Rohkema info nägemiseks:

ÖSEL PROJEKT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus ehitusteenuseid, alates projektijuhtimisest kuni viimistlustöödeni. Me keskendume kvaliteetsete ehitus- ja renoveerimisteenuste pakkumistele, tagades klientidele usaldusväärsed ja professionaalsed lahendused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme ehitusettevõte, kelle tugevuseks on meie professionaalne ja kogenud meeskond. Oleme uhked selle üle, et meie meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ja oskused erinevate ehitustööde valdkonnas.

Meeskonna peamine eesmärk on tagada ehitusprojektide sujuv kulgemine algusest lõpuni. Olgu tegemist elu-, äri- või tööstushoonetega, me võtame enda kanda ehituse peatöövõtu ning teeme kõik selleks, et tagada projekti edukas ja õigeaegne valmimine. Meie meeskonna liikmed on oma ala eksperdid, kes teavad, kuidas lahendada ka kõige keerukamaid väljakutseid ning saavutada parim tulemus.

Üks meie erilisi oskusi on katuste ehitamine. Kasutame kvaliteetseid materjale ja kaasaegseid tehnikaid, et luua vastupidavaid ja lekkekindlaid katuseid. Meie eesmärk on tagada, et Sinu kodu või ärihoone katus oleks vastupidav ja kindel kaitse ilmastikumõjude eest.

Viimistlustööd on meie jaoks sama olulised kui ehitusprojekti ülesehitus ise. Meie professionaalsed viimistlusmeistrid lisavad sinu projektile viimase lihvi, luues hubase ja stiilse atmosfääri. Täpsus ja kvaliteet on meie töö tunnusmärksõnad, mis annavad Sinu projektile erilise sära.

Restaureerimistööd on meile südamelähedased, sest austame ajalooliste hoonete säilitamist ja nende väärtuse taastamist. Meie meeskond omab põhjalikke teadmisi ja oskusi, et taastada hoone originaalne ilme ja funktsionaalsus, säilitades samas selle ajaloolise väärtuse.

Fassaadide soojustus ja krohvimine on veel kaks valdkonda, kus oleme tõelised eksperdid. Meie ekspertide meisterlikkus tagab fassaadide efektiivse soojustamise, mis aitab vähendada energiakulusid ja parandada hoone üldist energiatõhusust. Samuti pakume krohvimistöid, et anda fassaadidele uus ilme ja kaitsta neid ilmastikumõjude eest.

ÖSEL PROJEKT OÜ meeskond on pühendunud kvaliteetsele ehitustööle ja klientide rahulolu saavutamisele. Oleme uhked oma kogemuste ja teadmiste üle ning suudame pakkuda lahendusi ka kõige keerukamatele ehitusprojektidele. Meie meeskond on usaldusväärne ja professionaalne, täites kõiki töid õigeaegselt ja kõrgeima kvaliteediga. Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitustöödeks, siis oleme valmis Teid aitama.

Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu ehitusvajadustele!

Kontakt:

info@oselprojekt.ee
+372 502 7424

ÖSEL PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert K.

Ma soovitan neid kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit.

- Martin M.

See ehitusettevõte on minu jaoks kindlasti esimene valik.

- Agneta A.

Lisaks sellele, et töö oli kvaliteetne, suutsid nad ka eelarvest kinni pidada.

Tööpakkumine | Plekk- ja lamekatuste ehitustööline - ÖSEL PROJEKT OÜ

Tegemist on plekk- ja lamekatuste ehitustöölise töökuulutusega, kus otsitakse kandidaate erinevatele katustega seotud töödele. Kandidaatidelt oodatakse head füüsilist vormi, ehituskogemust antud erialal, tehnilist taiplikkust ning oskust lugeda jooniseid. Pakutakse võimalust pikaajaliseks töösuhteks, stabiilset tööd, mitmekesiseid tööülesandeid ja turvalisi töötingimusi. Töötasu on vastavalt töötulemustele ning palgasoov tuleb lisada CV-le. Töökoht asub Saare maakonnas ja on täiskohaga ning tähtajatu. 

ÖSEL PROJEKT OÜ on asutatud 6 aastat tagasi. 2023 aasta III kvartalis kuulus meeskonda 6 töötajat, kellele maksti hinnanguliselt keskmist brutotöötasu 975 € kuus

Dropdown

kõik artiklid

ÖSEL PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Ösel Projekt OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2016. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Ettevõte jätkab
ssb.ee
Ösel Projekt OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2016. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Ettevõte jätkab oma viimaste aastate strateegiliste plaanide täideviimist ning finantseesmärkide saavutamist läbi kulusäästliku ning efektiivse äritegevuse oma olemasolevatele ja uutele klientidele. Ösel Projekt OÜ müügitulu 2022. aastal oli 2 853 339 eurot, müügitulu 2021. aastal oli 1 319 528 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.