BEAUTIFULCOLORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Uut aastat vastu võttes jätkub sisekujunduse maailma areng, tuues esile värskeid ja põnevaid trende. Tapeet on teinud märkimisväärse tagasituleku, muutudes mine

5 trendi tapeedidisainis aastaks 2024

Uut aastat vastu võttes jätkub sisekujunduse maailma areng, tuues esile värskeid ja põnevaid trende. Tapeet on teinud märkimisväärse tagasituleku, muutudes mineviku reliikviast tänapäeva kodu- ja kommertsdekoori põhielemendiks. Aastal 2024 ei ole tapeedidisain lihtsalt seinte katmine, vaid avalduse tegemine, loo jutustamine ja kaasahaarava keskkonna loomine. Vaatame lähemalt viit peamist tapeedidisaini trendi, mis on sel aastal valitsevad.

1. Loodusest inspireeritud mustrid

Suureneva sooviga loodusega ühendust saada on biofiilne disain populaarsust kogunud. See trend toob välise rahu siseruumidesse, esitledes tapeete, millel on lopsakas taimestik, rahulikud maastikud ja orgaanilised tekstuurid. See on viis luua igas ruumis rahustav oaas, edendades heaolu ja vähendades stressi. Esteetilise veetluse kõrval on üha suurem rõhk keskkonnasõbralikel materjalidel. Tapeedid, mis on mitte ainult loodusest inspireeritud, vaid ka sellele sõbralikud, kasutades jätkusuutlikke allikaid ja mittetoksilisi tinte, on tarbijate jaoks muutumas prioriteediks.

2. Tekstureeritud ja 3D-tapeedid

Tekstureeritud tapeedid lisavad interjööridele taktiilse mõõtme, pakkudes sensoorset kogemust, mida lamedad disainid ei suuda pakkuda. Alates peenest reljeefist kuni väljendusrikaste 3D-efektideni võivad need tapeedid lisada igale toale sügavust ja intriigi. Materjalitehnoloogia edusammud on võimaldanud luua erinevaid tekstuure, mis suudavad jäljendada materjale nagu puit, kivi ja kangas, pakkudes looduslikele materjalidele kuluefektiivset alternatiivi ilma esteetilist kvaliteeti ohverdamata.

3. Metallikud ja peegeldavad viimistlused

Metallikud ja peegeldavad tapeedid toovad interjööridesse luksuse puudutuse. Kuld-, hõbe- ja pronksitoonid võivad sisse tuua luksusliku tunde, samal ajal kui peegeldavad pinnad võivad muuta ruumid avaramaks ja avatumaks. Valguse ja peegeldavate pindade mäng võib ruumi tajumist dramaatiliselt muuta, luues dünaamilisi keskkondi, mis muutuvad päeva jooksul loomuliku valgusega.

4. Julged ja suuremõõtmelised graafikad

Neile, kes soovivad teha julge avalduse, on suuremõõtmelised graafikad ja mustrid minna tee. Suuremõõtmelised disainid võivad olla toa fookuspunktiks, pakkudes silmapaistvaid visuaale, mis köidavad ja inspireerivad.

Kohandatud tapeedid võimaldavad isiklikku väljendust ja ainulaadsust. Digitaalse printimisega on kohandamise võimalused lõputud, võimaldades koduomanikel ja disaineritel luua ainulaadseid ruume, mis tõeliselt peegeldavad nende isiksust või brändi.

5. Retro taaselustamine

Retro taaselustamise trend näeb klassikaliste tapeedimustrite naasmist, kuid kaasaegse uuendusega. Geomeetrilised kujundid, julged jooned ja erksad värvid möödunud aastakümnetest on ümber kujundatud tänase esteetilise tundlikkuse jaoks. See trend on mineviku parima ühendamine oleviku uuendustega, luues nostalgilise, kuid värske ilme, mis võib täiendada mitmesuguseid sisekujundusstiile.

Soovite oma ruumi viimaste tapeeditrendidega elavdada? Võtke ühendust BEAUTIFULCOLORS OÜ-ga, et saada kohandatud tapeedilahendusi, mis resoneerivad kaasaegse stiili ja peensusetundega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BEAUTIFULCOLORS OÜ tegevusaruanne 2023

BeautifulColors OÜ on eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 21.02.2020. aastal.  BeautifulColors OÜ põhitegevusalaks värvimine ja klaasimine.  2023.
ssb.ee
BeautifulColors OÜ on eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 21.02.2020. aastal. BeautifulColors OÜ põhitegevusalaks värvimine ja klaasimine. 2023. aastal kujunes käibeks 28 934 (2022: 127 076) eurot. 2023. aasta majandustulemuseks oli ettevõttel kahjum -33 171 (2022: 17 186) eurot. BeautifulColors OÜ juhatus koosneb ühest juhatuse liikmest. Juhatuse liikmele 2023. aastal juhatuse liikme tasu ei makstud, samuti ei ole juhatuse liikmega sõlmitud kokkuleppeid erisoodustuste ega lahkumistasude kohta.

Ökoloogiliste värvide eelised

Ökoloogilised värvid, tuntud ka kui rohelised või jätkusuutlikud värvid, on kattematerjalid, millel on vähendatud mõju keskkonnale ja inimeste tervisele. Need v
ssb.ee
Ökoloogilised värvid, tuntud ka kui rohelised või jätkusuutlikud värvid, on kattematerjalid, millel on vähendatud mõju keskkonnale ja inimeste tervisele. Need värvid on formuleeritud lenduvate orgaaniliste ühendite (LOÜ) heitkoguste minimeerimiseks, mis on kahjulikud kemikaalid, mis aurustuvad toatemperatuuril ja võivad põhjustada terviseprobleeme. Ökoloogiliste värvide tähtsus seisneb nende võimes pakkuda ohutumat alternatiivi pindade kaunistamiseks ja kaitsmiseks, ohverdamata elanike või planeedi tervist. Traditsioonilised värvid sisaldavad sageli kõrgeid LOÜ tasemeid ja muid toksilisi

Kuidas valida oma ruumile õige värviläige?

Kui on aeg ruumi värvida, tuleb tihti esimesena meelde värvi valik. Siiski võib värviläige avaldada ruumi üldisele ilmele ja tundele sama suurt mõju. Erinevate
ssb.ee
Kui on aeg ruumi värvida, tuleb tihti esimesena meelde värvi valik. Siiski võib värviläige avaldada ruumi üldisele ilmele ja tundele sama suurt mõju. Erinevate värviläikete ja nende omaduste mõistmine on oluline, et teha teadlik otsus, mis on kooskõlas teie esteetiliste ja praktiliste vajadustega ning ruumi ainulaadse iseloomuga. Värviläige viitab värvi läikeastmele. See mõjutab valguse peegeldumist, värvi vastupidavust ja hoolduse lihtsust. Õige läige võib tõsta esile ruumi kujundust ja isegi mõjutada ruumi ja valguse tajumist. Valgus, nii loomulik kui ka kunstlik, mängib olulist rolli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.