PIRKO ÄRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PIRKO ÄRI OÜ-s mõistame igapäevaelu kiirust ja vajadust kiirete, rahuldust pakkuvate toitude järele, mis toidavad teie kiiret ajakava. Meie kiirtoidumenüü on lo

5 proovimist väärt toodet meie kiirtoidumenüüst

PIRKO ÄRI OÜ-s mõistame igapäevaelu kiirust ja vajadust kiirete, rahuldust pakkuvate toitude järele, mis toidavad teie kiiret ajakava. Meie kiirtoidumenüü on loodud täiusliku mugavuse, maitse ja kvaliteetsete koostisosade seguga, et teenindada meie mitmekesist klientuuri, kuhu kuuluvad professionaalid, õpilased ja pered.

Viis parimat valikut, mida ei saa mööda lasta

Meie allkirjaga PIRKO burger on klassikaline lemmik gurmeepöördega. Mahlane, rohumaal kasvatatud veiselihapihv, sulatatud juust, värske salat, küpsed tomatid ja meie salajane kaste, kõik röstitud brioche kukli vahel. See on burger, mis pani kõik alguse ja jätkab rahva rõõmustamist.

Ükski eine ei ole täielik ilma meie krõbedate maitsestatud friikartuliteta. Need kuldseks küpsetatud kartuliribad on maitsestatud erilise maitseaineseguga, mis paneb teid järele haarama veel ühe. Ideaalsed iseseisvalt või kõrvale mõnele meie menüüpunktidele.

Meie terviseteadlikele ja taimetoitlastest klientidele on värskete köögiviljadega mähis kohustuslik proovida. Pehme tortilla, täidetud krõmpsuvate köögiviljade, maitsva hummuse ja kerge kastmega. See on värskendav valik, mis ei hoia kokku maitsest ega rahulolust.

Tõstke kuumust meie vürtsikate kanatiibadega. Marineeritud meie allkirjaga maitseainesegus ja täiuslikkuseni küpsetatud, need tiivad on nii tulised kui ka vastupandamatud. Serveeritud jahutava kastmega, on need täiuslik tasakaal kuumuse ja maitse vahel.

Lõpetage oma eine magusa noodiga meie pattuläinud šokolaadi piimakokteiliga. Rikkalik, kreemjas ja šokolaadist pungil, see on teie maitsemeeltele lõplik maiuspala. Valmistatud kvaliteetsest jäätisest, on see luksuslik viis end hellitada.

Miks meie menüü paistab silma

PIRKO ÄRI OÜ-s ei ole me lihtsalt järjekordne kiirtoidukoht. Oleme uhked oma ainulaadsete retseptide, kvaliteetsete koostisosade ja võime üle pakkuda mitmekesist menüüd, mis sobib kõikidele toitumiseelistustele. Olgu teil kiire lõuna või pereõhtusöök, meil on midagi erilist kõigile.

Erilised toitumisvõimalused saadaval

Me usume, et kõigil on õigus nautida suurepärast toitu, olenemata toitumispiirangutest. Seetõttu pakume gluteenivabu, taimetoitlasi ja madala kalorsusega võimalusi. Lihtsalt andke meile teada oma eelistustest ja me valmistame teile midagi maitsvat.

Otsite kiiret suutäit, mis on maitsev ja mugav? Võtke ühendust PIRKO ÄRI OÜ-ga täna ja kogege kvaliteedi erinevust!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PIRKO ÄRI OÜ tegevusaruanne 2023

Pirko Äri OÜ loodi 13.04.2021. Tegevusaladeks on toidukaupade müük (EMTAK 4711) ja toitlustus (EMTAK 5629). 2023 müügitulu oli 102678 eurot. 2023 kahjum oli 105
ssb.ee
Pirko Äri OÜ loodi 13.04.2021. Tegevusaladeks on toidukaupade müük (EMTAK 4711) ja toitlustus (EMTAK 5629). 2023 müügitulu oli 102678 eurot. 2023 kahjum oli 10501 eurot. Töötajaid palgal üks. Juhatuse liikmele maksti tasu 1800 eurot.

Millised on meie pagaritoodete värskuse saladused?

PIRKO ÄRI OÜ-s usume, et maitsvate pagaritoodete aluseks on nende värskus. Kuid mis täpselt on saladus meie vastupandamatult värskete toodete taga, mis paneb me
ssb.ee
PIRKO ÄRI OÜ-s usume, et maitsvate pagaritoodete aluseks on nende värskus. Kuid mis täpselt on saladus meie vastupandamatult värskete toodete taga, mis paneb meie kliente üha tagasi tulema? Selles postituses paljastame pühendumuse, kvaliteedi ja innovatsiooni kihid, mis teevad meie pagaritooted eriliseks. Koostisosad: hankimine ja valik Alustame kohaliku hankimise pühendumusest. Valides koostisosi lähedal asuvatelt farmidelt ja tootjatelt, toetame mitte ainult meie kogukonda, vaid tagame ka, et meie küpsetistes kasutatavad puuviljad, terad ja piimatooted on kõrgeima kvaliteedi ja värskusega.

Kuidas valida oma üritusele täiuslik catering-teenus?

Enne catering-teenuse otsingute alustamist on oluline mõista selgelt oma üritust. Olgu tegemist ettevõtte ürituse, pulma või vabamuutliku koosviibimisega, üritu
ssb.ee
Enne catering-teenuse otsingute alustamist on oluline mõista selgelt oma üritust. Olgu tegemist ettevõtte ürituse, pulma või vabamuutliku koosviibimisega, ürituse tüüp määrab catering'i stiili, mida vajate. Lisaks mõjutab külaliste arv teie teenuse valikut, kuna mõned catering-ettevõtted on spetsialiseerunud suurtele üritustele, samas kui teised võivad olla paremad intiimsemate koosviibimiste korraldamisel. Mitmekesise publiku puhul on oluline arvestada toitumispiiranguid ja eelistusi. Hea catering-teenus peaks pakkuma mitmekesiseid valikuid, mis vastavad erinevatele toitumisvajadustele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.