Rohkema info nägemiseks:

KODUCATERING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodu Catering on spetsialiseerunud mitmekülgse ja maitseküllase catering-teenuse pakkumisele Tartus, olles suunatud nii kodustele sündmustele kui ka suurematele üritustele kuni 200 inimesele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KODUCATERING OÜ-sse, kus iga suutäis on maitsepidu ja iga roog jutustab kulinaarse meisterlikkuse lugu. Meie kirg unustamatute söögikogemuste loomise vastu käib käsikäes pühendumusega pakkuda teile parimaid cateringi lahendusi, mis on kohandatud teie ettevõtte ja isiklike sündmuste jaoks.

Meie köögi südamest teie kogunemistele toome mitmekesise valiku valmis vaagnaid, sooju hõrgutisi ja ahvatlevaid magustoite, mis kindlasti avaldavad muljet teie külalistele ja tõstavad iga sündmuse erilisusele. Olgu selleks ettevõtte seminar, pidulik jõulupeo või isiklik tähtpäev, meie oskuslikult koostatud menüüd on loodud rahuldamaks teie iga vajadust.

Meie suupistelaudade ja peolaudade valik pole lihtsalt toidukorrad; need on maitsete mosaiik, mis on hoolikalt kokku pandud, et luua harmooniline sümfoonia, mis resoneerib teie sündmuse teema ja atmosfääriga. Meie kohvilauad pakuvad sooja ja kutsuvat pausi keset kiireid seminare, samal ajal kui meie cateringi teenused suurüritustele tagavad, et iga külaline saab osa kulinaarsest rännakust, mis on nagu ükski teine.

KODUCATERINGis usume, et suurepärane toit on suurepäraste hetkede nurgakivi. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma teile muretut ja nauditavat cateringi kogemust. Meie kasutajasõbralik veebipõhine e-pood võimaldab teil oma menüüd kohandada, tagades, et teie cateringi vajadused on täidetud täpsuse ja hoolega.

Alustage maitseelamuste teekonda KODUCATERINGiga, kus kvaliteet, mitmekesisus ja teeninduse tipptase tulevad kokku, et luua meeldejäävaid hetki laua ümber. 

Tellige maitsev kõhutäis juba täna!

UURI LISAKS

KODUCATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Reinika

Väga hea ja soodne soovitan soojalt. 😊

- Mirjam

Väga maitsev ja palju toitu 🙂 Tellime veel!

- Marge

Super hea söök-kuum, maitsev, hea lõhnaga ja ahvatleva välimusega! Aitäh,et tegite mu õhtu lihtsamaks!.

Kuidas luua seminaril kohvilaud, mida külalised ka naudiksid?

Seminaridel on oluline roll teadmiste jagamisel ja koostöö edendamisel ning üks tähtis osa sellest on kohvipausid. Kui oled korraldamas seminari ja soovid pakkuda külalistele meeldejäävat kohvilauda, siis siin on mõned näpunäited, kuidas see hästi korraldada. Samuti tutvustame Kodu Cateringi poolt pakutavat Seminari Kerget Kohvipausi 20-le. Hommikune kohvipaus loob ideaalse võimaluse alustada päeva energialaenguga. Selleks on oluline pakkuda mitmekülgset valikut, mis rahuldab erinevaid maitse-eelistusi. Küpsisevalik (1,5 kg): Vali erinevad küpsised, alustades lihtsatest küpsistest kuni

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas koostada oma ürituse jaoks ideaalne catering menüü?

Ürituse korraldamine nõuab palju ettevalmistust, sh ka suurepärase catering-menüü koostamist. Õige toiduvalik võib mängida olulist rolli ürituse õnnestumisel. S
ssb.ee
Ürituse korraldamine nõuab palju ettevalmistust, sh ka suurepärase catering-menüü koostamist. Õige toiduvalik võib mängida olulist rolli ürituse õnnestumisel. Selleks, et sinu ürituse külalised jääksid toiduga rahule, pead mõtlema hoolikalt läbi, milliseid maitseelamusi soovid pakkuda. Enne kui asud menüüd koostama, mõtle läbi ürituse teema ja eesmärk. Kas see on ametlik bankett, sõpradega mõnus kokkusaamine või pulmapidu? See aitab sul mõista, millist toiduelamust soovid oma külalistele pakkuda. Uuri välja külaliste erinevad toidueelistused ja piirangud, nagu allergiad või dieedipiirangud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.