GREENHOUSE STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui alustate oma ideaalse pulmapäeva planeerimist, võib teie valitud lillede teema anda tooni kogu teie tähistamisele. Lilledel on võime ruumi muuta, emotsioone

Pulmakimbu valimine teie suureks päevaks.

Kui alustate oma ideaalse pulmapäeva planeerimist, võib teie valitud lillede teema anda tooni kogu teie tähistamisele. Lilledel on võime ruumi muuta, emotsioone esile kutsuda ja jätta teie külalistele kestva mulje. Selles postituses uurime viit populaarset pulmade lillede teemat, mis kindlasti inspireerivad ja köidavad.

1. Maalähedane romantika

Maalähedased pulmateemad jätkavad võlumist oma looduslike, maiste vibadega. Mõelge metsikutele lilledele, oksadele ja rohelusele, mis peegeldavad väliskeskkonna ilu. See teema hõlmab sageli summutatud toone värviliste aktsentidega, nagu sügav bordoopunane, õrn virsik ja salveiroheline.

Tekstuur mängib maalähedastes lilleseadetes olulist rolli. Erinevat tüüpi lehestiku kombineerimine õitega nagu daaliad, ranunkulid ja aedroosid lisab sügavust ja huvi kimpudele ja kesklilleseadetele.

2. Vintage-elegants

Vintage-inspireeritud pulmad on kõik romantika ja nostalgia. Ajatud lilled nagu pojengid, roosid ja hortensiad saavad kaasaegse pöörde ootamatute elementidega nagu sukulendid või marjad.

Vintage-teema värvipalett hõlmab sageli õrnu pastelle, mida täiendavad antiikkuld või -hõbe aktsendid. Pits, pärlid ja vananenud metallist vaasid täiendavad välimust, luues möödunud aja elegantsi õhkkonna.

3. Modernne minimalism

Kaasaegsele paarile võib minimalistlik lähenemine olla silmatorkavalt ilus. Puhtad jooned, lihtsad kujundused ja kvaliteet eelistatuna kvantiteedi ees määratlevad selle teema. Ühevärviline värvigamma ühe tüüpi lille, nagu kalla-liiliad või orhideed, loob julge avalduse.

Modernne minimalism ei karda mängida mustrite ja kujunditega. Geomeetrilised vaasid ja julged monokroomsed paletid võivad olla pehmendatud õrnade õitega või täiendatud struktureeritud rohelusega keeruka serva jaoks.

4. Troopiline põgenemine

Troopiline pulmateema transpordib külalised saareparadiisi, olenemata asukohast. Erksad ja julged värvid nagu fuksia, mandariin ja türkiissinine paistavad silma lopsaka roheluse taustal. Eksootilised lilled nagu paradiisilinnud, hibiskid ja orhideed on selle erksa teema populaarsed valikud.

Palmilehtede, monstera ja muu troopilise roheluse kasutamine loob tiheda, džunglisarnase tunde. Tekstuurielemente nagu bambus, kookospähklid ja isegi puuviljad saab kaasata dekoori autentse troopilise kogemuse jaoks.

5. Muinasjutuline aed

Muinasjutuline aiateema sobib ideaalselt paaridele, kes unistavad muinasjutulisest pulmast. Õrnad pastellõied, nagu lavendel, roosa ja beebisinine, sulanduvad sujuvalt voolava roheluse ja viinapuudega. See võluv teema hõlmab sageli nii kõrgeid kui ka madalaid seadeid, et jäljendada aia loomulikku kasvu.

Orgaanilised kujundid ja vabakujulised lillekujundused lisavad muinasjutulisele võlule. Elemente nagu sammal, oksad ja liblikad saab kududa dekoori, luues maagilise keskkonna, mis tundub nagu astuks sisse 'Suveöö unenägu'.

Kujutate ette lillede teemat, mis püüab teie armastusloo olemust? Võtke ühendust GREENHOUSE STUDIO OÜ-ga, et saada eritellimusel lillekujundusi, mis muudavad teie suure päeva unustamatuks.  

Vaata lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mälestuslilled: matusekorralduste valimine

Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja
ssb.ee
Lilled on pikka aega olnud osa matuse traditsioonidest, olles visuaalseks väljenduseks kurbusele, austusele ja armastusele. Nad pakuvad lohutust leinajatele ja austavad lahkunu elu. Selles juhendis uurime erinevaid aspekte matuse lillede valimisel, tagades, et teie valik peegeldab nii isiklikke tundeid kui ka sotsiaalseid kombeid. Ajaloo vältel on lilli kasutatud sõnadeta sõnumite edastamiseks. Matustel sümboliseerivad nad erinevaid emotsioone ja voorusi, nagu igavene armastus, austus ja elu haprus. Igal lillil on oma tähendus, mis võib austusavaldusele sügavust lisada. Victoria ajastul sai

Täiusliku kimbu valmistamise kunst

Kimbu loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, sümbolismi ja isiklikku väljendust. Täiusliku kimbu valmistamine nõuab loovuse, teadmiste ja oskuste kombin
ssb.ee
Kimbu loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, sümbolismi ja isiklikku väljendust. Täiusliku kimbu valmistamine nõuab loovuse, teadmiste ja oskuste kombinatsiooni. Olgu see pulmadeks, matusteks või lihtsalt kellegi päeva rõõmsamaks tegemiseks, õige kimbu valimine räägib palju. Lillede keele mõistmine Florograafia ehk lillede keel pärineb Victoria ajastust, mil inimesed kasutasid kimpusid kodeeritud sõnumite saatmiseks. Iga lill ja värv kandis kindlat tähendust, võimaldades inimestel väljendada tundeid, mida ei saanud valjusti öelda. Kimbu valmistamisel kaaluge sõnumit, mida soovite

GREENHOUSE STUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Greenhouse Studio OÜ tegeleb Lillede, taimede, seemnete ja istikute ning väetise jaemüük spetsialiseeritud kauplustes.  Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna
ssb.ee
Greenhouse Studio OÜ tegeleb Lillede, taimede, seemnete ja istikute ning väetise jaemüük spetsialiseeritud kauplustes. Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on Greenhouse Studio OÜ põhieesmärkideks turuosa säilitamine Ida-Virumaa. 2022.a dividentid väljamaksed - 2000 euro

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.