DOSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 140 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komm

DOSE OÜ hetkeolukord

Juba 140 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal jätkas Dose OÜ toitlustamisega neljas erinevas kohas: milledeks oli Smarten Logistics- Rukki tee 1, Omniva- Rukki tee 7, Pallasti 28 ning Saku Metall-Põrguvälja tee 25.

Eelmise aasta plaanid teostati, milleks oli muuta Dose OÜ-s oma kõikides toitlustuskohtades konseptsiooni. Hakates pakkuma kaasaegset- ja innovaatilist iseteeninduskassat, mis võimaldas komplekteerida oma lõuna minimaalsete kuludega. Samas jäädes koduste toitude juurde ja kasutades eestimaist toorainet. Dose OÜ eesmärk on taastada Covidi eelne kliendibaas.

2024. aasta plaanid on hankida ja tagada Dose OÜ kõikides toitlustuskohtades ööpäevaringne toitlustusmunungikapp Vending, mis võimaldab pakkuda õhtustes- ja öisetesvahetustes toitlustamist ja digitaalne media.

2023 on tehtud investeeringud töövahenditesse: kõikidesse köökidesse lisaköögiseadmeid, iseteeninduskassad ja digitaalne meedia.

Dose OÜ lepinguliste töötajate arv on tänase seisuga 7 inimest ja palgakulu aastas kokku 124915 euri.

Peamised suhtarvud: 2023 2022

Käibe kasv 48,74% 47,82%

Ärikasumi määr % 4,55% -10,75%

Kasumi kasv % -41,28% -280,77%

Puhasrentaablus % 4,33% -10,97%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,1 1,81

ROA 2063% -41,32%

ROE 33,19% -84,66%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: 1. Käibe kasv (%) = (müügitulu 2023-müügitulu 2022)/müügitulu 2022*100 2. Ärikasumi määr (%) = ärikasum/müügitulu*100 3. Kasumi kasv (%) = (puhaskasum 2023-puhaskasum 2022)/puhaskasum 2022*100 4. Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu*100 5. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused 6. ROA (%) = puhaskasum/varad kokku*100 7. ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku *100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks ärilõunad on uus võrgustikutööriist

Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumiste
ssb.ee
Ärimaailma kiire tempoga on võrgustike loomine arenenud jäikadest käepigistustest ametlikel üritustel juhuslikumateks, kuid samavõrd strateegilisteks kohtumisteks. Üks selline kohtumispaik, mis on populaarsust kogunud, on ärilõuna. See artikkel uurib, miks ärilõunad on saanud professionaalide jaoks oluliseks, kes soovivad laiendada oma võrgustikke ja luua tähendusrikkaid kontakte. Põhjus 1: Soosib suhete loomist On vana ütlus, et 'inimesed teevad äri inimestega, keda nad tunnevad, meeldivad ja usaldavad.' Ärilõunad pakuvad suurepärast võimalust kellegagi isiklikus ja professionaalses

Gurmee kiirtoidu kunst: tõusev kulinaarne trend

Gurmee kiirtoiduks nimetatakse nähtust, mis on tänapäeva kulinaarses maastikus oksüümoronist saanud reaalsus. See ühendab traditsioonilise kiirtoidu mugavuse ja
ssb.ee
Gurmee kiirtoiduks nimetatakse nähtust, mis on tänapäeva kulinaarses maastikus oksüümoronist saanud reaalsus. See ühendab traditsioonilise kiirtoidu mugavuse ja kiiruse gurmeeköögi kvaliteedi ja maitsega. See uuenduslik kontseptsioon määratleb ümber kiire elutempoga professionaalide söögikogemused, kes ei soovi teha järeleandmisi maitse või toitumise osas. Kiirtoidul on olnud pikk tee algusest saadik. Mis algas kiire viisina toidu pakkumiseks massidele, on arenenud keerukaks pakkumiseks, mis rahuldab nõudlikumat maitset. Gurmee kiirtoidu tõus märgib olulist muutust tööstuses, peegeldades

Mida tasub silmas pidada enda üritusele cateringi valides?

Ettevõtte ürituse cateringi planeerimisel on esimene samm mõista osalejate demograafiat. Hõivatud professionaalid vanuses 25 kuni 55 hindavad tõenäoliselt menüü
ssb.ee
Ettevõtte ürituse cateringi planeerimisel on esimene samm mõista osalejate demograafiat. Hõivatud professionaalid vanuses 25 kuni 55 hindavad tõenäoliselt menüüd, mis on nii peenelt väljapeetud kui ka ajatõhus. Pakkudes oma teenuseid linnalise ärikvartali rahvale, tagate, et toit vastab nende maitsele ja elustiilile. On oluline arvestada külaliste toitumisvajaduste ja -piirangutega. Mitmekesiste valikute pakkumine, sealhulgas taimetoit, vegan, gluteenivaba ja madala süsivesikusisaldusega roogasid, võib kõigi eelistuste mahutamisel ja iga külalise väärtustatuna tundmisel olla määrava

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.