SONAISSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg,

Naisss nõu: autopesu õudus, võitlus pigiga!

Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg, mil enamik autodele kõige suurema pigikatte saab. Miks see nii on? Peamine süüdlane on sool, mida talvisel ajal teedel rohkesti kasutatakse. Kloriide täis teekatted eraldavad rehviga kokkupuutes pigi, mis hakkab kergesti kinnituma autode kerele, velgedele ja rattakoobastele.

Miks peaksime aga hoolitsema selle eest, et auto pigikihist vabaneda? Esiteks, see pole ainult esteetiline küsimus. Pigiplekid ei ole mitte ainult inetud, vaid sisaldavad ka karedaid mikroosakesi, mis võivad auto värvipinnale kriime tekitada. Samuti võivad pikemaajaline kokkupuude soola ja pigiga kaitsekihti kahjustada, lühendades seeläbi kaitsetöötluste eluiga.

Kuidas siis eemaldada see tüütu pigi õigesti? Pigieemaldus enne pesu on võtmeks. See mitte ainult ei säilita auto värvipinna puhtust ja sära, vaid pikemas perspektiivis aitab kaasa ka kaitsekihi püsimisele. Kvaliteetsed pigieemaldid aitavad eemaldada ka soolakihi, mis võib autole kahjustusi tekitada.

Ent pidage meeles, et õige tehnikaga on oluline. Ärge laske pigieemaldil autol kuivada ja olge ettevaatlik kummist detailidega. Pigieemaldit kasutades ärge kunagi nühkige autolt pigi maha, vaid laske sellel mõjuda ja loputage seejärel survepesuriga. Odavad pigieemaldustooted võivad küll tunduda ahvatleva valikuna, kuid lõppkokkuvõttes võib see teie autole rohkem kahju teha kui kasu tuua.

Seega, mäletage, et autohooldus algab alati detailidest. Hoolitsege oma sõiduki eest põhjalikult, eemaldades korrapäraselt talveaja kogunenud pigikihi, ja teie auto premeerib teid särava välimuse ja pikema elueaga. Hoides oma auto puhtana, loote te parimad eeldused nii väliseks iluks kui ka tehniliseks vastupidavuseks.

Loe täpsemalt Naisss kodulehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Naisss nipp: Kuidas talvel oma autot õigesti pesta

Talvine autopesu on tõepoolest kunst omaette, kuid see on hädavajalik, et hoida oma sõidukit puhtana, kaitstuna ja vastupidavana karmidel talvekuudel. Teades õi
ssb.ee
Talvine autopesu on tõepoolest kunst omaette, kuid see on hädavajalik, et hoida oma sõidukit puhtana, kaitstuna ja vastupidavana karmidel talvekuudel. Teades õigeid tehnikaid ja kasutades kaasaegseid vahendeid, on võimalik talvist pesu kiirendada ja lihtsustada, tagades samal ajal auto pikaajalise säilimise. Oluline on valida õige pesumeetod vastavalt auto vajadustele ja välistemperatuurile. Selvepesulas: Leotuspesu on esimene samm, eemaldades suurema mustuse. Kui soovid sõidukile kaitsetöötlust, eelista põhjalikku käsipesu, mis eemaldab ka nakkunud reostuse ja tagab kaitsetöötluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.