Rohkema info nägemiseks:

ISLAMEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 742; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ISLAMEL OÜ kohta arvamuslugu!"

ISLAMEL OÜ hetkeolukord

Juba 742 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Strateegiline otsus: Äritegevus puudub
Juhatuse liige Aigne Taska (14.05.2024): „Ettevõttes puudub endiselt äritegevus ja selle taaskäivitamist plaanis ei ole.“

Tegevusaruanne 2023

Osaühing „Islamel“ ( edaspidi osaühing) on asutatud 13.01.1994.aastal põhikapitaliga 2556€ kaupade jaemüügiga tegeleva ettevõttena.

Osaühingut juhib üheliikmeline juhatus.

2004. aastal alustas tegevust Kivi kõrts, kus pakuti toitu koha peal ja kaasa ostmiseks. Kõrts lõpetas tegevuse 2023.a. veebruaris. Alates 2023 aasta aprilli kuust on kõrts rendil.

Küll aga on tunnustatud väike koduköök, kus hooajal valmistatakse hoidiseid ja pakutakse vähesel määral kohalikke maitseid .

2023 aastast on põhitegevus kaupade jaemüük , mille tegevust korraldab Kivi pood. Töötajaid on 2 ja suvehooajal lisandub oslalise tööajaga üks töötaja .

Igaaastaselt on kaupade ja teenuste müümisel lähtutud klientide soovidest ning vastavalt sellele kauba sortimenti valitud. Uuem müügiartikkel on väetiste ja taimekaitsevahendite ning erinevate muldade müük ja seetõõtu on ka poe käive suurenenud. Kevadperioodil on müügiartilis ka istutsutaimed.

Osaühing tarnib mitmeid kaupu otse Poolast, üheksa aastat on müüdud eriilmelisi küünlaid (värvi vahetavad), selleks on ka rajatud 2023 aastal internetipood : küünlapood.ee

Osaühing vahendab „Interflora“ teenust. Kivi poe üks töötajatest on läbinud floristika koolituse ning valmistab vastavalt nõudlusele lillekimpe ja lillekompositsioone (Kivi pood müüb lõike-ja potililli).

Võimalik on ka tellida mälestuskimpusid ja matusepärgasid, mis kohapeal valmivad vastavalt kliendi soovile.

Osaühingu tegevuste hulka on jätkuvalt plaanitud igaastane „Vanavara laada„ korraldamine Peipsiääre vallas.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Osaühing „Islamel“ viimase kolme aasta finantsnäitajad:

Finantssuhtarvud 2023 aasta 2022 aasta 2021 aasta tulemus tulemus tulemus

Puhasrentaablus e.ROS % 1,89 -1,9 7,3 =puhaskasum/müügitulu*100

Lühiajalise võlgnevuste 1,27 1,11 1,67 kattekordaja=käibevara/lühiajalised kohustused

Varade tootlus ROA 3,52 -6,9 22,5 %=puhaskasum/varad kokku*100

Omakapital ROE 8,5 -18,0 46,2

ISLAMEL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.