GREENHOUSE STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja

Mälestuslilled: matusekorralduste valimine

Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja austavad lahkunu elu. Selles juhendis uurime erinevaid aspekte matuse lillede valimisel, tagades, et teie valik peegeldab nii isiklikke tundeid kui ka sotsiaalseid kombeid.

Ajaloo vältel on lilli kasutatud sõnadeta sõnumite edastamiseks. Matustel sümboliseerivad nad erinevaid emotsioone ja voorusi, nagu igavene armastus, austus ja elu haprus. Igal lillil on oma tähendus, mis võib austusavaldusele sügavust lisada.

Victoria ajastul sai alguse floriograafia ehk lillede keel, kus konkreetsetele lilledele omistati tähendusi. See traditsioon jätkub tänapäeval, võimaldades inimestel läbi lilleseadete tundeid edastada.

Matuse lilleseadete tüübid

Pärjad esindavad elu igavest tsüklit ja on matustel klassikaline valik. Neid saab asetada hauale või kuvada jala peal teenistuse ajal.

Püstised pritsid pakuvad silmapaistvat armastuse väljendust ja on sageli valitud nende nähtavuse tõttu matuse teenistuse ajal. Ristikujulised seaded omavad paljude jaoks olulist religioosset sümbolismi.

Kirstupritsid on isiklik austusavaldus, mis asetatakse otse kirstule, samas kui kaunistused nagu pärg võivad kaunistada kirstu käepidemeid või servi.

Kimbud ja korvid on mitmekülgsed valikud, mida saab kasutada nii teenistuse ajal kui ka kaastundeavaldusena pere kodule.

Õigete lillede valimine

Lillede valimisel on oluline arvestada lahkunu lemmiklilli või -värve, kuna see võib muuta seade isikupärasemaks ja tähendusrikkamaks.

Hooajalised lilled võivad lisada loomulikku ilu ja asjakohasust seadele, samas kui kultuurilised kaalutlused võivad traditsioonide ja uskumuste põhjal dikteerida teatud lilli või värve.

Värvid edastavad erinevaid emotsioone; näiteks valge sümboliseerib puhtust ja rahu, samas kui punane võib esindada armastust ja leina. Õige värvipaleti valimine on sõnumi edastamiseks ülioluline.

Matusekorralduste isikupärastamine

Isiklikud puudutused, nagu armastatud inimese hobi või kirg lillekujundusse lisamine, võivad muuta seade ainulaadseks ja eriliseks.

Lillepood võib luua kohandatud kujundusi, mis peegeldavad lahkunu elu ja pärandit, lihtsatest teemadest kuni keerukate väljapanekuteni.

Koostöö lillepoe töötajaga

On oluline selgelt edastada oma vajadused ja soovid lillepoega suheldes. Andke neile teavet lahkunu ja teenistuse olemuse kohta, et tagada seadete sobivus.

Professionaalsed lillepoed pakuvad mitmesuguseid teenuseid, alates õigete lillede valimisest kuni seadete kohaletoimetamise ja ülesseadmiseni. Nad võivad teid protsessi läbimisel juhendada ja aidata leevendada mõningast stressi sel raskel ajal.

Isikupäraste lilleseadete jaoks, mis austavad teie lähedasi väärikuse ja iluga, võtke ühendust GREENHOUSE STUDIO OÜ-ga, kus kunst kohtub loodusega.

Vaata lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pulmakimbu valimine teie suureks päevaks.

Kui alustate oma ideaalse pulmapäeva planeerimist, võib teie valitud lillede teema anda tooni kogu teie tähistamisele. Lilledel on võime ruumi muuta, emotsioone
ssb.ee
Kui alustate oma ideaalse pulmapäeva planeerimist, võib teie valitud lillede teema anda tooni kogu teie tähistamisele. Lilledel on võime ruumi muuta, emotsioone esile kutsuda ja jätta teie külalistele kestva mulje. Selles postituses uurime viit populaarset pulmade lillede teemat, mis kindlasti inspireerivad ja köidavad. 1. Maalähedane romantika Maalähedased pulmateemad jätkavad võlumist oma looduslike, maiste vibadega. Mõelge metsikutele lilledele, oksadele ja rohelusele, mis peegeldavad väliskeskkonna ilu. See teema hõlmab sageli summutatud toone värviliste aktsentidega, nagu sügav

Täiusliku kimbu valmistamise kunst

Kimbu loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, sümbolismi ja isiklikku väljendust. Täiusliku kimbu valmistamine nõuab loovuse, teadmiste ja oskuste kombin
ssb.ee
Kimbu loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, sümbolismi ja isiklikku väljendust. Täiusliku kimbu valmistamine nõuab loovuse, teadmiste ja oskuste kombinatsiooni. Olgu see pulmadeks, matusteks või lihtsalt kellegi päeva rõõmsamaks tegemiseks, õige kimbu valimine räägib palju. Lillede keele mõistmine Florograafia ehk lillede keel pärineb Victoria ajastust, mil inimesed kasutasid kimpusid kodeeritud sõnumite saatmiseks. Iga lill ja värv kandis kindlat tähendust, võimaldades inimestel väljendada tundeid, mida ei saanud valjusti öelda. Kimbu valmistamisel kaaluge sõnumit, mida soovite

GREENHOUSE STUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Greenhouse Studio OÜ tegeleb Lillede, taimede, seemnete ja istikute ning väetise jaemüük spetsialiseeritud kauplustes.  Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna
ssb.ee
Greenhouse Studio OÜ tegeleb Lillede, taimede, seemnete ja istikute ning väetise jaemüük spetsialiseeritud kauplustes. Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on Greenhouse Studio OÜ põhieesmärkideks turuosa säilitamine Ida-Virumaa. 2022.a dividentid väljamaksed - 2000 euro

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.