Rohkema info nägemiseks:

AUTOMOTIVE REFINISH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte, mis spetsialiseerub autovärvide ja sellega seonduvate toodete müügile, pakkudes kvaliteetseid lahendusi autohoolduseks ja -remondiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Automotive Refinish OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis alustas oma tegevust 2020. aastal. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele kvaliteetseid autovärve ja sellega seonduvaid tooteid, samuti parimat võimalikku klienditeenindust.

Meie missiooniks on olla parimaks partneriks autovärvide valdkonnas, pakkudes laia valikut tipptasemel tooteid nii sõiduautodele kui ka tööstuslikele autoremonditöökodadele. Oleme uhked selle üle, et oleme maaletoojad ja edasimüüjad mitmetele rahvusvaheliselt tunnustatud brändidele, mis on oma valdkonnas tuntud kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest.

Meie tootevalikusse kuuluvad järgmised brändid:

  1. General Paint autovärvid- General Paint on tuntud oma laia värvivaliku ja vastupidavate värvide poolest, mis aitavad taastada sõidukite originaalset välimust.

  2. JTAPE kattematerjalid- JTAPE tooted on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et tagada täiuslikud tulemused kaitsekilede ja katete paigaldamisel.

  3. RANAL materjalid- RANAL pakub erinevaid tööstustooteid, sealhulgas lihvimistarvikud ja teised remonditööde jaoks vajalikud materjalid.

  4. Car-Chem autokeemia- Car-Chem tooted on loodud selleks, et puhastada, hooldada ja säilitada sõidukite välimust ja sisemust.

  5. Autoflex- Autoflex on tuntud oma kõrgekvaliteediliste värvide ja kattematerjalide poolest, mis sobivad suurepäraselt erinevatele sõidukitele.

  6. Napoleon abrasiivid- Napoleon pakub laias valikus lihvimistarvikuid ja abrasiive, mis aitavad saavutada professionaalseid tulemusi.

Lisaks oleme uhked, et saame pakkuda tooteid sellistelt tuntud ettevõtetelt nagu 3M, SIA abrasiivid, Spectral värvid, Walcom värvipüstolid ja Elwis töövalgustid.

Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kvaliteetseid tooteid, vaid ka toetada oma kliente nende igapäevastes autoremondiprojektides. Meie professionaalne meeskond on valmis jagama oma ekspertnõuandeid ja soovitusi, et tagada parimad tulemused.

Kui otsite usaldusväärset partnerit autovärvide ja autoremonditoodete valdkonnas, siis on Automotive Refinish OÜ teie jaoks õige valik. Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme oma toodetel teha teie autoremonditööd lihtsamaks ja tulemuslikumaks. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk!

Tule külasta meie e-poodi või võta meiega ühendust ning leiame sulle koos sobiva lahenduse!

kontakt

AUTOMOTIVE REFINISH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Nende nahahooldustooted teevad imesid meie sõiduki salongiga.

- Liis L.

Tulede poleerimine oli kiireja tulemus suurepärane!

- Kert K.

E-poest leian alati vajalikud tooted kiiresti ja mugavalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AUTOMOTIVE REFINISH OÜ tegevusaruanne 2022

Automotive Refinish OÜ on ettevõte, mis asutati 2020. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid autovärve ja muud autokeemiat. Ettevõtte põhitegevusala on autovärvide ja muu autokeemia müük, mis on oluline osa autohoolduse ja -paranduse sektorist. 2022. aastal saavutas Automotive Refinish OÜ märkimisväärse netokäibe, mis ulatus 110 784 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid paar aastat. See näitab, et ettevõte on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda tooteid, mis vastavad nõudlusele.

Dropdown

kõik artiklid

Auto tulede taastamine, poleerimine ja katmine - selge sõidu nägemus

Auto tuled on üks olulisemaid ohutusvarustuse osi teel liikudes. Selge ja hea valgusvoog tagab ohutu sõidukogemuse nii öösel kui ka halva nähtavuse tingimustes.
ssb.ee
Auto tuled on üks olulisemaid ohutusvarustuse osi teel liikudes. Selge ja hea valgusvoog tagab ohutu sõidukogemuse nii öösel kui ka halva nähtavuse tingimustes. Aja jooksul võivad auto tuled tuhmuda ja kriimustuda, mis halvendab nende efektiivsust ja väljanägemist. Õnneks on olemas meetodid nende taastamiseks, poleerimiseks ja katmiseks, mis toovad tagasi teie sõiduki esitulede endise hiilguse. Tulede Taastamine- vanadest uuteks Tulede taastamine on protsess, mis hõlmab vanade ja tuhmide tulede puhastamist ning nende endise läike ja selguse taastamist. See protseduur on eriti oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.