SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 878 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SPORDIKLUBI KEILA SWIMCLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 878 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Keila Swimclubi/Indrek Sei Ujumiskool töötas 2023a. vastavalt klubi Juhatuse poolt kinnitatud tööplaanile.

Kaasalöömise huvi ja osavõtt Keila Swimclubi Indrek Sei Ujumiskooli õppetööst on ujumislastel olnud jätkuvalt positiivne ja covidi järgne taastumine on olnud ootuspärane.

2023.a. 31.detsembri seisuga osales ujumisõppes ja treeningutel 875 ujujat, kurusustel osales samal ajal 25 inimest.

Klubis jätkasid 2023 aastal kõik kuus osakonda. Klubi jätkab plaanipärast tegevust, muutes õppetöö dünaamiliseks ja efektiivsemaks nii, et vastavalt vanusele ja oskustele oleks tulemused kõige paremad.

Ujumiskool viib läbi ujumise algkursuseid ja- õpet, võistlusspordile orjenteeritud treeninguid ning samauti täiskasvanute ujumisõpet.

Klubi korraldab erineva tasemega ujumisvõistlusi, sh. klubi ja ujumiskooli osakondade sisesed, nende ülesed sisevõistlused, aga ka noorujujaltele „Kõik meie pardikesed“ seeriavõistluset, samuti ülevabariigilisid võistlused, aga ka Harjumaa kõik ujumisvõistlused.

Tegutsesime jätkuvalt suunal, et olla valmis osakondade arvu suurendamiseks eesmärgiga haarata üha rohkem lapsi ujumiselusse ning samas leida talente, et neile anda võimalus väljundiks tippsporti.

Peamised suunad laienemiseks on Harjumaa ja Tallinn, kus jätkame nõudluse ja soovide kaardistamist ning ettevalmistuste tegemist olemaks valmis ujumisõppe võistlusspordi alustamiseks.

Oluliseks eesmärgiks on tõsta efektiivsust olemasolevates osakondades, pakkudes veelgi paremat ja profesionaalsemat ujumisõpet ja treeningvõimalusi nii uutele kui ka senistele õpilastele.

Jätkame noorema generatsiooni treenerite toetamist ja nende arengut. Sama suunaga on plaanis jätkakta ka järgneval aastal, pakkudes noortele treeneritele motiveerivat ja arendavat töökeskonda koos võimalusega koolituste ja praktika kaudu oma taset tõsta.

Klubi ja ujumiskool korraldavad erinevaid laagreid nii kodus linnalaagritena kui erinevates looduskaunites kohtades üle Eesti, samuti välislaagreid Hispaanias ja Türgis. Kõike seda on plaan jätkata järgnevatel aastatel.

Jätkuvalt on suureks abiks tööplaanis olevate eesmärkide ja arengute elluviimisel ladus koostöö meie kauaaegsete koostööpartnerite :

Kultuuriministeeriumi ,Kuusalu vallavalitsuse, Rae vallavalitsuse, Saku Vallavalitsuse , Saue Vallavalitsuse , Lääne- Harju Vallavalitsuse , Keila

Linnavalitsuse ja Keila Tervisekeskusega.

Väga hea koostöö on samuti kõikide seniste koostööpartneritega Turbo, ABC Motors, Euronics, Kadarbiku Talu, AS, Rademar, Arena ja Saku

Õlletehas AS’ga.

Tõnu Meijel

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.