Rohkema info nägemiseks:

LILLELAPS ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lillelaps tegeleb mitmekülgse lastetoodete ja -teenuste pakkumisega, hõlmates lasterõivaid, nutikat mööblit, mänguasju ning täisteenust mängustuudios.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lillelaps, alguse saanud ühe luuletusest ja kasvades koos meie enda lastega, on muutunud mitmekülgseks ja pühendunud ettevõtteks, mis pakub lapsevanematele ja lastele imelisi hetki ning terviklikke lahendusi igapäevaelus.

Lillelaps sai alguse peaaegu kaksteist aastat tagasi, inspireerituna armsast luuletusest ja kirglikust huviest lasteriideid vastu. Mõistes, et see huvi on midagi enamat kui mööduv põgus mõte, sündis idee luua perele suunatud äri, mis hõlmaks mitte ainult rõivaid, vaid ka kvaliteetseid tooteid ja teenuseid lastega peredele.

Täna tähistab Lillelaps oma teismeikka jõudmist suurejooneliselt, pakkudes klientidele täiesti uut kodulehte, kust leiate mitte ainult stiilseid ja mugavaid lasteriideid, vaid ka mööblit, arendavaid mänguasju ja palju muud. Oleme uhked selle üle, et eristume teistest e-poodidest, sest teame täpselt, kust meie kaup pärineb ja kuidas see on valmistatud. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult tooteid, vaid ka terviklikke lahendusi, mis lihtsustavad lastega perede igapäevaelu.

Lillelapse mängustuudio on uusim lisandus meie perele ja see asub Pärnus avarates, valgusküllastes ruumides. Erinevalt teistest mängutubadest pakume täisteenust, alustades ruumide kaunistamisest kuni peojärgse koristuseni. Meie eesmärk on tagada, et iga pidu, mida meie mängustuudios korraldatakse, jääks meelde kui positiivne ja rõõmus sündmus. Puhtus, meeldiv atmosfäär ja kvaliteetne teenus on meie mängustuudio alustalad.

Lillelapse missiooniks on lihtsustada lastega perede elu, pakkudes neile tooteid ja teenuseid, mis väärtustavad lapsevanema aega ja raha. Soovime tuua peredeni ainult parimat, olles kindlad, et meie tooted ja teenused rikastavad lapsepõlve. Visiooniks on kinkida igale Eestimaa lapsele vähemalt üks päev, mis on imehea – sest just sellistest päevadest koosneb õnnelik lapsepõlv.

Oleme valmis jagama imelisi hetki ja lahendusi lastega perede igapäevaelus. Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse, et teie päevad oleksid täis rõõmu ja imet!

Lillelaps – … et iga päev oleks imehea!

MÄNGUSTUUDIO

E-POOD

LILLELAPS ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Meil oli suur au olla esimesteks külalisteks Teie imeilusas ja maitsekalt sisustatud mängustuudios 😍 Kõik oli super… nii lapsed kui täiskasvanud kiitsid pidu taevani. Soovime Teile edu ja palju, palju uusi sama ägedaid pidusid 😊

- Gerda

Väga vahva uus mängupaik Pärnus. Piisavalt ruumi ka 25 lapsega sünnipäevaks (lisaks mahub ka ports vanemaid). Tore, et jookide eest (morss, maitsevesi, kohv)ei pea ise muretsema ning nõudki saab koha pealt. Ilus ruum ja lahke pererahvas. Superelamus! Soovitan kindlasti!

- Kaidi

Suured tänud teile armsate riiete ja magusa üllatuse eest, jäime kõigega ülimalt rahule!

Kleit on lihtsalt imeline ja istub selga nagu valatult!

Tervitades ja kõike head soovides

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Looge imeline lastetuba koos Lillelapsega!

Laste tuba on imeline maailm, kus igapäevased seiklused ja unistused saavad tõeks. Kuidas kujundada ruum, mis mitte ainult ei kajasta lapse isikupära, vaid toetab ka tema arengut ja loovust? Astuge sisse Lillelapse maailma ning avastage nutikad, turvalised ja hubased sisustuslahendused, mis muudavad iga päeva imeheaks! Rõõmsavärvilised ja Rahulikud Toonid Lastele meeldib värve uurida ja avastada. Lillelaps soovitab ühendada rõõmsavärvilised elemendid rahulikemate toonidega, luues tasakaalustatud ja visuaalselt meeldiva atmosfääri. Lisage seinadele lõbusad tapeedid või seinamaalingud, mis

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb meist parima mängustuudio Pärnus?

Pärnu on saanud rikkamaks uue mängustuudio võrra, kus igal lapsel ja lapsevanemal on võimalus luua imelisi mälestusi ning tähistada tähtsaid sündmusi hubases, a
ssb.ee
Pärnu on saanud rikkamaks uue mängustuudio võrra, kus igal lapsel ja lapsevanemal on võimalus luua imelisi mälestusi ning tähistada tähtsaid sündmusi hubases, avaras ja valgusküllases keskkonnas. Lillelapse mängustuudio eristub teistest mängutubadest tänu oma personaalsusele ja kvaliteetsele terviklahendusele. Uutes ruumides on loodud hubane atmosfäär, kus iga pisidetail on hoolikalt läbimõeldud, pöörates erilist tähelepanu ürituse õnnestumisele. Mängustuudio ruumid on kaasaegselt sisustatud, pakkudes nii erivanuses lastele kui ka täiskasvanutele mõnusat äraolemist. Nutikas ruumilahendus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.