Rohkema info nägemiseks:

KANISE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 529; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KANISE OÜ kohta arvamuslugu!"

KANISE OÜ hetkeolukord

Juba 529 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. a jätkas Kanise OÜ hulgimüüki meditsiinitehnika valdkonnas, samuti tegime litsenseeritud töid meditsiinitehnika elektriohutuse kontrollimiseks.

2022. a. jätkasime partnerlus suhteid teiste meditsiini hulgimüügi firmadega. Müüsime kaupa järgmistele firmadele: Magnum Medical

OÜ,Tamro AS, Pharmac OÜ, Mediq Eesti OÜ.

2022. jätkasime materjalide riigihangete täitmist Tartu Ülikooli Kliinikumile, Narva Haiglale, Järvamaa Haiglale, PERH’Ie ja

Lääne-Tallinna Keskhaiglale.

2022.a. COVID-19 tõttu vähenes oluliselt läbimüük apteekidele. Samal ajal püüdsime pakkuda võimalikult soodsalt tooteid Eesti haiglatele, mis läksid COVID-19 ennetamiseks.

2022. a jätkasime aktiivset tegevust Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga. Nagu ka eelmistel aastatel, osales Kanise MTÜ-Ring töös.

2022. pöörasime rohkem tähelepanu kirurgilise instrumendi müügile firmalt Swann-Morton Ltd. (UK) ja C.V. Heljestrand AB (Rootsi).

2023. plaanime hoida käive samal tasemel. Samuti on plaanis külastada mitmeid meie välispartnereid ja rahvusvahelist medtehnika näitust Medica, eesmärgiga arutada partneridega nende toodete vastavust MDR 2017/745 nõuetele.

Ettevõtte palgafond moodustas 2022. a. 21 160 eurot ja juhataja Pavel Žukovetsi palgakulu moodustas 11 172eurot.

Ettevõttes töötas aasta lõpuks 3 inimest.

KANISE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.