud fantastilist tööd ja olnud lahutamatu osa Soome liikluskorraldusturu ja ohutusstandardite arendamisel. Jagame sama väärtusi ja keskendume järeleandmatult uuenduslike, turvaliste ja jätkusuutlike lahenduste pakkumisele, et rahuldada klientide vajadusi” ütleb Ramuddeni asutaja ja tegevjuht Hans-Olov Blom.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.