WANDERLUST MATKAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 562 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

WANDERLUST MATKAD OÜ hetkeolukord

Juba 562 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Wanderlust Matkad OÜ tegeleb loodusturismi teenuste osutamisega üle Eesti – korraldame ise ja koostöös partneritega valdavalt kohalikele ja välismaisetele äriklientidele jalgsi-, räätsa- ja jalgrattamatkasid, süsta-, kanuu- ja SUP-matkasid, orienteerumise töötubasid, metsaköögi töötubasid, interaktiivseid seiklusmänge, ellujäämiskoolitusi, elamustoitlustamist, julgestatud laskumist.

Aruandeperioodil olid fookuses äriarendusega seotud projektid (sh investeeringud uue, peamiselt äriklientidele suunatud kodulehe väljatöötamiseks ja lansseerimiseks 2024. aasta kevadel), kliendibaasi suurendamine, koostöövõrgustiku suurendamine, brändi nähtavuse laiendamine.

Meie visiooniks on aastaks 2025 olla eelistatuim ja parimat kliendikogemust pakkuv tiimiürituste korraldaja looduses kohalikele ja välismaistele äriklientidele. Tegutseme oma teenuseid pakkudes keskkonnateadlikult ja -hoidlikult.

Aruandeperioodi müügitulu oli 126 952 eurot (kasv 34% võrreldes 2022. aastaga) ja kahjum kokku 15 932 eurot.

Põhitegevusala lõbustus- ja vaba aja tegevused. Kahjumlikkuse tingis käibe märkimisväärne vähenemine 2023 a.

novembris ja detsembris võrreldes varasemate aastate samade perioodidega. Põhjuseks asjaolu, et tiimide talvised üritused on peale pandeemiajärgset aega kolinud taas siseruumidesse ning majanduslanguse tingimustes on osad sektorid hakanud kärpima tiimide ürituste eelarveid. Kahjum on seotud ka kuludega, mida oleme teinud uue äriklientidele suunatud kodulehe arendustega, mille lansseerisime 2024. a. aprillis.

Kahjumist tingitud negatiivse omakapitali viime positiivseks tulevaste perioodide kasumi ja omanikepoolsete sissemaksete arvelt.

Meie põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on oma tegevust teenuste arendamise suunal jätkata ja kasvatada kliendibaasi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.