Rohkema info nägemiseks:

SONAISSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Minu eesmärk on arendada Eesti autoiluhoolduse ja detailingu kultuuri kõrgeimal tasemel innovaatiliste toodete ja parimate professionaalsete teadmistega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Naisss.ee, Eesti kõige usaldusväärsemasse autohoolduse ja detailingu e-poodi, kus kohtub kirev innovatsioon ja tipptasemel kvaliteet. Alates aastast 2012 oleme olnud Eesti autoiluhoolduse ja detailingu kultuuri arendamise esirinnas, tutvustades innovaatilisi tooteid ja jagades parimaid professionaalseid teadmisi. Meie missiooniks on tuua Eesti teedele säravaid autosid, kasutades parimaid tooteid ja pakkudes mugavust ning turvalisust kõikidele autoomanikele.

Naisss on rohkem kui ettevõte - see on pühendumus autode ilule. Alates oma teekonnast aastast 2012 oleme keskendunud autode hoolduse ja detailingu täiuslikkusele. Asutajana olen isiklikult valinud välja parimad tooted, mis sobivad nii professionaalidele kui ka kodustele autoentusiastidele. Meie 10-aastane kogemus on tõestus sellest, et ilu peitub detailides, ja me oleme selle kunsti meistrid.

Naisss on uhke olla Carbon Collective\'i ametlik maaletooja ja edasimüüja Eestis. CC on inglise premium detailingu ehk autoiluhooldustoodete ja autopesu tarvikute bränd, mis on loodud detailerite poolt detaileritele. Nende moto \"Wax is dead\" peegeldab meie põhimõtteid - me pakume innovatiivseid alternatiive traditsioonilistele kaitse- ja hooldustoodetele. Enamik CC tooteid põhineb keraamikal (SiO2), tagades esmaklassilise kvaliteedi ja kasutusmugavuse nii professionaalidele kui ka koduauto hoidjatele.

Oleme siin, et muuta sinu autohooldus kogemus paremaks. Avasta meie lai valik Carbon Collective tooteid ja võta samm lähemale säravama ja kauakestvama auto suunas. Olenemata sellest, kas oled professionaalne detailer või lihtsalt autoarmastaja, leiad meie valikust täpselt need tooted, mida su auto vajab. Ühine meiega ja avasta, kuidas sinu auto võib särada nagu kunagi varem!

Külasta meie kodulehte ja astu samm lähemale täiuslikule autohooldusele. Sinu auto väärib parimat ja meie oleme siin selleks, et seda pakkuda!

Koduleht

SONAISSS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Carbon Collective tooted on alati ülimalt kvaliteetsed! Alati kui neid kasutan, jäävad mu sõbrad ja tuttavad vaimustusse. Naisss.ee on alati väga abivalmis ja asjatundlik, et mul on nendega alati hea meel tegeleda!

- Helen K.

Kõigi Carbon Collective toodete kvaliteet on uskumatu ja kiire tarne on alati tipptasemel. Soovitan neid kindlasti kõigile, kes otsivad parimaid tooteid autohoolduseks.

- Kadi P.

Naisss.ee on alati pakkunud mulle kõige kvaliteetsemaid ja ka kodukasutajale sobivaid hooldustooteid. Ma olen nende jaoks alati olnud oluline ning jäänud teenindusega väga rahule. Soovitan neid kindlasti kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Naisss nipp: Kuidas talvel oma autot õigesti pesta

Talvine autopesu on tõepoolest kunst omaette, kuid see on hädavajalik, et hoida oma sõidukit puhtana, kaitstuna ja vastupidavana karmidel talvekuudel. Teades õigeid tehnikaid ja kasutades kaasaegseid vahendeid, on võimalik talvist pesu kiirendada ja lihtsustada, tagades samal ajal auto pikaajalise säilimise. Oluline on valida õige pesumeetod vastavalt auto vajadustele ja välistemperatuurile. Selvepesulas: Leotuspesu on esimene samm, eemaldades suurema mustuse. Kui soovid sõidukile kaitsetöötlust, eelista põhjalikku käsipesu, mis eemaldab ka nakkunud reostuse ja tagab kaitsetöötluse

Vastan igivanale küsimusele, kuidas oma autot talvel õigesti pesta. Loe lähemalt ning säilita uute teadmistega oma auto värske välimus!

Dropdown

kõik artiklid

Naisss nõu: autopesu õudus, võitlus pigiga!

Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg,
ssb.ee
Autode pigistamine talvisel perioodil võib tunduda veidi vastuoluline, eriti kui arvestada külma ja päikesetuule tingimusi. Üllatuslikult on just talv see aeg, mil enamik autodele kõige suurema pigikatte saab. Miks see nii on? Peamine süüdlane on sool, mida talvisel ajal teedel rohkesti kasutatakse. Kloriide täis teekatted eraldavad rehviga kokkupuutes pigi, mis hakkab kergesti kinnituma autode kerele, velgedele ja rattakoobastele. Miks peaksime aga hoolitsema selle eest, et auto pigikihist vabaneda? Esiteks, see pole ainult esteetiline küsimus. Pigiplekid ei ole mitte ainult inetud, vaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.