LAANEKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas olete kunagi unistanud oma õuest kui rohelisest paradiisist või soovinud oma siseruumidesse tuua looduse lähedust? Meie, LAANEKAS OÜ, oleme siin selleks, et

Meist

Kas olete kunagi unistanud oma õuest kui rohelisest paradiisist või soovinud oma siseruumidesse tuua looduse lähedust? Meie, LAANEKAS OÜ, oleme siin selleks, et muuta teie rohelised unistused reaalsuseks. Oleme noor ettevõte, mis spetsialiseerub aiandus- ja haljastustöödele. Meie kireks on luua ilusaid ja funktsionaalseid keskkondi, mis rikastavad teie elukeskkonda.

Iga õu võib olla unikaalne ja kaunis, just nagu teie isiklik paradiis. Meie aedade haljastusteenused võimaldavad teil kujundada ja kohandada oma aeda vastavalt teie nägemusele. Olgu see siis lillepeenarde rajamine, elupuude istutamine või aia hooldamine, meie kogenud spetsialistid tagavad tööde kvaliteedi ja teie rahulolu.

Kui armastate loodust ja soovite nautida omaenda aiast pärit maitsvat saaki, siis meie viljapuude hooldusteenused on teie jaoks. Meie ekspertide teadmised aitavad teil hoolitseda viljapuude eest, tagades tervislikud ja viljakad puud. Olgu see viljapuude lõikamine või istutamine, meie meeskond aitab teil saavutada suurepäraseid tulemusi.

Kas soovite muuta oma aeda ilusamaks, hoolitseda viljapuude eest või luua elavamat õhkkonda siseruumides? Me oleme siin, et teid aidata. Võtke ühendust meie juhatuse liikme ja tööde teostaja Christy Laansaluga, kellel on üle 5-aastane kogemus selles valdkonnas. Oleme valmis leidma just teile sobiva lahenduse, et teie rohelised unistused saaksid tõeks!

Võtke ühendust ja leiame parima viisi, kuidas rikastada teie elu rohelusega!

Kontakt:
laanekas2020@gmail.com

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ja miks õhutada muru?

Muru õhutamine on oluline tegevus, mis aitab mulda ja muru hingata, parandades seeläbi selle kasvu ja tervist. Järgnevalt on toodud lihtsad sammud muru õhutamis
ssb.ee
Muru õhutamine on oluline tegevus, mis aitab mulda ja muru hingata, parandades seeläbi selle kasvu ja tervist. Järgnevalt on toodud lihtsad sammud muru õhutamiseks: Valige õige aeg: muru õhutamine on soovitatav teha kevad- või sügisperioodil, kui muru on kasvufaasis. Eemaldage liigne rohi ja puude lehed: enne õhutamist eemaldage murult kõik rohi ja puude lehed, et parandada õhu ja vee läbilaskvust. Vajutage augud: muru õhutamiseks vajutage augud 10-12 cm sügavusele iga 15-20 cm järel. Õhutage: muru õhutamiseks võite kasutada spetsiaalset õhutusmasinat või lihtsalt suruda käsitsi

Kuidas pügada õunapuid?

Õunapuude pügamine on oluline tegevus, mis aitab neil kasvada tugevamaks ja anda rohkem vilja. Järgnevalt on toodud lihtsad sammud õunapuude pügamiseks: 
 
 V
ssb.ee
Õunapuude pügamine on oluline tegevus, mis aitab neil kasvada tugevamaks ja anda rohkem vilja. Järgnevalt on toodud lihtsad sammud õunapuude pügamiseks: Valige õige aeg: õunapuude pügamine on soovitatav teha talvekuudel, kui puud on lehtedeta. Valige õiged tööriistad: õunapuude pügamiseks vajate hea kvaliteediga oksatõstukit või redelit ja oksasaagi. Pügake liigsed oksad: eemaldage kõik puult kasvavad oksad, mis on nõrgad, haiged, kahjustatud või kuivad. Lõigake õigesti: lõigake oks ära puu lähedalt. Hoidke puud stabiilsena: pärast pügamist võib puu vajada toestamist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.