Rohkema info nägemiseks:

NAVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 664; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NAVIS OÜ kohta arvamuslugu!"

NAVIS OÜ hetkeolukord

Juba 664 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Navis on asutatud 1990. aastal ja sellest ajast saadik tegeleme paatide ja klaasplastist detailide tootmisega.

Firma on Eesti Plastkomposiitide Tootjate Liidu liige. Paatide nõuetekohasust tõendab Veeteede Ameti poolt väljastatud tunnustamisotsus nr. 109 (väikelaevade ehitamine, remontimine ja katsetamine). OÜ Navis on Lõuna-Eesti vanim paatide tootmisega tegelev ettevõte.

Lisaks tegeleme allhanketöödega klaasplasti valdkonnas. Aastate jooksul omandatud laialdased teadmised võimaldavad lahendada Teie mure klaasplastist toodete valdkonnas alates kavandist kuni valmistooteni välja. Tegeleme ka remondimaterjalide ning paaditarvikute müügiga ja anname vajadusel head nõu.

2022. aastal olid OÜ Navis müügitulud 281 668 eurot. Omatoodangut toodeti ja müüdi 278 268 euro eest. Teenuste ja muu müügist saadi 3 400 eurot.

Juhatusele töötasusid 2022. aastal ei arvestatud.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

NAVIS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.