YANSUKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

YANSUKI OÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Helen Lauter (04.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade

Yansuki OÜ, asutatud 2017, on spetsialiseerunud digiturundusele ja veebihaldusele. Meie agentuur pakub klientidele terviklikke lahendusi digitaalse turunduse vallas, alates veebilehtede loomisest kuni sotsiaalmeedia halduseni. Meie teenuste hulka kuuluvad veebilehtede ja e-poodide loomine, süsteemide arendamine, sisuloome, bränding, SEO ja sotsiaalmeedia haldus.

Tegevused ja saavutused 2023 2023. aasta oli Yansuki OÜ jaoks märkimisväärne. Pärast mitut kahjumiga lõppenud aastat saavutasime kasumi, mis on märk meie strateegiate efektiivsusest ja meeskonna pühendumusest.

Aasta jooksul: 1. Uued koostööpartnerid: lisasime oma portfooliosse kolm uut püsikoostööpartnerit, tugevdades seeläbi meie positsiooni turul.

2. Teenuste diversifitseerimine: pakkusime klientidele laia valikut teenuseid, alates veebilehtede loomisest kuni sotsiaalmeedia sisu tootmiseni.

3. Meeskonna panus: kuigi meil oli ametlikult vaid üks töötaja, tegime edukat koostööd viie vabakutselisega, tagades agentuuri sujuva toimimise.

4. Klientide edu: aitasime oma klientidel saavutada olulisi edusamme nende ettevõtluses, pakkudes tõhusaid digiturunduse ja veebihalduse lahendusi.

Finantsiline ülevaade 2023. aasta lõppes kasumiga, mis on oluline pöördepunkt ettevõtte ajaloos. See edu näitab meie teenuste kvaliteeti ja turu nõudlust.

Tulevikuplaanid 2024. aastal keskendume agentuuri laiendamisele, et võtta vastu veelgi rohkem koostööpartnereid. Meie eesmärk on jätkata kasvutrendi ja lõpetada majandusaasta veelgi suurema kasumiga. Samuti plaanime jätkata meie teenuste arendamist ja kohandamist vastavalt turu vajadustele.

Kokkuvõte

Yansuki OÜ on tõestanud end kui tugevat tegijat digiturunduse ja veebihalduse valdkonnas. 2023. aasta oli meie jaoks märkimisväärne, kuna suutsime pöörata varasemad kahjumid kasumiks ja laiendada oma klientide ringi. Ootame põnevusega, mida toob 2024, keskendudes kasvu jätkamisele ja klientide edule kaasa aitamisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Unusta Telia ja Elisa | Vaata, kuidas sain oma telefoni uue mudeli 450 eurot odavamalt

Kes meist ei armastaks täiesti uusi asju? Olgu selleks värskelt ostetud riided, uhiuus auto või siis loomulikult nutiseadmed. Kui on midagi, millesse olen alati
helenimedemaal.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.