STINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

STINT OÜ hetkeolukord

Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Stint OÜ on loodud 2019. aastal, eesmärgiga toota kvaliteetseid videosid klientidele üle Eesti ning Euroopa.

Samal aastal alustas ettevõte aktiivselt majandustegevusega.

Aastal 2023 keskendus Stint OÜ kontaktide loomisele ja koostöö võimalustele Hispaanias.

Peamiselt püsis fookuses kinnisvara turu teenindamine, sest Costa Del Soli aktiivne turismisektor loob palju võimalusi kinnivara- ja majutussektoris sisuloomeks.

2023 aastal pildistas Stint OÜ üle 40 erineva kinnisvara objekti ning tegi videod kolmele villale ja kahele luksuskorterile. Samuti tegi Stint OÜ suures mahus turundusmaterjali nii sotsiaalmeedia kui ka kodulehe jaoks Suppama ettevõttele, kes laieneb Hispaaniasse. Stint OÜ tegi veel videosid ka näiteks veiniistandusele, 3D animatsiooni CAFA Tech’ile, osales 3-päevasel rohelinnade konverentsil URBACT Rootsis, kus tootis iga päeva kohta highlights videod ja samuti kogu ürituse aftermovie. Veel sai toodetud reklaamvideosid nii Playtechile, O’Learysele, ning heategevuslikult ka studiobenalmadenale, kellel oli esimene alustav aasta Hispaania turul.

Aastal 2023 on tehtud suur töö, et luua uusi kontakte ja mõista Hispaania turu omapära.

Aastal 2024 plaanib Stint OÜ jätkata samas tempos, kuid keskenduda peamiselt kõrgklassi kinnisvara sektorile Marbella piirkonnas.

Investeeringud varustusse, oskustesse, tarkvarasse on aastal 2023 selle jaoks tehtud.

2024 tõotab tulla väga tegus aasta põnevate ja suurte klientidega.

Aruandeaasta lõpetas ettevõte kahjumiga, summas 7 950 eurot.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatusele tasusid ei arvestatud.

Geir Stint juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.