JÕGEVA VALD, KUREMAA ALEVIK, KESKASULA TN 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

JÕGEVA VALD, KUREMAA ALEVIK, KESKASULA TN 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 182 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ Keskasula tn 10 raamatupidamise 2023 aastaaruanne on koostatud lähtudes heast raamatupidamistavast.

Korteriühistu asutati veebruaris 2003.a. Ühistu tegeleb kütte, vee- ja kanalisatsiooni, üldelektri ja prügiveo teenuste vahendamisega, samuti ka maja remontide ja hooldusega.

Tegevuse eesmärgiks on elamu ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine, haldamine ja ühistu huvide esindamine, ning elamu ekspluateerimiseks vajalike vahendite kogumine ja kasutamine.

KÜ Keskasula 10 sai riigipoolset gaasienergia hüvitist summas 3 729 eurot ja elektrienergia hüvitist summas 79 eurot, mis arvestati tarbitud gaasi- ja elektrisummast maha.

Korteriühistu kommunaalkulud peale riigipoolset hüvitist oli 29 317 eurot, millest küttekulu 23 048 eurot, prügivedu 602 eurot, vee- ja kanalisatsioonikulu 4 813 eurot ning üldelekter 854 eurot.

KÜ Keskasula 10 ostab sisse raamatupidamisteenust, mille eest tasuti 720 eurot T.J Finantsteenused OÜ-le.

Peale kommunaalkulude kogutakse ühistu liikmetelt hooldustasu, remondifondi, ja raamatupidamisteenuse raha. Hooldustasudest kaetakse katlahooldust, pangateenust, kuulutusi jne. 2023.a. kogutud hooldustasude summast kaeti majandamise haldus- ja hoolduskulusid. Kogutud remondifondi raha kajastub tulevaste perioodide tulude all bilansis "Kasutamata remondifonditasud".

2023.a. otsustati alustada korterelamu tervikliku rekonstrueerimise ehitusprojekti projektdokumentatsiooni koostamisega vastavalt põhiprojektile. Antud teenuse kogumaksumus 15 960 eurot, mis tasutakse vastavalt teenusepakkuja poolt esitatud arvetele, mis jaotatud III etappi. Antud teenust pakub KÜ-le Renoveerimisprojekt OÜ ning I osamaks oli 5 586 eurot. Muhk Inseneriteenused OÜ korralasid projekteerimishanke, mis läks maksma 490 eurot, mis tasuti samuti remondifondist, kuna seotud korerelamu rekonstrueerimisega.

Jätkatakse korrapäraste teenuste tellimist järgnevatelt teenuse pakkujatelt: Ekovir OÜ, Alexela AS, Eesti Energia AS, Kuremaa ENVEKO AS,

T.J Finantsteenused OÜ, Katlamajade Hooldus OÜ ja Jõgeva Veevärk OÜ-lt.

2024.a. planeeritavad tegevused: * kogutud hooldus- ja remondifondi säästudega plaanitakse teostada osalist küttesüsteemi hooldust ja remonti * jätkatakse korterelamu rekonstrueerimise ehitusprojektiga

KÜ arvete laekumine aruandeaastal on toimunud valdavas osas tähtaegselt.

KÜ-l pole kedagi palgal. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb viiest liikmest. Juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.