SONAISSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Talvine autopesu on tõepoolest kunst omaette, kuid see on hädavajalik, et hoida oma sõidukit puhtana, kaitstuna ja vastupidavana karmidel talvekuudel. Teades õi

Naisss nipp: Kuidas talvel oma autot õigesti pesta

Talvine autopesu on tõepoolest kunst omaette, kuid see on hädavajalik, et hoida oma sõidukit puhtana, kaitstuna ja vastupidavana karmidel talvekuudel. Teades õigeid tehnikaid ja kasutades kaasaegseid vahendeid, on võimalik talvist pesu kiirendada ja lihtsustada, tagades samal ajal auto pikaajalise säilimise. Oluline on valida õige pesumeetod vastavalt auto vajadustele ja välistemperatuurile.

Selvepesulas:

  • Leotuspesu on esimene samm, eemaldades suurema mustuse.
  • Kui soovid sõidukile kaitsetöötlust, eelista põhjalikku käsipesu, mis eemaldab ka nakkunud reostuse ja tagab kaitsetöötluse maksimaalse mõju.

Kodus:

  • Leotuspesu on kodus võimalik teostada, kasutades spetsiaalseid vahendeid.
  • Käsipesu on parim viis tagada põhjalik pesu ja võimalus paigaldada kaitsetöötlus.

Kuid oluline on kuivatamismeetod valida hoolikalt. Traditsioonilised meetodid, nagu seemisnahk ja silikoonist paat, võivad tekitada kriimustusi. Kaasaegsed valikud, nagu mikrofiiber kuivatusrätikud või kontaktivaba kuivatusmasin, tagavad ohutu ja tõhusa kuivatuse.

Lisaks, ärge unustage kaitsetöötlust. Igale autole on soovitatav paigaldada kaitsekiht, mis kaitseb lakki, värvi ja sõidukit üldiselt. Keraamilised kaitsetöötlused on suurepärane valik, pakkudes pikaaegset kaitset ja lihtsamat hooldust.

Mõistke oma auto vajadusi, kasutage kaasaegseid meetodeid ja kaitsege oma investeeringut. Talvise autopesu saladused on nüüd teie käes, tagades, et teie sõiduk säraks läbi ka kõige karmimate talvetingimuste.

Täpsemalt lugege Naisss kodulehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Naisss nõu: autopesu õudus, võitlus pigiga!

Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg,
ssb.ee
Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg, mil enamik autodele kõige suurema pigikatte saab. Miks see nii on? Peamine süüdlane on sool, mida talvisel ajal teedel rohkesti kasutatakse. Kloriide täis teekatted eraldavad rehviga kokkupuutes pigi, mis hakkab kergesti kinnituma autode kerele, velgedele ja rattakoobastele. Miks peaksime aga hoolitsema selle eest, et auto pigikihist vabaneda? Esiteks, see pole ainult esteetiline küsimus. Pigiplekid ei ole mitte ainult inetud, vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.