Rohkema info nägemiseks:

LÄHTE EHITUSE AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5053; jälgijaid - 54. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta LÄHTE EHITUSE AS kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Lähte Ehituse AS-i, kus meie missiooniks on pakkuda terviklikke ehitus-, remondi- ja lammutusteenuseid, samuti spetsialiseeritud seadmete renti. Me ei ole lihtsalt ehitusfirma; oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes on pühendunud mitte ainult struktuuride ehitamisele, vaid ka tugevate, püsivate suhete loomisele meie klientidega.

Alates meie loomisest oleme olnud eesrindlikud erakordse teeninduse pakkumisel erinevates ehitusvaldkondades. Meie teenused hõlmavad üldisi ehitus- ja remonditöid, lammutustöid, värvimist, fassaaditöid, sanitaartöid ja muud. Pakume ka ehitusseadmete renti, ekskavaatoritöid ning transporditeenuseid ja veotöid, et tagada teie projekti lõpuleviimine kõrgeima efektiivsuse ja kvaliteediga.

Lähte Ehituse AS-is mõistame, et iga projekt on ainulaadne ja oleme uhked oma võime üle kohanduda iga kliendi konkreetsete vajadustega. Meie meeskond on varustatud asjatundlikkuse ja uusima tehnoloogiaga, et tulla toime igasuguste väljakutsetega, tagades, et me mitte ainult ei vasta, vaid ületame teie ootusi.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie töös ja usalduses, mida meie kliendid meisse panevad. Kutsume teid uurima meie teenuseid, vaatama meie varasemaid projekte meie galeriis ja võtma meiega ühendust hinnapakkumise saamiseks teie järgmise projekti jaoks. Las me näitame teile, kuidas Lähte Ehituse AS saab rajada vundamendi teie edule.

Küsimuste ja lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust numbril + 372 7-494-164 või saatke meile e-kiri aadressil info@lahteehitus.ee. Ootame tuleviku ehitamist koos teiega.

uuri lisaks!

LÄHTE EHITUSE AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl R.

Ületasid ootused!

- Rainis L.

Tõeliselt meeldiv koostöö. Suur tänu!

- Sander E.

Kiire ja efektiivne töö. Aitäh,!

5 trendi, mis kujundavad ehituse tulevikku

Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus innovaatilised trendid on valmis revolutsiooniliselt muutma meie ehitusviisi. Juhtiva ehitusettevõttena on LÄHTE EHITUSE AS nende trendide omaksvõtmisel eesrindel, et pakkuda ülimat kvaliteeti ja jätkusuutlikke projekte. Siin on viis peamist trendi, mis kujundavad ehituse tulevikku. 1. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Energiatõhus ehitus ei ole enam luksus, vaid vajadus. Keskkonnateadlikkuse tõustes on hooned kavandatud minimeerima energiatarbimist parema soojustuse, nutikate energiasüsteemide ja taastuvenergia allikate kaudu. Materjalid

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend õige ekskavaatori valimiseks

Ekskavaatorid on ehitusprojektide põhielement, tuntud oma mitmekülgsuse ja võime poolest sooritada erinevaid töid alates kaevikute kaevamisest kuni lammutamisen
ssb.ee
Ekskavaatorid on ehitusprojektide põhielement, tuntud oma mitmekülgsuse ja võime poolest sooritada erinevaid töid alates kaevikute kaevamisest kuni lammutamiseni. Need on hädavajalikud igal ehitusplatsil, muutes õige ekskavaatori valiku kriitiliseks otsuseks projekti edukuse jaoks. Aastate jooksul on ekskavaatori tehnoloogia oluliselt arenenud, hüdrauliliste süsteemide, mootori jõudluse ja operaatori mugavuse edusammudega. Kaasaegsed ekskavaatorid pakuvad paremat efektiivsust ja keskkonnasõbralikkust, vastates kasvavale nõudlusele jätkusuutlike ehituspraktikate järele. Ekskavaatorite tüübid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.