LILLELAPS ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2311 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

LILLELAPS ENTERTAINMENT OÜ hetkeolukord

Juba 2311 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Lillelaps Entertainment OÜ põhitegevusalaks oli lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aastateks mängustuudio rentimine erinevateks üritusteks.

Lillelapse Mängustuudio on ainus täisteenust pakkuv mängutuba Pärnus, mis tähendab kliendi jaoks oluliselt mugavamat, kiiremat ja stressivabamat peo ja/või ürituse korraldust, kuna kõik sellega seonduva, alates sünnipäevakutse tegemisest, peoruumide ettevalmistamisest, peolaua katmisest kuni peojärgse koristuseni välja, võtab mängustuudio enda kanda. Soovime pakkuda kvaliteetset teenust väärtustades klientide aega ja raha.

Lillelapse Mängustuudio muutis täielikult arusaama, milline peab üks lastele mõeldud koht olema - nii tõimegi 2021. aastal turule mängutoa, kus ei ole kokku hoitud ei ruumide ega sisustuse arvelt, kus kõik atraktsioonid on mõeldud avalikuks kasutamiseks ja ehitatud oma ala professionaalide poolt. Lähtume oma tegevuses eelkõige laste turvalisusest. Selle alla kuulub ka eriline tähelepanu puhtusele, mis ei ole jäänud märkamata ka klientide poolt. 2023. aasta suvest alates on meie mängustuudiol ka Põllumajandus- ja Toiduameti luba, mis loob veelgi usaldusväärsust - kliendid saavad olla 100% kindlad, et kõik, mis puudutab toitu ja selle käitlemist, on meie mängustuudios turvaline. Lisaks on meil tagatud elementaarsed asjad nagu korralik ventilatsioon, suvekuudel konditsioneer, peoks vajalikud nõud ja joogid, tehniline võimekus,

WiFi, parkimine jne. Sellised asjad, mille olemasolu ei pane ehk tähelegi, küll aga annab tunda nende puudumine.

Meie eesmärk on jätkuvalt olla mängutubade turuliider Pärnus. Teenuse kvaliteet ja mängustuudio puhtus on ja jäävad meie eesmärgiks nr 1.

Jätkuvalt investeerime sisustusse ja uutesse atraktsioonidesse, et säiliks mängustuudio uudsus ja mõnus olemine nii täiskasvanutele kui lastele. Teeme koostööd paljude koostööpartneritega nagu fotograaf, näomaalingute tegija, peojuhid. Kõik ikka selleks, et klient saaks kogu teenuse ühest kohast ja ei peaks ise üleliia palju aega kulutama. Kõik, mis teeme, teeme südamega ja lähtume koguaeg sisetundest, et millist teenust sooviksime ise saada. Kuna meil on kliente, kes tulevad tagasi juba kolmandat, neljandat, viiendat ja kuuendatki korda, siis on rõõm tõdeda, et meie arusaam kvaliteetsest täisteenusest ühtib enamuse meie klientide omaga.

OÜ Lillelaps Entertainment OÜ 2023. aasta müügitulu oli 104 tuhat (2022: 99 tuhat) eurot. Ettevõtte majandusaasta lõppes 31 tuhande euro suuruse kasumiga.

Aruandeaastal tehti investeeringuid mängustuudiosse 31 tuhande euro väärtuses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.