AROMAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui talve külm taandub, toob kevade saabumine endaga kaasa uuenemise ja muutumise aja. Mitte ainult meie ümbrus ei õitse, vaid ka meie isiklikud hügieenirituaal

Kuidas valida õige kevadlõhn, mis sobib just sulle?

Kui talve külm taandub, toob kevade saabumine endaga kaasa uuenemise ja muutumise aja. Mitte ainult meie ümbrus ei õitse, vaid ka meie isiklikud hügieenirituaalid, sealhulgas lõhnad, mida me kehale kanname. Õige parfüüm võib tõsta meeleolu, täiendada stiili ja teha avalduse selle kohta, kes me oleme.

Hooajalised lõhnad on enamat kui lihtsalt turundustrikk; need on viis harmoneeruda muutuva keskkonnaga. Eriti kevadlõhnad on loodud selle elava aastaaja olemuse tabamiseks, oma värske õite ja uute algustega.

Kui me liigume talvistest rasketest, soojadest nootidest kevadiste kergemate, heledamate aroomide juurde, on oluline uuendada oma lõhnagarderoobi, et peegeldada neid muutusi. Hooajaga resonantsis olevate lõhnade omaksvõtt võib tõsta igapäevast kogemust ja tuua värskust rutiini.

Top 5 Kevadlõhna Sinu Garderoobi

Miski ei ütle kevad nagu lopsakad, romantilised lõhnad õitsvatest lilledest. Alates õrnast sosinast maikellukestest kuni rooside julge avalduseni, lillelõhnad on hooaja hädavajalik osa. Nad kehastavad taassündi ja ilu, mida kevad esindab.

Tsitruse lõhnad on sünonüümid energiale ja elujõule. Sidruni, bergamoti ja greibi noodid pakuvad värskendavat ergutust, mis võib äratada meeli ja pakkuda positiivsuse puhangut, mis kannab teid läbi päeva.

Rohelised noodid nagu basiilik, piparmünt ja kurk tabavad kevade lopsaka roheluse olemust. Need lõhnad on puhtad, krõbedad ja maandavad, pakkudes ühendust loodusmaailmaga, kui see ärkab talveunest.

Vesised lõhnad manavad esile vee puhtuse ja rahu. Peente mere nootidega need lõhnad on nagu õrn sosin jahedast briisist üle rahuliku järve, ideaalne neile, kes otsivad minimalistlikku, kuid eristuvat aroomi.

Puidused lõhnad ei pea olema reserveeritud külmemateks kuudeks. Kergemad puidud nagu bambus, seeder ja sandlipuu võivad pakkuda lohutavat, kuid värskendavat tausta kevade elavamatele nootidele, luues tasakaalustatud ja rafineeritud lõhnaprofiili.

Õige Kevadlõhna Valimine

Lõhnanootide - tipu, keskmiste ja põhinootide - mõistmine on oluline, et valida lõhn, mis areneb ilusti läbi päeva. Kevadlõhnad tihti esitlevad nende nootide harmoonilist segu, et luua kestev mulje.

Teie lõhnade valik peaks olema teie isikliku stiili pikendus. Olgu teie eelistus midagi julget ja seiklushimulist või pehmet ja tagasihoidlikku, kevadeks on olemas lõhn, mis sobib teie ainulaadse isiksusega.

Erinevate lõhnade kihtimine võib lisada sügavust ja keerukust teie lõhnaprofiilile. Katsetage erinevate kevadlõhnade kombineerimist, et luua allkiri segu, mis on ainult teie oma.

Kust Leida Kvaliteetseid Kevadlõhnu

Neile, kes otsivad midagi tõeliselt erilist, pakub nišiparfümeeria eksklusiivseid ja kvaliteetseid lõhnu, mis eristuvad peavoolust. Neid lõhnu valmistatakse hoolikalt ja täpselt, tihti kasutades haruldasi ja luksuslikke koostisosi.

AROMAT OÜ-s oleme uhked, et pakume erakordset valikut premium lõhnu. Meie hoolikalt kureeritud kevadkollektsioon on loodud meie klientide nõudlike maitsete rahuldamiseks, tagades, et iga lõhn on täiuslik täiendus hooaja garderoobile.

Avasta täiuslik kevadlõhn, mis täiendab sinu stiili AROMAT OÜ eksklusiivse luksuslõhnade kollektsiooniga.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida parfüüme mis omavahel teineteisega kombineerides kokku sobiksid?

Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel v
ssb.ee
Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel väljendada oma isiklikku stiili ja meeleolu läbi lõhna. Lõhnade kihistamine võib suurendada teie lõhna sügavust ja püsivust, andes teile ainulaadse allkirjalõhna, mis on ainult teie oma. See pakub ka paindlikkust kohandada oma lõhna erinevate sündmuste või aastaaegade jaoks. Lõhnanootide mõistmine Tipunoodid on esialgsed, kergemad lõhnad, mida tunnete kohe pealekandmisel. Need on tavaliselt värsked ja ergutavad, kuid aurustuvad

Kas aroomikarbi tellimine on luksusliku lõhnaotsingu ideaalne alguspunkt?

Aroomikarp firmalt AROMAT OÜ on eksklusiivne kollektsioon, mis on loodud nõudlikele inimestele, kes soovivad alustada meelelist teekonda läbi kõrgekvaliteetsete
ssb.ee
Aroomikarp firmalt AROMAT OÜ on eksklusiivne kollektsioon, mis on loodud nõudlikele inimestele, kes soovivad alustada meelelist teekonda läbi kõrgekvaliteetsete lõhnade maailma. Iga karp on lõhnaelamuste varasalv, mis on hoolikalt kokku pandud, et tutvustada teile aroomide spektrit. Aroomikarbi lahtipakkimine on iseenesest sündmus. Põnevus kasvab, kui te eemaldate kiht-kihilt suurepärase pakendi, et paljastada sees peituvad lõhnasaladused. See on meeleline eelmäng aaretele, mis teid ees ootavad. Sisu uurimine Aroomikarbi sees leiate valiku lõhnu, mis on valitud nende ainulaadsete profiilide

AROMAT OÜ tegevusaruanne 2022

Aromat OÜ reg.kood 14166483 aadressil Rahu tn. 18-48, Narva 20608 registreeritud 09.12.2016.a.  Osaühingu tegevusaladeks on «Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüü
ssb.ee
Aromat OÜ reg.kood 14166483 aadressil Rahu tn. 18-48, Narva 20608 registreeritud 09.12.2016.a. Osaühingu tegevusaladeks on «Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük» (EMTAK 47751) 2022.a aastal Aromat OÜ müügitulu 243 918 eurot. Ettevõtte 2022.a kasum moodustas 1 270 eurot. 2022. aasta jooksul erisoodustust juhatuse liikmele ei maksnud. 2022 aastal tööjõukulud oli 44 801 eurot koos sotsiaalmaksuga ja töötuskindlustusega. Ettevõtte ootuste kohaselt suurendatakse 2023.aastal müüki ja turuosa.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.