Rohkema info nägemiseks:

VALLIKRAAVI KINNISVARA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4355; jälgijaid - 133. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VALLIKRAAVI KINNISVARA AS kohta arvamuslugu!"

VALLIKRAAVI KINNISVARA AS hetkeolukord

Juba 4355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 133 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

AS Vallikraavi Kinnisvara, mis on emaettevõte, keskendus 2023. aastal peamiselt kinnisvaraalastele tegevustele. Meie missiooniks on pakkuda klientidele mitmekesiseid kinnisvaralahendusi, mis aitavad kaasa kinnisvara väärikale pikaealisusele. Meie eesmärk on tagada, et meie kliendid saaksid parima võimaliku teenuse ja et nende kinnisvara säilitaks oma väärtuse pikka aega. 2022. aasta aruandeaasta kokkuvõttes mõjutas Ukraina ja Venemaa vaheline konflikt ostjate käitumist, muutes nad ettevaatlikumaks. Kuid hoolimata sellest näitas aruandeaasta, et kinnisvaraturg on jätkuvalt tõusuteel. Eriti aktiivne oli korteriturg, kus uusarenduste sektor oli eriti elav. Aasta lõpuks oli siiski tunda ostjate aktiivsuse langust. Aruandeaastal lõpetati Tartus Siili 1 kortermaja ehitus ja alustati müügiga. Aasta lõpuks oli müüdud 94% korteritest, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et majas on kokku 50 korterit. Tallinnas lõpetati Sinimäe 1 ehitus ja alustati müügiga. Majas on 48 korterit, mis pakuvad uusi elamisvõimalusi pealinna elanikele. Tartus jätkati Rebase 17 kortermajade ehituse ja eelmüügiga. Rebase 17 on suur projekt, mis koosneb 100 korterist. Tartus alustati ka Raatuse kvartali hoonestuse planeerimisega. Korraldati arhitektuurikonkurss ja alustati kvartali I etapi projekteerimistöödega. Narvas alustati Raudsilla 1 kortermaja ehituse ja eelmüügiga. Majas on 45 korterit, mis pakuvad uusi elamisvõimalusi Narva elanikele. Meie ettevõtte keskkonnasõbralik mõtlemine tehnoloogiate ja lahenduste valikul tagab saastamise ärahoidmise ja elamisväärse elukeskkonna ka järeltulevatele põlvedele. Meie arendustegevus on juhitud kehtivatest keskkonnajuhtimissüsteemi standarditest ja õigusaktidest, kasutades sertifitseeritud lepingupartnereid. AS Vallikraavi Kinnisvara kontserni kuulusid 2023 aastal järgmised tütarettevõtted: ITP Arendusprojekt OÜ, Turu Ärimaja OÜ, Masterlan OÜ ja 123 Kinnisvarahalduse OÜ, kõigis neis oli osalus 100%. 2024. aasta alguses ühendas Vallikraavi Kinnisvara AS endaga Turu Ärimaja OÜ. Lisaks kuulusid kontserni sidusettevõtted: Baltlink-Valduse AS, Tomladen OÜ, Ülemiste Ärimaja OÜ, Krause Kinnisvara OÜ, Loopealse Elamu OÜ, Uusarenduse OÜ, Kooliarendus OÜ, Kvintett Kinnisvara OÜ ja Tallinna Olümpiapurjespordikeskus AS. Aruandeaastal müüdi 25% osalus äriühingus Staadioni Arendus OÜ. Tütar-ja sidusettevõtjate peamisteks tegevusvaldkondadeks on kinnisvaraarendus ja -haldus. Kontserni suhtarvud näitasid järgmist: Varade tootlus (ROA) oli 0,09 ja omakapitali tootlus (ROE) oli 0,11. Puhaskasumimarginaal oli 0,75 ja lühiajaliste kohustuste kattekordaja oli 3,86. Emaettevõtja AS Vallikraavi Kinnisvara lõpetas 2023. aasta puhaskasumiga 3 017 203 eurot, kontserni puhaskasum oli 7 760 848 eurot. Aruandeaastal 2023 töötas kontsernis keskmiselt 9 töötajat. Aruandeaastal maksti kontsernis töötajatele kokku tasusid 343 079 eurot (koos maksudega 459 012 eurot). Emaettevõtja juhatusele maksti aruandeaastal tasusid 83 390 (koos maksudega 111 576 eurot).

VALLIKRAAVI KINNISVARA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.