Rohkema info nägemiseks:

BALTIC IMPORTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme luksuskellade, ehetekollektsioonide ja aksessuaaride müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BALTIC IMPORTS OÜ, kus ajatu elegantsi olemus ja meisterlikkuse tipp kohtuvad, luues maailma luksuslikest peenetest juveelidest, erakordsetest kelladest ja stiilsetest aksessuaaridest. Meie missiooniks on kureerida kollektsiooni, mis mitte ainult ei ehi, vaid tähistab ka iga meie nõudliku kliendi ainulaadset ilu ja individuaalsust.

Merelise sügavusest toome teieni võrdlematu sära Mikimoto Pärlid, igaüks jutustab oma lugu merest. Meie Piaget Rose kollektsioon õitseb igavesti, püüdes kinni looduse kõige romantilisema kingituse õrnad keerukused. Iga tükiga, alates julgetest ja uuenduslikest Antonini disainidest kuni Pomellato Sabbia sädelevate liivadeni, pakume kutset uurida luksuse maailma, mis ületab aega.

Meie hoolikalt valitud valikus on üle 28 sõrmuse, 32 paari kõrvarõngaid ja mitmesuguseid ripatseid, käevõrusid ja kaelakeekomplekte, mis on midagi enamat kui kunst. Aja asjatundjatele on meie kollektsioonis 21 kella nii talle kui temale, mis on täpsuse ja elegantsi tunnistajaks. Lisaks ehetetele laiendame oma kirge peene käsitöö vastu valikule tulemasinaid, nahktooteid, kirjutusvahendeid ja kodukaupu, igaüks kehastab meie loosungit, Elegants igas elemendis.

BALTIC IMPORTS OÜ juures usume, et pakume kogemust, mis on sama luksuslik kui meie tooted. Naudi tasuta saatmist üle Balti riikide, ööpäevaringset veebituge ja paindlikke maksevõimalusi. Meie pühendumus tipptasemele on kindel ja see peegeldub meie teenuse igas aspektis.

Astuge meie butiiki ja avastage oma unistuste kellad ja ehted. Eksklusiivsete pakkumiste ja pidevalt areneva valikuga leiate kindlasti selle täiusliku tüki, mis kõnetab teie hinge. Omaks võtke legendaarne kvaliteet ja ainulaadsed disainid, mis on sünonüümid meie nimega. Ostke kohe ja laske meil lisada teie ellu BALTIC IMPORTS OÜ elegantsi puudutus.

Kontakt

BALTIC IMPORTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Imeline kogemus, suurepärane teenindus!

- Riina P.

Kvaliteetsed tooted, mis ületasid ootusi!

- Kati S.

Pole midagi paremat kui luksuse tunne igapäevaselt kanda!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on peamised ehtetrendid?

Kui me uut aastat tervitame, paljastab kõrgklassi ehtemaailm oma viimased trendid, seades tooni sädelevale 2023. aastale. Nii asjatundjatele kui ka kollektsionääridele tagab trendidega sammu pidamine, et iga ese täiendab mitte ainult teie garderoobi, vaid on ka tunnistuseks teie laitmatule maitsele ja ettenägelikkusele luksuse ehtekunsti valdkonnas. Kerkivad ehtetrendid 2023. aastal Tänane nõudlik klientuur ei investeeri mitte ainult ilusse, vaid ka ehetesse peidetud eetikasse. Jätkusuutlike ja eetiliselt hangitud materjalide nõudlus jätkab tõusu, keskendudes läbipaistvusele ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on igapäevased hooldusnõuanded mis aitavad säilitada luksuslike ehete ilu?

Kui olete peenete ehete tundjad, siis mõistate oma kallihinnaliste tükkide läike ja terviklikkuse säilitamise tähtsust. Luksuslikud ehted ei ole lihtsalt aksess
ssb.ee
Kui olete peenete ehete tundjad, siis mõistate oma kallihinnaliste tükkide läike ja terviklikkuse säilitamise tähtsust. Luksuslikud ehted ei ole lihtsalt aksessuaar; need on investeering, isiklik avaldus ja tihti ka perekonna pärand. See juhend annab teile olulise teadmise, kuidas säilitada oma luksuslike ehete ilu ja väärtust põlvest põlve. Mõistmaks oma ehete vajadusi Erinevad materjalid nõuavad erinevat hooldust. Kuld, plaatina, teemandid ja vääriskivid igaühel on oma omadused ja hooldusnõuded. On hädavajalik teada, millest iga teie ehte tükk on tehtud, et pakkuda asjakohast hooldust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.