AUTOMOTIVE REFINISH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto tuled on üks olulisemaid ohutusvarustuse osi teel liikudes. Selge ja hea valgusvoog tagab ohutu sõidukogemuse nii öösel kui ka halva nähtavuse tingimustes.

Auto tulede taastamine, poleerimine ja katmine - selge sõidu nägemus

Auto tuled on üks olulisemaid ohutusvarustuse osi teel liikudes. Selge ja hea valgusvoog tagab ohutu sõidukogemuse nii öösel kui ka halva nähtavuse tingimustes. Aja jooksul võivad auto tuled tuhmuda ja kriimustuda, mis halvendab nende efektiivsust ja väljanägemist. Õnneks on olemas meetodid nende taastamiseks, poleerimiseks ja katmiseks, mis toovad tagasi teie sõiduki esitulede endise hiilguse.

Tulede Taastamine- vanadest uuteks

Tulede taastamine on protsess, mis hõlmab vanade ja tuhmide tulede puhastamist ning nende endise läike ja selguse taastamist. See protseduur on eriti oluline sõidukitele, millel on plastikust tuleklaasid, kuna plastiku pind võib aja jooksul tuhmuda ja kollaseks muutuda. Taastamisprotsess hõlmab järgmisi samme:

  • Puhastamine- tulede pinda puhastatakse hoolikalt mustusest ja oksiididest.
  • Lihvimine- kasutatakse spetsiaalseid lihvimistarvikuid, et eemaldada kriimustused ja tuhmumine.
  • Poleerimine- tulede pinda poleeritakse, et taastada läige.
  • Kaitsekihi kandmine- lõpuks kantakse tuledele kaitsekiht, et hoida neid kauem selgena.

Tulede poleerimine- läike ja aelguse taastamine

Tulede poleerimine on üks oluline osa tulede taastamisprotsessist. See protsess keskendub peamiselt tulede väliskihi eemaldamisele ja pinna silumisele. Poleerimisel kasutatakse spetsiaalseid poleerimispastasid ja -vahendeid, mis aitavad eemaldada kriimustused ja tuhmumise jäljed. Tulede poleerimine annab tuledele tagasi nende läike ja selguse ning aitab parandada valguse tugevust ja nähtavust.

Tulede katmine- kaitse ja pikaajaline selgus

Pärast tulede taastamist ja poleerimist on oluline kanda neile kaitsekiht, et tagada nende pikaajaline selgus ja kaitse keskkonnamõjude eest. Kaitsekihid, nagu spetsiaalsed tulede kattevahendid või selge lakk, loovad tuledele nähtamatu barjääri, mis hoiab eemal tolmu, UV-kiirguse ja muud kahjulikud mõjud. See aitab tulede väljanägemist ja jõudlust kauem säilitada.

Tulede taastamine, poleerimine ja katmine on ülesanded, mida saab teostada professionaalsed autoremonditöökojad või harrastusautodest. Need protsessid mitte ainult ei paranda auto välimust, vaid suurendavad ka sõiduohutust, tagades selge ja hea valguse teedel. Kui teie auto tuled vajavad hooldust, ärge kartke investeerida taastamisse, poleerimisse ja katmisesse, et nautida selget sõidunägemust ja suurendada sõiduohutust.

Võta meiega ühendust ning broneerime su sõidukile aja!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AUTOMOTIVE REFINISH OÜ tegevusaruanne 2023

Automotive Refinish OÜ asutati 2020 aastal.  Ettevõtte tegevusalaks on autovärvide ja muu autokeemia müük.  2023. aasta netokäive oli 131022 eurot.  Ettevõttes
ssb.ee
Automotive Refinish OÜ asutati 2020 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on autovärvide ja muu autokeemia müük. 2023. aasta netokäive oli 131022 eurot. Ettevõttes töötas aruandeaastal 1 inimene. Juhatuse liikmeid oli 1 ja temale juhatuse liikme tasusid ei makstud. 2024. aastal jätkatakse põhitegevusalaga.

Autovärvi maailm - tutvustus tunnustatud brändidele

Autovärvi valdkond on täis võimalusi, kuid õige valiku tegemine võib osutuda ülesandeks, eriti kui soovite saavutada tipptasemel tulemusi oma autoremondiprojekt
ssb.ee
Autovärvi valdkond on täis võimalusi, kuid õige valiku tegemine võib osutuda ülesandeks, eriti kui soovite saavutada tipptasemel tulemusi oma autoremondiprojektides. Õnneks on Eestis tegutsev Automotive Refinish OÜ pühendunud pakkuma laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis vastavad professionaalsete autoremonditöökodade ja entusiastide kõrgeimatele nõudmistele. Selles artiklis tutvustame mõningaid nende tipptasemel brände ja tooteid, mis on muutnud nad usaldusväärseks partneriks autovärvi valdkonnas. General Paint autovärvid General Paint on nimi, mis on tuntud autovärvi valdkonnas oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.