KODUCATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ürituse korraldamine nõuab palju ettevalmistust, sh ka suurepärase catering-menüü koostamist. Õige toiduvalik võib mängida olulist rolli ürituse õnnestumisel. S

Kuidas koostada oma ürituse jaoks ideaalne catering menüü?

Ürituse korraldamine nõuab palju ettevalmistust, sh ka suurepärase catering-menüü koostamist. Õige toiduvalik võib mängida olulist rolli ürituse õnnestumisel. Selleks, et sinu ürituse külalised jääksid toiduga rahule, pead mõtlema hoolikalt läbi, milliseid maitseelamusi soovid pakkuda.

Enne kui asud menüüd koostama, mõtle läbi ürituse teema ja eesmärk. Kas see on ametlik bankett, sõpradega mõnus kokkusaamine või pulmapidu? See aitab sul mõista, millist toiduelamust soovid oma külalistele pakkuda. Uuri välja külaliste erinevad toidueelistused ja piirangud, nagu allergiad või dieedipiirangud. Paku mitmekülgset menüüd, mis rahuldaks erinevate maitse-eelistustega inimesi.

Menüü peaks hõlmama erinevaid maitseid ja tekstuurikombinatsioone. Lisa eelroog, pearoog ja magustoit, et kõik maitsegrupid saaksid esindatud.

  • Näiteks erinevad salatid, supid või hõrgutavad suupisted.
  • Vali erinevad valgud (liha, kala, taimetoitlusalternatiivid) ja lisandid (köögiviljad, kartulid, riis)
  • Paku mitmekesiseid magustoite, mis rahuldavad nii šokolaadiarmastajaid kui ka puuviljasõpru.

Kui toit serveeritakse väljaspool restorani, pead arvestama transpordi ja serveerimisega. Vali toidud, mis säilivad hästi nii kuumalt kui külmalt ning on lihtsasti serveeritavad. Enne lõpliku menüü koostamist katseta erinevaid retsepte. Kutsu kokku maitsepaneel, kuhu kuuluvad ka mõned üritusele kutsutavad, et saada tagasisidet.

Imemaitsvad toidud, soojalt või külmalt, magusalt või soolaselt! Kodu Catering pakub catering-teenust Tartus kuni 200 inimesele. Toome maitsvad road otse sinu üritusele või kodusele sündmusele, viies keele alla ja mugavalt kohale. Meie professionaalne meeskond võtab ka mustade nõude äravedu enda kanda, jättes sulle aega ürituse nautimiseks. Usalda Kodu Cateringi, et muuta sinu üritus unustamatuks maitseelamuseks!

Oleme valmis looma just sinu ürituse jaoks kohandatud menüü, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid maitsemeeli. Võta meiega ühendust ja telli oma üritusele parim catering Tartus!

Uuri lisaks meie kodulehel!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua seminaril kohvilaud, mida külalised ka naudiksid?

Seminaridel on oluline roll teadmiste jagamisel ja koostöö edendamisel ning üks tähtis osa sellest on kohvipausid. Kui oled korraldamas seminari ja soovid pakku
ssb.ee
Seminaridel on oluline roll teadmiste jagamisel ja koostöö edendamisel ning üks tähtis osa sellest on kohvipausid. Kui oled korraldamas seminari ja soovid pakkuda külalistele meeldejäävat kohvilauda, siis siin on mõned näpunäited, kuidas see hästi korraldada. Samuti tutvustame Kodu Cateringi poolt pakutavat Seminari Kerget Kohvipausi 20-le. Hommikune kohvipaus loob ideaalse võimaluse alustada päeva energialaenguga. Selleks on oluline pakkuda mitmekülgset valikut, mis rahuldab erinevaid maitse-eelistusi. Küpsisevalik (1,5 kg): Vali erinevad küpsised, alustades lihtsatest küpsistest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.