Otsingu
tulemused

    5 ettevõtet
    • 5.0

      1 hinnang

      Krediidiskoor:
      Usaldusväärne
      Maineskoor:
      950
      Töötajaid:
      6
      Prognooskäive (2024):
      25 207 €

      | winters - kvaliteetselt ja mõistlikult

      "WINTERS Kvaliteetselt ja mõistlikult Võtta ühendust Meist WINTERS OÜ – ehitusfirma, mis teostab üle 20 aasta kogu elu- ja tootmishoonete ehituse, paranduse ning taastamise tööde kompleksi. Oma tegevuses püüdleme teosatavate tööde maksimaalse kvaliteedi poole, mida õnnestub saavutada tänu kvalifitseeritud tööjõule, kaasaegsetele tehnoloogiatele ja kontrollitud materjalidele. Kõikidele teostatavatele töödele annab Winter*s OÜ 5-aastase garantii. Kõik firmad, materjalid ja seadmed, mida me kasutame ja pakume, kuuluvad antud toodangu liikide turu kahtlemata liidrite hulka. Tellimuse täitmisel püüame maksimaalselt vastata kliendi ootustele, ehitades individuaalseid suhteid iga tellijaga. Meie tegevuse põhisuunad Kotedži ehitamine (karp); Valmis karbi viimistlus; Ehitamine ""nullist kuni võtmeni""; Erineva otstarbe objektide ehitamine; Katusekivist ja profiilikatuste paigaldus ja parandus; Töö eksklüsiivsete siseviimistlusprojektidega ja klientide individuaalsete jooniste põhjal; Majade, korterite, kontorite, elu- ja tootmisobjektide parandus. Teenused EHITUS JA REMONDITÖÖDÜLDEHITUSKATUSETÖÖDSISSETÖÖD Kotedži ehitamine (karp); Valmis karbi viimistlus; Ehitamine ""nullist kuni võtmeni""; Erineva otstarbe objektide ehitamine; Katusekivist ja profiilikatuste paigaldus ja parandus; Töö eksklüsiivsete siseviimistlusprojektidega ja klientide individuaalsete jooniste põhjal; Majade, korterite, kontorite, elu- ja tootmisobjektide parandus. Vundamentitööd; Seinad - kiviseinad ja puitkarkassseinad; Soojustamine; Korstna ladumine; Fassaadide soojustus; Puitfassaadide ehitus; Kivipuruplaadi fasaadid. Sarikate paigaldus; Katuseakende paigaldus; Kivikatuse ja profiilide paigaldus; Tuulekastide paigaldus; Vihma veesisteemide paigaldus. Maalerdus; Plaatimine; Kipsplaadist seinade ning lagede ehitus; Akende, uste paigaldus; Põrandatööd – parkett, vaipkatted, puu, plaadid; Betoonipõrand; Sauna ehitus; Remonditööd. Vaata meie teostatud tööd Kontakt WINTERS OÜ Registri kood 10518092 Rakvere 3a, Jõhvi, 41591 Ida-Virumaa tel +372 517 5998 e-mail: winters@winters.ee e-mail: wintersehitus@gmail.com Konto: Swedbank IBAN EE252200001120281067 SWIFT kood / BIC: HABAEE2X Võtke meiega ühendust Nimi Email Teema TeemaEHITUS JA REMONDITÖÖDÜLDEHITUSKATUSETÖÖDSISSETÖÖDMUU Sõnum Number Saada"

    • 5.0

      4 hinnangut

      Krediidiskoor:
      Usaldusväärne
      Maineskoor:
      820
      Töötajaid:
      2
      Prognooskäive (2024):
      31 791 €

      Fassaaditööd | BaltLord Ehitus OÜ

      Fassaaditööd, fassaadide soojustamine, krohvimine

    App Ad

    Storybook Chrome laiendus

    Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

    Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.