SALEDAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1663 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeri

SALEDAKS OÜ hetkeolukord

Juba 1663 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal sai 2017. aastal asutatud Soop Invest OÜ uueks nimeks OÜ SALEDAKS.

Nime muutus oli tingitud tugevalt meie valdkonna täpsuse, süsteemide uuendamise ning kogu protsesside uuendamisega.

Suured tänud Andes Soop Invest OÜ´le alustalade eest.

2023. aastal tõstsime käivet võrreldes 2022. aastaga ning saavutasime kasumi ning edasi liikumise.

2023 aastal avasime edukalt ka liikmelisuse süsteemi, pakkudes meie online rakenduse teenuseid ka soodsamalt ja kuutasu põhiselt, tehes selle kättesaadavaks ka madala hinnaga. Tulime turule uue treeningkummide komplektiga, mille hind on keskmisest meie tootest kõrgem aga osutus kenaks müügiartikliks ning pakkudes lisaväärtust edasijõudnud kodusele treenijale.

2023 aastal suurendamise koostööd Myfitness AS´ga ning pakume neile edukalt personaaltreeningute ning toitumisnõustamise teenust, saavutades selle arvelt ettevõtte käibe kasvu.

2023 aastal valmistasime ette uue teose, mis saab avalikuks 2024 aastal. 2024. aastal anname välja välja uue raamatu ja e-raamatu, millega saame aidata tuhandeid eesti naisi, kuidas ise enda elukvaliteeti parandada läbi tervisliku kehakaalu ja elustiili muutuste.

2023. aastal tellisime endale ka uue rakenduse, mis näeb ilmavalgust 2024 aasta alguses, mis samuti on väga suur areng meie praegusele teenusele, mis samuti saab aidata tuhandeid naisi nende tervise teekonnal ning treeningutel.

2023 aasta lõpus sai tehtud suure töömahuga investeeringud, et 2024 aastal turule tuua meie uue rakenduse, teose ning samuti ka uute toodetega, mis aitavad Eesti naistel veelgi tõsta enda elukvaliteeti läbi tervisliku kehakaalu ning treeningute nii kodus kui jõusaalis.

OÜ Saledaks keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 töötajat. Ettevõtte juhtkond koosneb 2 juhatuse liikmest. Liikmetasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Anu kogemuslugu kaalulangetuse & tervise teekonnal

Hetkel olen juba järjest mitmendat The New You kava tegemas ja mõistan üha enam, kui tähtis on õige toitumine ning selle juures ka...
thenewyou.ee

TNY Tüdrukute tagasiside kaalulangetuse teekonnal

Meie tubli trennilise tagasiside Summerbody väljakutse kohta: Osalesin TheNewYou väljakutses oma õe algatusel ning see, kuidas tema...
thenewyou.ee

Enelini kogemuslugu kaalulangetuse & tervise teekonnal

“Kui alustasin 2023 jaanuaris enda teekonda, ei uskunud ma kunagi, et see teekond kujuneb -34kg. Ma olin väsinud, põlved valutasid jne....
thenewyou.ee

Oled hädas emotsionaalse söömisega? Praktilised näpunäited, kuidas sellest vabaneda ja soovitused tervema vaimu ning keha jaoks!

Söömine on inimorganismile üks suurimaid naudinguid. See hoiab meid elus ja rahustab ka kesknärvisüsteemi. Küll aga võib emotsionaalne...
thenewyou.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.