TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TEATRITEADUSE ÜLIÕPILASTE LOOŽ MTÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Jaanuaris jätkati "Lähme TÜLi" taskuhäälingu episoodide salvestamisega.

Veebruaris kinnitati uus juhatus koosseisus Andreas Eerik, Karmen Juhkam ja Eleriin Miilman. Jätkus teatriviktoriin kord kuus. Toimusid ettekandeõhtud "Etenduse analüüsi praktikumi" raames valminud töödest lavastustest "Tõrksa taltsutus" ja "Kõik minu emast", mida pidasid TÜ tudengid.

Märtsis toimus teatrikuule kohaselt mitu eriilmelist üritust. Esiteks näidendilugemisõhtu, kus vaatluse all oli Mart Aasa "Kaksindus". Lisaks toimus muljetusõhtu, millest sai regulaarne üritus, toimudes kord kuus kuni juunini ning kus arutleti vabas vormis teatrikogemuste üle. Samuti vaatasime ühiselt teatriauhindade jagamist ja korraldasime ennustusvooru.

Aprillis toimus (nalja)ettekannete õhtu, kus TÜLi liikmed rääkisid marginaalsetest ja humoorikatest teatriteemadest ning -mõtetest.

Mais tegevust ei toimunud.

Juunis toimus TÜLi hooaja lõpuüritus, mis oli seotud muljetusõhtuga.

Juulis tegevust ei toimunud.

Augustis toimus TÜLi suvekool Pariisi Puhkekülas, mille korraldamine algas aprillis. Teema on kultuurikriitika ja esinevad TÜ teatriteaduse tudengid, Taavi Tõnisson ja Keiu Virro; Kaisa Eiche, Gregor Kulla, Saara Liis Jõerand ja Andrei Liimets; Marie Pullerits ning Greeta Võsu, Elo

Kaalep ja Karin Allik.

Septembris toimus kohutmine uute liikmetega, esimene teatriviktoriin ning muljetusõhtu

Oktoobris kohtuti ainult korra ning vahetati muljeid hiljuti teatris nähtu üle.

Novembris kohtus adaptsiooniteemaline aruteluõhtu ning väljasõit Paide teatrisse.

Detsembris toimus aastat kokkuvõttev muljetusõhtu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.