Rohkema info nägemiseks:

GREENHOUSE STUDIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kunstipärased lilleseaded, kimbud pulmadeks ja matusteks, tuues erilisuse igasse hetke.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kroonlehed jutustavad lugusid ja iga seade sosistab ainulaadset muinasjuttu. GREENHOUSE STUDIO OÜs ei ole me lihtsalt lilleseadjad; me oleme emotsioonide kunstnikud, luues kohandatud lilleseadeid, mis räägivad otse südamest kõikideks puhkudeks.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: luua hämmastavaid, isikupärastatud lilleseadeid, mis muudavad hetked mälestusteks. Olgu selleks rõõmus pulma tähistamine, hell mälestus matustel või igapäevane soov tuua ilu oma koju, meie lillekimbud on loodud püüdma kinni teie eriliste hetkede olemust.

Meie pühendumus suurepärasusele on nähtav igas valitud kroonlehes ja varres. Me hangime värskemaid lilli, ühendame need ajatute disainipõhimõtetega ja lisame kaasaegset värskust, et tagada iga kimp nii ainulaadne kui inimene, kes selle saab. Meie pulmafloristika teenus on kohandatud peegeldama teie erilise päeva armastust ja kirge, samal ajal kui meie matuse lilleseaded on loodud austuse ja väärikusega, austades teie lähedasi armuga.

GREENHOUSE STUDIO OÜs usume, et lilled on rohkem kui lihtsalt kaunistused; need on elu kõige sügavamate emotsioonide väljendus. Meie loosung, kehastab meie pühendumust tuua teie ellu peenust ja ilu, olenemata sündmusest.

Avastage koos meiega lillede elegantsi kunsti. Laske oma tunnetel õitseda ja teie tunded kaunilt edasi anda läbi lillede ajatu keele.

uuri lisaks

GREENHOUSE STUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane valik!

- Märt

Lillevalik oli suurepärane, soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pulmakimbu valimine teie suureks päevaks.

Kui alustate oma ideaalse pulmapäeva planeerimist, võib teie valitud lillede teema anda tooni kogu teie tähistamisele. Lilledel on võime ruumi muuta, emotsioone esile kutsuda ja jätta teie külalistele kestva mulje. Selles postituses uurime viit populaarset pulmade lillede teemat, mis kindlasti inspireerivad ja köidavad. 1. Maalähedane romantika Maalähedased pulmateemad jätkavad võlumist oma looduslike, maiste vibadega. Mõelge metsikutele lilledele, oksadele ja rohelusele, mis peegeldavad väliskeskkonna ilu. See teema hõlmab sageli summutatud toone värviliste aktsentidega, nagu sügav

Dropdown

kõik artiklid

Mälestuslilled: matusekorralduste valimine

Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja
ssb.ee
Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja austavad lahkunu elu. Selles juhendis uurime erinevaid aspekte matuse lillede valimisel, tagades, et teie valik peegeldab nii isiklikke tundeid kui ka sotsiaalseid kombeid. Ajaloo vältel on lilli kasutatud sõnadeta sõnumite edastamiseks. Matustel sümboliseerivad nad erinevaid emotsioone ja voorusi, nagu igavene armastus, austus ja elu haprus. Igal lillil on oma tähendus, mis võib austusavaldusele sügavust lisada. Victoria ajastul sai

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.