AROMAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel v

Kuidas valida parfüüme mis omavahel teineteisega kombineerides kokku sobiksid?

Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel väljendada oma isiklikku stiili ja meeleolu läbi lõhna.

Lõhnade kihistamine võib suurendada teie lõhna sügavust ja püsivust, andes teile ainulaadse allkirjalõhna, mis on ainult teie oma. See pakub ka paindlikkust kohandada oma lõhna erinevate sündmuste või aastaaegade jaoks.

Lõhnanootide mõistmine

Tipunoodid on esialgsed, kergemad lõhnad, mida tunnete kohe pealekandmisel. Need on tavaliselt värsked ja ergutavad, kuid aurustuvad kiiresti.

Keskmised noodid ehk südamenoodid moodustavad lõhna tuuma. Need ilmnevad pärast tipunootide hajumist ja on tavaliselt mahedamad ja ümaramad.

Põhinoodid on viimased lõhnanoodid, mis ilmnevad pärast tipunootide hajumist. Need on rikkalikud, sügavad ja pikaajalised, pakkudes lõhna alust.

Lõhna kihistamise põhiprintsiibid

Lõhnade kihistamisel on oluline valida omavahel sobivad lõhnad. Otsige lõhnu, mis jagavad ühiseid noote või omavad sarnaseid lõhnaprofiile.

Kaalu kombineeritavate lõhnade intensiivsust ja püsivust. Kerge ja raske lõhna vahel tasakaalu leidmine võib luua harmoonilise segu.

Korrektne pealekandmine on eduka kihistamise võti. Kandke esmalt peale raskemad, õlipõhised lõhnad, millele järgnevad kergemad pihustid või udu.

Samm-sammuline juhend lõhna kihistamiseks

Alustage baaslõhnaga, mis on mitmekülgne ja omab tugevat alust. See lõhn ankurdatakse teistega.

Lisage teisesed lõhnad ükshaaval, lastes igal kihil enne järgmise pealekandmist kuivada. See aitab vältida lõhnade segunemist.

Testige oma kihistatud loomingut oma nahal, kuna keemia võib muuta lõhnade koostoimet. Kohandage kombinatsiooni vastavalt vajadusele.

Näpunäited edukaks lõhna kihistamiseks

Alustage alati kõige kergema lõhnaga ja liikuge tugevamate poole, et vältida segu ülekaalukaks muutmist.

Kihistamine on õige tasakaalu leidmise kunst. Teadke, millal lõpetada rohkemate lõhnade lisamine, et vältida ülekoormavat või vastuolulist aroomi.

Arvestage sündmust, mille jaoks te oma lõhnu kihistate. Kerge, värske kombinatsioon võib sobida päevaseks ajaks, samas kui rikkalikum, uhkem segu võib olla ideaalne õhtuks.

Lõhna kihistamise ideed alustamiseks

Kombineerige tsitrusel põhinev lõhn pehme lillelise lõhnaga, et saada värskendav ja naiselik aroom.

Kihistage puidune baas näpuotsatäie vürtsiga, et saada lõhn, mis on nii lohutav kui ka peen.

Segage vanilli või karamelli lõhn näpuotsatäie kaneeli või ingveriga, et saada maitsvalt soe ja kutsuv lõhn.

Avastage isikupärastatud lõhnaelamuse saladused AROMAT OÜ-ga. Võtke meiega ühendust luksuslike lõhnade kihistamise asjatundliku nõu saamiseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige kevadlõhn, mis sobib just sulle?

Kui talve külm taandub, toob kevade saabumine endaga kaasa uuenemise ja muutumise aja. Mitte ainult meie ümbrus ei õitse, vaid ka meie isiklikud hügieenirituaal
ssb.ee
Kui talve külm taandub, toob kevade saabumine endaga kaasa uuenemise ja muutumise aja. Mitte ainult meie ümbrus ei õitse, vaid ka meie isiklikud hügieenirituaalid, sealhulgas lõhnad, mida me kehale kanname. Õige parfüüm võib tõsta meeleolu, täiendada stiili ja teha avalduse selle kohta, kes me oleme. Hooajalised lõhnad on enamat kui lihtsalt turundustrikk; need on viis harmoneeruda muutuva keskkonnaga. Eriti kevadlõhnad on loodud selle elava aastaaja olemuse tabamiseks, oma värske õite ja uute algustega. Kui me liigume talvistest rasketest, soojadest nootidest kevadiste kergemate, heledamate

Kas aroomikarbi tellimine on luksusliku lõhnaotsingu ideaalne alguspunkt?

Aroomikarp firmalt AROMAT OÜ on eksklusiivne kollektsioon, mis on loodud nõudlikele inimestele, kes soovivad alustada meelelist teekonda läbi kõrgekvaliteetsete
ssb.ee
Aroomikarp firmalt AROMAT OÜ on eksklusiivne kollektsioon, mis on loodud nõudlikele inimestele, kes soovivad alustada meelelist teekonda läbi kõrgekvaliteetsete lõhnade maailma. Iga karp on lõhnaelamuste varasalv, mis on hoolikalt kokku pandud, et tutvustada teile aroomide spektrit. Aroomikarbi lahtipakkimine on iseenesest sündmus. Põnevus kasvab, kui te eemaldate kiht-kihilt suurepärase pakendi, et paljastada sees peituvad lõhnasaladused. See on meeleline eelmäng aaretele, mis teid ees ootavad. Sisu uurimine Aroomikarbi sees leiate valiku lõhnu, mis on valitud nende ainulaadsete profiilide

AROMAT OÜ tegevusaruanne 2022

Aromat OÜ reg.kood 14166483 aadressil Rahu tn. 18-48, Narva 20608 registreeritud 09.12.2016.a.  Osaühingu tegevusaladeks on «Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüü
ssb.ee
Aromat OÜ reg.kood 14166483 aadressil Rahu tn. 18-48, Narva 20608 registreeritud 09.12.2016.a. Osaühingu tegevusaladeks on «Kosmeetika ja tualetitarvete jaemüük» (EMTAK 47751) 2022.a aastal Aromat OÜ müügitulu 243 918 eurot. Ettevõtte 2022.a kasum moodustas 1 270 eurot. 2022. aasta jooksul erisoodustust juhatuse liikmele ei maksnud. 2022 aastal tööjõukulud oli 44 801 eurot koos sotsiaalmaksuga ja töötuskindlustusega. Ettevõtte ootuste kohaselt suurendatakse 2023.aastal müüki ja turuosa.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.