Rohkema info nägemiseks:

ERAKLIINIK DENTES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
37 aastat kogemust hambaproteeside valmistamise alal

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AS Erakliinik Dentes eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilist hambaproteese, mis vastavad rahvusvahelistele kvaliteedijuhtimise standarditele. Meie pühendumus kauni naeratuse taastamisele on pakkunud rõõmu patsientidele ja loonud väärtuslikku koostööd hambaarstidega.

Erakliinik Dentes asutati 5. augustil 1987. aastal Tartu maakonnas, ku avati hambaravikabinette üle Eesti, sealhulgas Otepääl, Elvas, Kallastel, Tõrvandis, Kundas ja Tartus. 1989. aastal loodi Tartusse Dentese hambaravi erakliinik, millest kujunes mitmeid meditsiinivaldkondi hõlmav ambulatoorne raviasutus. Suurenev töömaht ja soov pakkuda kvaliteetsemat teenust nõudsid uusi ja avaramaid ruume.

Oktoobris 1993 ostsime Ropkamõisa mõisasüdame ja pärast kahe pingelist aastat taastati maja väline ilme ajalooliste fotode põhjal. 1995. aasta kevadel olid uued ruumid valmis ja kolisime oma uude kodusse Ropkamõisa 10, Tartus. Viimase 20 aastaga oleme aidanud uuele elule ajaloolise Ropka mõisa südame, renoveerides härrastemaja ja taastades mõisapargi. Oleme kaasanud ka naabruses asuvate hoonete omanikke mõisa ajaloo uurimisse ja säilitamisse.

Tänaseks on tänava nimi ja maja number muutunud – Ropka tee 6, kuid asume endiselt samas Ropkamõisa härrastemajas. Meil on 80-kohaline konverentsiruum ja kokku enam kui 3000 m2 tootmis- ja äripinda. Dentesest on saanud üks suuremaid hambaproteeside tootjaid ja eksportijaid Eestis, rakendades kvaliteedijuhtimise ISO standardeid.

Meie hambalabor valmistab kõiki liike hambaproteese, kasutades kaasaegset ja usaldusväärset tehnoloogiat ning kvaliteetseid materjale. Nõustame kliente alates töö kavandamisest kuni lõpptulemuseni, leides koostöös kliendiga patsiendile sobiva lahenduse. Iga tööga anname kaasa proteesipassi, mis kinnitab meie toodete kvaliteeti ja pikaealisust.

Erakliinik Dentes on 37 tegevusaasta jooksul pakkunud patsientidele ja koostööpartneritele kõrgekvaliteedilist teenust ja professionaalsust. Täname kõiki meie patsiente ja koostööpartnereid usalduse ja toetuse eest. Erakliinik Dentes jätkab kaunite naeratuste loomist teie hammaste tervise eest ka tulevikus.

kodulehele

ERAKLIINIK DENTES AS kontaktid

Erakliinik Dentes: kliendirahulolu on meie prioriteet

Erakliinik Dentes on pühendunud pakkuma oma patsientidele parimaid hambaproteese. Meie 37-aastane kogemus hambaproteeside valmistamise alal on teinud meist ühe juhtiva tootja ja eksportija Eestis. Meie töö on alati keskendunud patsientide rahulolule ja kvaliteedi tagamisele, mis peegeldub meie teenuste ja toodete igas detailis. Patsientide rahulolu keskmes Kliendirahulolu on Erakliinik Dentese tegevuse alus. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid, mis vastavad ja ületavad patsientide ootusi. Alates esimesest kohtumisest kuni lõpptoote kättesaamiseni on meie personal valmis pakkuma

Dropdown

kõik artiklid

ERAKLIINIK DENTES AS tegevusaruanne 2023

Erakliinik Dentes AS keskendub üha enam kõrgeimate tootmisstandardite rakendamisele peamises tegevusvaldkonnas, milleks on hambaproteeside valmistamine nii Eest
ssb.ee
Erakliinik Dentes AS keskendub üha enam kõrgeimate tootmisstandardite rakendamisele peamises tegevusvaldkonnas, milleks on hambaproteeside valmistamine nii Eesti hambaravikabinettidele kui ekspordiks mitmetesse välisriikidesse. Erakliinik Dentes AS – is toimub töö kooskõlas integreeritud juhtimissüsteemile, mis on välja töötatud ja rakendatud vastavuses järgmiste standardite nõuetele: a. ISO 9001:2015, kvaliteedijuhtimissüsteemi standard b. ISO 14001:2015, keskkonnajuhtimissüsteemi standard c. EVS 45001:2018, töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteemi standard. Kõigi nimetatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.