Rohkema info nägemiseks:

WANDERLUST MATKAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 550; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WANDERLUST MATKAD OÜ kohta arvamuslugu!"

WANDERLUST MATKAD OÜ hetkeolukord

Juba 550 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wanderlust Matkad OÜ tegeleb turismiteenuste osutamisega üle Eesti – korraldame ise ja koostöös partneritega jalgsi-, räätsa- ja jalgrattamatkasid, süsta-, kanuu- ja SUP-matkasid, orienteerumise töötubasid, metsaköögi töötubasid, interaktiivseid seiklusmänge, ellujäämiskoolitusi, elamustoitlustamist, julgestatud laskumist.

Aruandeperioodil oli fookuses äriarendusega seotud projektid (sh investeeringud uue, peamiselt äriklientidele suunatud kodulehe väljatöötamiseks ja lansseerimiseks 2023. aastal), teenuste portfelli laiendamine, kliendibaasi suurendamine, koostöövõrgustiku suurendamine, brändi nähtavuse laiendamine.

Meie visiooniks on aastaks 2025 olla eelistatuim ja parimat kliendikogemust pakkuv looduses tiimiürituste korraldaja kohalikele ja välismaistele äriklientidele. Tegutseme oma teenuseid pakkudes keskkonnateadlikult ja -hoidlikult.

Aruandeperioodi müügitulu oli 84 163 eurot ja kahjum oli 23 771 eurot. Põhitegevusala lõbustus- ja vaba aja tegevused. Juhtkonnale arvestati tasusid summas 14 388 eurot. Käibe langus oli tingitud ebastabiilsetest tingimustest, mille peamisteks põhjusteks oli jätkuv koroonaviiruse laialdane levik ja piirangud ürituste korraldamisel ning regioonis ebakindlust suurendav sõjategevus Ukrainas. Kahjum on seotud ka kuludega, mida oleme teinud uue äriklientidele suunatud kodulehe arendustega.

Arande esitamise hetkel (juuni 2023) oleme taas kasumlikud ning kulud, mis on tehtud 2022. aastal kliendibaasi suurendamiseks, teenuseportfelli laiendamiseks ja uue veebikeskkonna arendamiseks, on hakanud genereerima suuremat müügitulu. Kahjumist tingitud negatiivse omakapitali viime positiivseks tulevaste perioodide kasumi ja omanikepoolsete sissemaksete arvelt.

Meie põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on oma tegevust teenuste arendamise suunal jätkata ja kasvatada kliendibaasi.

WANDERLUST MATKAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.